Skriv din beskrivning här!

Said I'm so sick of lovesongs so tired of tears

Varit på mitt första spinningpass ever idag med KU! Det var sjukt jobbigt och jag hade glömt vattenflaska och allt, great.. Men det var kul ändå! Fast jag är ju förskyld nu också. Det var längesen jag var sjuk överhuvudtaget. Sitter och nördar rubikskub som vanligt men nu ska jag he på O.C och äta chips! Ligger nog kvar i soffan hela kvällen! Nationella imorrn också så då vill jag vara utvilad!

Run free

For till Nötbolandet med Pappa och kollade hur det såg ut där. Snart kan man sjösätta båten och fara ut till sugan! Underbart! For sen till stan och tog en fika. Nu är jag hemma och ikväll så ska jag umgås med Alexandra! Det blir trevligt men nu ska jag hitta på något innan jag ruttnar här i sängen.

.. mars


You'll find me under the rocks


Jag kan tänka tills det knappt finns nåt kvar. Jag har känslor utan uppehåll.

Sjukt stressig dag! Börja med sämsta natten på länge, kunde knappt sova. Upp tidigt för att fara till skolan, direkt efter skolan drog jag till teatern och från den direkt till ridningen. Hade Bus Johan så skulle ju rida hem han också. Var hemma typ halv 11.. Trött och hungrig. Tur jag har min bästa vän rubikskuben! Han har jag med mig överallt.

Something, Something.

Måste bara säga att dom två mest underbara personerna har kommit tillbaka till övik idag! Andrea och Alexandra! Jag har saknat er otroligt mycket asså jag dör av längtan tills jag får träffa er imorgon :')

Ingenting kan va perfekt. Precis som du är jag defekt.


Dagen har spenderats i Umeå och här hemma med Cornelia och Ester. Ganska chill dag ändå! Sjukt bra väder har det varit idag också. Nu är våren snart här känner jag!
Ska kolla på Glee nu och försöka hålla mig vaken så länge som möjligt eftersom jag drömde mardrömmar inatt hela tiden. Det jobbigaste var att den var sann och jag drömde den om och om igen.. Aja happy faces här!

Tänkte skriva en rubrik om nåt annat men sen blev det inte så

Gå och lägga sig klockan 10 på en fredag känns ju helt normalt.. Perfekt.. Jag hatar det ordet! För man kan inte säga det i ett enda sammanhang då det alltid blir en lögn. Det finns inte nånting som är perfekt. Nödvändigt inlägg här från min lilla mobil här känner jag.. Nu ska ja sova (försöka iaf) och hoppas på att huvudvärken är borta imorgon, godnatt!

Now and then I think of when we were together

Hejsan kan man ju alltid börja med att säga!
Den här dagen alltså.. Den har varit så himla konstig! Allt mellan himmel och jord på riktigt. Jag haft så galet kul, gjort sjuka saker, (vissa lite mer sjuka än andra, fick tom lite sår här och var haha!) Det behöver vi ju inte nänma iaf. Men dagen har samtidigt varit så sjukt jobbig. Huvudvärken har jag ju som alla andra dagar men idag har den inte varit bra. Och nu ska jag sluta skriva här (för idag) för uppenbarligen funkar det inte!
Ha en underbar helg!

But she never could get drunk enough to get him of her mind

Okej! Hade tänkt att jag skulle börja blogga igen. Tror jag iaf, haha!
Iaf så kommer jag inte göra dåliga och ofta inlägg utan ska försöka göra lite bättre och färre stycken ist. Knäppa fler bilder och använda min kamera som för tillfället bara ligger och dammar..
Ne nu ska jag ta och kolla lite på O.C, ni får ha de gött!

Skriker efter sömn


På riktigt alltså.
Hjärnan vägrar stänga ner men jag orkar inte hålla mina ögonlock öppna heller. Allt snurrar och tiden står stilla. Vart ska jag ta vägen nu? Vart jag mig än vänder så är det svart. Jag går och går men kommer ingenstans. Vill inte. Precis som ett litet barn säger jag jag vill inte.
Sova, jag kan väl iaf få sova? Är det för mycket begärt?

Aldrig mer


Happy without you was obviosly a lie

Känner inte för att uppdatera. Inte på ett tag. (Om nån nu skulle bry sig).