Skriv din beskrivning här!

Dessa märkliga ludd. Suddiga vita små ludd.

 
 
När taket var skottat så blev det en hög nedanför. Varför inte hoppa då? tänkte vi. 

We'll be coming back for you one day.

 
I torsdags räddade Andrea mig i min hundvaktning hos pappa. Hon kom med chips, dipp, film och ett himla bra sällskap. Vi såg på The Holiday och dansade till nostalgilåtar sen något år tillbaka. Vi hade det bra om man sammanfattar det hela!
Igår for jag in till stan och träffade Sofia. Vi gick och pratade om allt möjligt medans vi letade efter olika saker som behövde införskaffas. Hittade dock inget jag letade efter.
Väl hemma färgade jag håret på syster min och dagen avslutades med filmen I rymden finns inga känslor. 

Smiling like never before.

 
Några bilder från min jul som var väldigt mysig! Fick många bra presenter från både önskelistan och lite oväntade saker! Idag har vi haft främmande så det blev lite gott fika och trevligt prat. Sen har jag bara suttit och spelat på Idas surfplatta eftersom min är påväg till kina för lagning.. (Nej jag hedde inte sönder den, den var så när jag fick den.)
Snart åker vi till Mormor för att äta middag och efter det ska jag vara hundvakt åt Wilma över natten! Ha en bra dag!

All I want for christmas is you

 
Söndag kväll och dan före dopparedan. 8 timmar kvar till julafton. Lika spännande varje år! Idag har jag sprungit upp och ner för storgatan med Andrea och införskaffat de sista julklapparna. Nu ska dom slås in och rim ska skrivas. Snart far jag med Ida och Jessica och kollar på The Hobbit på bion. Hoppas på att den är lika bra som jag hört!

Another christmas


 
Klädde julgranen igår och Mamma har sprungit och pyntat hela huset med tomtar och annat fint. Ett dygn kvar till julafton! Premiär i backen idag med Pelle, Sarah, Mamma och Ida. Det var väldigt härligt att få ta fram snowboarden och åka igen. Som jag längtat! Efter middagen for jag till Pelle med Miriam, Alexandra och Kristin där vi pratade och kollade på julfilm. Min nya kamera är jag också väldigt nöjd med! Väldigt kul att fippla med.

Snöstormens virvlande känslor.

 
Snön har öst ner i flera dagar nu och verkar aldrig vilja sluta. Nästa helg tänker jag ta mig ut i backen och åka lite snowboard. Om jag kommer ihåg hur man gör. Idag är en väldigt slapp söndag med mjukiskläder och julmust. Snart går jag nog iväg till scouthuset där det är julbasar. Brukar vara mysigt!

We're on the island of misfit toys.

Lite söta är vi ändå!
 
9 dagar kvar till jul och jag har inte ens börjat köpa några julklappar. Börjar få lite panik! Ändå var jag på stan idag men det är så svårt att veta vad man ska köpa. Fast det löser sig alltid. Annars är det ganska händelselöst just nu. Dansar omkring i huset och sjunger med till julmusik. Men nu ska jag laga mat till mig själv. Får se hur det går..

Tror du att du och jag kommer att minnas denna kvällen?

 
Sitter med en hög av läxa och motivationen ligger på noll. Försöker samtidigt att skaffa mig lite julstämning med julmusik, julmust och pepparkakor. Såhär på en måndagkväll passar det perfekt efter en helg fylld av decemberfest, städning, läxa och madrassåkning i den nyfallna snön. En fin helg helt enkelt! 
Åter till arbetet. Sedan ska jag äntligen få gör det jag längtat efter praktiskt taget hela dagen, sova!