Skriv din beskrivning här!

♥Sjuuuuuuuuuuuk ;(

Förlåt så jätte mkt för att jag inte skriver men jag är sjuk och har väldigt mkt hosta! Det är jätte jobbigt och jag har ont i halsen och bla bla.. Jag har till och med så mkt hosta att jag har träningsvärk i magen :O Det är ganska mkt fail tycker jag ^^ Men iaf så orkar jag inte skriva nå mkt när jag är sjuk.. Så det blir en bloggpaus tills jag är frisk kanske blir nåt litet litet inlägg ibland men var inte så säker HAHA x)

Har iaf varit på stan igår så visar vad jag köpte sen då ;)


♥Skrev inte igår..

Orkade inte var så himla trött och hade ont i huvve och allting :( Men idag känner jag mig iaf liite bättre!
Det var ju iaf första konfan igår. Det var verkligen jätte kul :D Typ bästa gruppen! Och bästa ledarna. Vi gjorde typ lekar pysslade och fikade ;) Sen hade vi typ en mini gudstjänst.

Idag var det ju skola också. Hade igentligen sovmorgon men fick fara dit tidigare för att det var ett grupparbete som inte var riktigt färdigt :bigeyes: Men det gick väl bra ändå. Sen hade vi musik och jag, Victoria och Stella skrev en egen låt ;) Och den äger ut alla låtar i hela världen MOHHAHAHA ;) Ne nu ska jag typ äta så hörs :)

Bild från skoljoggen ^^

♥Grattis ALVA!

Idag fyller alva 14 år och hon är stor flicka nu haha! Fjortisen min ;) HAHA! Hoppas du hade bäst födelsedag!
Var hos henne idag efter skolan :) Gjorde lite läxa och sen kom Ricke, Grim, Linn, Fanny och Andrea! Vi fikade och åt tårta och jag åt mest "stolt" haha ;) Nemen sen snackade vi och bara hade det chill som vanligt! Nu är jag jätte trött och man kan ju undra vad det beror på?... Tack Grim Tack :( Får väl gå och lägga mig tidigt idag :P
Gonatt!

Älskar dig Alva :D

♥Dyblöt :(

Gokväll och välkommna till nyheterna.. Haha jag har sämst humor just nu somnar snart på skrivbordet x) Ne nu ska jag försöka vara lite seriös ;)
Idag var det ju skola iaf. Jag försovde mig.. Eller igentligen inte jag hade ställt väckarn och den pep men jag var typ som en förlamad gammal gubbe som inte kommer upp ur sängen! Men iaf så hann jag inte åka bil med Kristin så jag fick lov att ta bussen för ville inte gå i regnet ju! Satt med Grim på bussen men det hjälpte ju inte precis att jag åkte buss.. För precis när vi klev av bussen och skulle gå in till skolan började det spöregna och mitt hår blev dyngsurt och hela jag :( Inte kul!

Bara för att jag gillar bilden :D


♥Första skoldan..

Drygt att komma till skolan igen efter helgen! Och som vissa kanske förstått fattar jag typ inget på NO och då hjälper det verkligen att NO lektionen är den sista på hela dan :D Elr? NEJ! Asså jag fattar seriöst ingenting! Jag är trött och seg och ja det går bara inte kan inte sitta och lyssna när han står och snackar om nåt ointressant i 1 timme!

Såhär såg jag ut när jag städade igår ;)

♥Lite bilder från Lördags :)



















Haha, gulliga bilder på alla :D

♥Inte riktigt :P

Blev inte riktigt färdig med stadandet men jag fortsätter imorrn! Drygt men ändå ganska skönt att få det gjort för det är inte precis nån som städar åt mig som åt vissa andra :O Orättvist tycker jag. Men jag är duktig flicka som städar tycker jag :D

Ikväll har jag iaf varit med Kristin! Det var mysigt vi åt nån kaka? och drack o'boy till filmen "Ett ufo i New York". Haha så himla rolig film asså! Eddie Murphy som huvudperson! Han är så himla rolig en av dom bästa komikerna :D Klockan är typ mkt måste snart sova! Skola imorrn ju :(

Bild från igår :)

♥Snart färdig!

Nu har jag snart städat färdigt och jag ska väl snart äta också antar jag?! Tror pappa har börjat med maten men vet inte riktigt :P Och musiken spelar högt högt högt :D BAS :love: Haha, håller på att möblera om också och jag tror det blir ganska bra iaf! Annars är det bara att flytta tillbaka ju ;)

Vickys ögon är fina :D Saknar henne hon är i Stockholm :(

Måste fortsätta städa nu hörs mer snart :D

♥Även jag städar ibland :(

Och nu är det dax! Nu när man flyttar ut från sommarstugan och in i lägenheten måste man dammsuga m.m. Så jag kan inte skriva mer nu :P "STÄDA STÄDA STÄDA" :bigeyes:

♥Feel the rythm

Nu är jag hemma hos pappa igen. Och kvällen igår var bäst som vanligt ;) Och jag Andrea och Alva så bra som vi är fixade dit Victoria :D Det var jätte najs! Fatta mkt jag saknat henne när hon var i Kroatien :O Aja nu är hon hemma och det är jätte bra :love: Bara jag som sovde hos Andrea :( Men vi hade jätte kul iaf hahah allt som hände! "Åh min apapa" "en röd soffa" hahah och massa mer! Tänkte visa lite bilder tro jag :) Fast i ett annat inlägg.
Haha kul men trött dag efter skoljoggen  V <-- det är en pil ner ;)

Hörs :D

♥Följ mig på bloglovin :D

Klicka här!


♥Sitter hos Andrea nu :D

Kom tyå nys hit och Fanny, Linn och Jessica kom nyss :D Nu väntar vi bara på Alva, Ricke och Grim :) Det kommer kännas tråkigt att inte Victoriaska komma! Men hon kommer iaf hem idag från Kroatien :D Det blir as bra och då kommer hon till skolan på måndag!

Reprisbild på Andrea bara för att vi är hos hon :D


Men hejdå nu då haha! ;)


♥Drar till andrea :)

Gomorgon!
Pappa for och hämtade Syrran nu så då far dom ut till Burön ( stugan ) Och jag far till Andrea :D Ska dit med "gänget" ;) Haha tycker det låter så konstigt men ocrka rabbla upp allas namn varje gång :P + att jag inte vet riktigt vilka som ska komma. Men det kommer äga iaf! Jag sover hos Andrea och det blir fett kul :D Hinner typ inte skriva mer hörs mer där ;)

Innan jag klippt mig ;)

♥Färgade det också ju :D

Färgade håret igår också ju! :) Men jag hade ingen bild först men nu så ;) Here you go haha!

Blev faktiskt ganska nöjd :)


Muppig bild men hade ingen bra när jag hade utsläppt :P

♥Min uppdatering är låg..

Och jag tycker det är boooring! Men jag ska försöka komma igång igen det blir väl sånna här sämre dagar för alla antar jag. Elr? ;)

Idag var det iaf skoljoggen på skolan och vi skulle springa minst 3 varv runt hörnsjön för att få G :O Det tyckte jag var jätte mkt men sen fick jag höra att det var 8 varv för MVG! Jag tappa nästa hakan haha :P Aldrig att jag skulle orka jogga så mkt men jag vill ju ha bra betyg. Men jag är faktiskt stolt över mig själv som orkade jogga 5 varv på 1 timme! Jag tyckte det var bra ^^
Tur också att det inte var igår för då hade vi fått lov att ha vanlig idrott idag också haha!

Gick hem till pappa och bytte om ;) ( alva var också med )

Men nu är det helg och man får sova ut :D

♥Klippt mig!

Hej idag är det torsdag och jag har klippt mig :D Vill ni se? Okej ni får väl det då ;)

Innan ;)


Efter :)


Ful bild men men kommer mer sen :) Ska till Pappa nu!

♥Just ja o.o

Nu är Idol slut och jag kom på att jag hade matteläxa :( Men jag måste göra den elr jag ska helt enkelt! Bill inte hamna efter elr så ;) Men då drar jag då hejdå alla läsare :D

P.S. Mina inlägg kommer inte vara lika roliga när jag är här hos pappa jobbigare att ladda in bilder på datorn ;(

♥Hos paaapi :)

Hej nu har jg kommit till pappas lägenhet :) Längesen man var här nu! Har ju flyttat hem från stugan nu. Jag hinner inte skriva mer ska se Idol :D Hejdå :)
Jag och Aireagle ;)


♥Onsdag var dagens namn ;)

Heeeellluuu!

Sitter här hemma och väntar.. Ska snart fara och köpa hårfärg tro jag :D Det blir najs och det blir ....... HAHA ni får se imorrn ;)

Hörs mer sen :)

Vi är snöggggga ;D

♥Utvecklingssamtal :O

Rubriken säger allt! Jag får utskällning imorrn, haha. Känner mig väldigt dålig i skolan men jag vill seriöst ha bra betyg men det går ju verkligen bra!? Och jag har inte läst mina skriftliga omdömen som vi fick i 7:an! Måste nog ta och göra det ikväll ;) Ska sova nu gonatt! :)


♥Säg en anledning!

Imorrn har vi skolfoto och jag längtar inte! Gillar verkligen inte skolfotot, jag ser så konstig ut helt..WHÄÄK! Okej största problemet är faktiskt kläderna. Min klass bestämde tydligen på klassrådet när jag inte var med.. Att alla skulle vara hel svart. Jag har seriöst ingen svart tröjja ;( Elr jag har ju svarta linnen men jag vill inte stå i linna på skolfotot elr sitta som jag brukar göra :( Och jag kan inte skita i det heller för då kommer alla bli sur på mig!

Aja skit samma :P

Skit vad jag saknar sommaren :(

♥Måndagar & tisdagar :question:

Joo det måste nog bli så att det är lägre uppdatering då :( Hinner verkligen inte! Först är det skola sen ska jag fara och rida ridekt efter. Men jag gör alltid några inlägg senare på kvällen ;)

Idag har jag varit hos Woody då och det gick väl bra!? Red lite i skogen i skritt bara. Skulle ta det lite lugnt för dom hade nyss varit där och kollat ryggarna:) ( Inget fel på dom men ändå. ) Sen for jag hem och det var ingen hemma jag blev typ rädd och det lät som det gick nån uppe. Jag typ ba: Tänk om dom ligger döda i soffan och mördaren bredvid!? Haha, jag är ju typ mentalt sjuk x)

Bildbrist :( ( Ja jag har en systemkamera nu men vädret då? )

♥Turn thhe lights off!

Nu ska jag somna glad för en gångs skull :D Den här dagen har faktiskt varit hyffsad! Men jag är jätte trött så gonatt :)

♥Min kamera har kommit :D

Fattar ni hur glad jag är just nu?! Jag har en systemkamera :D Kanske tar med den till Woody och fotar lite imorrn? :) Det blir nog bra! Nu har jag fått kameran.. Bara mobilen kvar...

Inviger kameran med en bild på en  ostämd gitarr ;)

Idag på ridning red jag iaf Durum och jag tycker faktiskt det gick ganska bra idag! Vi hade lite skänkelvikningar och formning på volter m.m. Durum var jätte duktig :)

♥Måndag snart igen..

Ska snart sova nu. Har hoppat i pyjamasen elr vad man ska säga :P Det är ju skola imorrn så måste lägga mig tidigt. Vi börjar halv 9 tror jag :question: Vi ska ju typ ta skolfotot nån dag den här veckan också :O Jag vill inte! Fast jag vill ändå för gammla såg jag ju sjuk ut x)

Jag sitter och spelar Mario på min nintendo ds just nu iaf ;) Hahah, jag är nörd i Mario bara så ni vet! Men mobba mig inte för det :)

Reprisbild men det är bara för man dödar svampar i Mario ;)

Men nu säger jag gonatt till blogg.se så, ja gonatt :D

♥Äntligen :D

Tack tack tack! Tänker inte säga vad det är men ni kommer märka snart väldigt väldigt snart....


♥Såklart :P

Hej nu har jag kommit hem från Ester :) Och jag glömde såklart mobilen där x) Hade iaf jätte kul där verkligen! Cornelia kom på kvällen och joinade oss ;) Och vi snacka om massa. Men tack Ester och Cornelia iaf för helgen :D

For ju till Woody direkt efter jag hade varit hos Ester också. Det gick jätte bra! Vicky var inte med idag. Woody var jätte snäll lite speedad bara :P Tog en promenad med Idde när jag var färdig med Woody också. Och han var jätte snäll :D Typ drömhäst!

Men nu har jag iaf Duschat och sånt!

Esters hund Ludde blir mördad av en häst :O

♥Hos Ester!

Gomorgon, gomorgon hör fåglar sjunga glatt gomorgon, gomorgon i kööööör!
Sitte hos Ester och vi har vare i stallet på stalltjänsten. Vi klev ju upp klockan 6 och fatta trött jag var >.< Men det gick bra iaf. Vi fodrade hästarna och släppte ut dom i hagarna och sen mockade vi m.m. Vi ska fara tillbaka vid 2 och ta in privathästarna och ridskolehästarna om det regnar :)
Ni får en bild på Wilma :D
Men nu ska vi göra nånting... :P

♥Ester jag kommer nu ;)

Nu far jag till Ester :D Magnus kommer nog vilken sekund som helst nu! Vi kommer ha as kul det lovar jag er ;)

Hejdå :D

Ser så gott ut "dreeegel"

♥Va*an :S

Jag har nån himla knöl på halsen som gör as ont när man tar på den! Vad är det för nåt :O Seriöst det är as drygt ;(

♥Dagens outfit!





Foundation & Mascara!



Svarta leggins - H&M
Svart linne med kors i ryggen - Bik Bok
Vit t-shirt - Lindex

♥Hmm :question:

Sitter nu här ny duschat :) Sitter här nu och funderar på vad jag ska ha för kläder.. Undrar vart alla har tagit vägen?! Kanske i tvätten? Men en tröjja som jag undrat as länge vart den är et är den här:



Favvotröjjan ;( Om nån har sett den säg gärna till då! Har väl glömt den hos nån kompis elr nåt?

Ni får se dagens outfit snart ;)

♥Funderar på att klippa såhär..

Ja jag vill klippa lugg och typ färga håret brunt. Och typ köpa löshår :D

Men typ såhär ungefär: ( asså luggen )


Förra gången jag hade ( ful, tunn och äcklig ) lugg :P


Vad tycker ni? :)

♥Soooovmorgon :tired:

Gomorgon Bloggen och alla läsare!

Vaknade halv 12 idag väldigt skönt attt sova ut så länge ändå. Idag ska jag nog bara slappa :) Ska ta och duscha snart känner mig ganska ofräsch :thumbdown: Runt klockan 6 ikväll drar jag till Ester och sover där! Det kommer bli jätte kul. Har aldrig varit hemma hos henne heller :P Vi ska på stalltjänst på stallet imorrn och det är ju klockan 7 på morgon o.o Men det är iaf därför jag sover där.

Hade ingen bild på Ester så varsigod du får vara en svamp idag ;)

Ny kategori ;)

Lunne och Henrik - Jag ser dig varje gång
Älskar denna låt så skön! Typ nördat den i ganska länge nu x)


♥Sov gott allihopa :D

Hej kom hem från Stella vid typ 11. Vi såg på hairspray! Hhaha, ganska konstig film måste jag säga men vi hade iaf jätte kul :D Vi dansade och sjöng till låterna i filmen ;) Sen for Rebecka hem och sen for jag och Clara hem. Alva sover hos Stella och följer henne på tävling med Spirre imorgon i Härnösand. Lycka till, nu måste du vinns Stella ;) Tänkte sova hos clara men det fick jag inte :thumbdown:

Men nu ska jag typ sova tror jag Gonatt!
( suddig men gillar den ändå på nåt sätt )

♥Rizzie is in the place ;)

Haha, vi sitter här hemma nu och gör typ ingenting :P Skolan var dryg som vet inte vad :O Och ringvall fick typ damp för jag smeta smör i fejjan på han! Hhahaha, jag tyckte bara det var kul ;) Har inte så mkt mer att säga kanske dra till Stella sen med Rizzie och Alva och ser på film! Det blir kul kul ;)

Vi är vackra som vanligt :D

♥Man måste ju lägga sig tidigt ;)

Har just titta färdigt på Idol. Det är väldigt många som är bra men sen får man ju skratta ganska mkt också x) Ne men jag tycker lite synd om dom som kommer dit och tror dom är bra också :P När jag blir 16 då ska jag söka och bara röja hela plejset ;) Tänk er: Lina Berglund Noréus vinnaren av Idol.. Vad blir det? 2013 haha det låter konstigt 2013.. Aja då kommer jag och vinner allt ihop :D

Ser det inte jatte coolt ut? ;)

Elr? Haha ne tror inte det va :P Men skulla faktiskt vilja söka bara för att höra vad dom säger! Fast jag skulle inte våga :bigeyes:

♥Bra musik här då :thumbup:

Mass session
Den är jäkligt skön att lyssna på tycker jag! Lyssna, lyssna, lyssna :D


♥Lina börja grina ;(



Jag har en idé!


Måste man öppna också :question:


OMG kolla :O


Mm, den är jääätte god nu är Lina glad igen :D


Nu blir filmen ännu bättre ;)

♥A second without you. .

Idag ska jag bara slappa tror jag :question: Ska iaf se några avsnitt av "Dirt" nu. En jätte bra serie tycker jag! Den handlar om Lucy Spillers ( Courteney Cox ) som är chefredaktör på två tiningar Som tillsluta slås ihop och det händer massor av problem och spännande grejjer! Jag tycker den är jätte bra har inte sett alla avsnitt börjde för nåt år sen men nu har jag glömt bort så jag får börja om ;)

Såhär ser fodralet ut:
( ni får nöja er med cambilder sålänge )

♥Dagens outfit ;)

Längesen nu jag la upp det men man orkar faktiskt inte lägge upp det varje dag :P



Ansiktet: Foundation och Mascara.

Håret: Sovde i flätor och skruvade håret från båda sidorna bakåt.



Kläder:
Tights som ser ut som jeans - Bik Bok
Lila "tunika" - Gina Tricot

:D

♥Alltid skönt att sluta tidigare!

Hej!

Har kommit hem från skolan nu. Det var stängningseftermiddag + att vi hade sovmorgon. Så vi slutade halv 2 :D Det var skönt! Skolan var som vanligt. Hade första repet med bandet idag men vi fick lov att träna upp "18 and life" igen för thomas visste inte akorden till "I do not hook up" :P Vet inte riktigt hur det blir nu för Lina V ( våran trummis ) kanske ska byta skola. Men om hon gör det så ska Linn spela trummor så får jag sjunga själv. Fast det spelar inte så stor rolll men hoppas Lina stannar!


Hörs snart! ;)

♥Jeppie kayey mother f***er :D

Ja, jag är verkligen sådär glad! Vill ni veta vrf? Jaha, okej men då skiter vi i det. Vill ni veta? :D Okej nu säger jag det..Var beredd ;)

JAG SKA KÖPA EN SYSTEMKAMERA :D

Fattar ni hur glad jag är?! Det bara sprudlar innom mig fast jag sitter helt lugn men inombords hoppas jag omkring som en galning ;)

Det blir iaf en sånhär :)

♥Shit träningsvärk :O

Red Woody idag. Ovanligt på en onsdag faktiskt! Vi brukar ju vara där tisdag och söndag. Men vi kunde inte igår så det blev idag :) Fjärde gången irad jag rider nu! Har as mkt träningsvärk! Men det var iaf kul att rida idag. Vicky och Idde red i skogen medans jag och Woody red i padocken och hoppade lite småhinder :D Så längesen nu jag kunde trava och sånt med hon för hennes skor har varit lösa :(

Gammal bild på mig och Woody :)

♥Uscha buscha ;(

Hej allihopa!

Idag har det såklart varit skola. Det var jätte jobbigt idag för att jag var jätte trött :( Vet inte vrf men så var det! Sen hade vi töraste lektionerna också Tyska, Svenska & Matte/NO. Jag somnade typ på NO, nemen jag fattade ingenting, fattar aldrig nånting på NO. Nåt annat jag får damp på är att vi bara ska få två betyg i varje årskurs :O Ett innan jullovet och ett innan sommarlovet. Usch, hatar skolan :(

Hej jag heter Pippi Långstrump ;)

♥Red med Rebecka!

Gonatt ;)

Haha. ne nu ska jag börja blogga på riktigt igen :D

Idag var det skola. Den var säl som vanligt inget spec faktiskt. Efter skolan for jag till stan med Rebecka och där träffa vi Lena som gick med oss :) Hittade inget. Det är drygt nu när jag har många presentkort då hittar man inget alls.

Åt hos Rebecka och sen for vi till hennes hästar och red! NEJ! Jag har glömt bort namnet på varmblodet "suck". Jag tror det var Conrad. Men shettlandsponnyn som jag red heter iaf Rondo! Han var jätte rolig att rida. Kommer följa med fler gånger för att få Rondo i form han är en liten köttbulle just nu :P Han fick kraft innan vi red av Rebeckas mamma och då var han jätte tjurig att få in från hagen!

Men nu ska jag inte skriva nå mer! Gonatt.


♥Jag kan inte x)

Gonatt!
Haha, det går inte jag bara måste skriva här! Men det är ju bara bra :D Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om här i bloggen.. Kommentera på om vad ni tycker det ska finnas mer av!

Ska typ sova nu! Skola imorrn tråååkigt! Första dan med riktiga schemat och vi har idrott ;( Jag verkligen hatar idrott! + är det ute. Men jag ska iaf Försöka och jag ska ta med träningskläder. För nu går jag i 8:an och då är det allvar ;) Jag vill seriöst ha bra betyg!

Men nu ska jag se på film ock somna! Haha, jipppiiii! ;)

Även det ljusaste syns i mörkret! Säger man..

♥Inte denna gång!

Eftersom det var så  lite personer som frågade till frågestunden så har jag ingen lust att skriva om det :P

Jag är inte på humör på att blogga så jag tar en blogg paus vet ej hur länge.. Men fortsätt kommentera för jag svarar på kommentarerna :)


♥Hoppas hoppas hoppas..

Gomorgon :D

Jag somna.. eh, hahah jag har glömt x) Men iaf så är det söndag idag :D Och jag ska till Woody och rida! Vi far dit vid halv 1 och då måste hovslagaren ha varit där och fixat hennes skor för annars blir jag arg och ledsen ;( Men han skulle kommit i fredags så det är bara hoppas ;)

Jag vet att mina bilder oftast inte passar till texten men jag vill bara visa dom för er :P


Hörs mer sen :)

♥I'm back!

Hejsan hoppsan!

Jag har kommit hem från barnens dag nu och det var kul där tycker jag! Ja ja ;) Har inte så mkt att säga om det mår illa av alla karuseller :P Så ska försöka inte sitta vid datorn så länge :)

Helt random bild från Burön!

♥Sista chansen!

Imorrn avslutas fråge stunden! Så skynda på att fråga :) Ni får fråga vad ni vill och jag ska svara så gott jag kan ^^ Klicka på bilden för att komma till inlägget där ni frågar!


♥Fullt upp!

Gomorgon!

Jag har klivit upp, käkat och klätt på mig! Nu ska jag in till stan och kolla om jag hittar en roling stone tröjja som jag har letat efter as länge :P Tror att det fanns en på H&M men jag ser väl!

Sen blir det att fara till Mormor och fira henne. Så där ska vi väl fika m.m.

Och sist blir det barnensdag med Linn och Alva :D Det kommer bli jättekul!

Jag är alltså inte ledig idag ;)

♥Girls night out!

Heluuuuu!

Nu har jag komme hem från tjejkvällen det var trevligt! Var först hor Fanny och gjorde oss iordning. Linn noppa mina ögonbryn tack haha! :P Vi for till elpadrino ( stavning ) och käkade mat sen gick vi runt litegranna :) Nu har jag kommit hem och gör inte så mkt ska tvätta bort sminket nu och snart gå och lägga mig tror jag..

Jag tycker ögonbrynen blev bra iaf! Och ser ni mitt snygga nattlinne hahah! ;)

♥Morgoninlägg!

Gomorgon alla!

Har just klivit upp och käkat och klätt på mig. Väntar bara på att vågtången ska bli varm nu :)
Idag ska vi iaf vara på sommarhemmet halv 10. Vi ska vara där tillsammans med 7 musik. ( jag blev as glad när inte niorna skulle vara med :P ) Vi slutar 1 idag också så det blir najs :thumbup:



Efter skolan så drar jag och tjejerna till Fanny så kan inte uppdatera förän senare på kvällen igen. Vi ska ha tjejkväll :D Så vi drar till stan och käkar pizza vid 6 tror jag det var.. Det kommer iaf bli jätte kul :D

Nu måste jag fortsätta fixa hejdå!

Saknar när det var varmt!

♥Jag orkar inte!

Ni tänker ju inte på mig! Ni bara gör som ni vill.. ni bestämmer allt! Jag vill bestämma själv, jag vill inte hare så här! Det är jätte jobbigt, allt grejjs :(



Ni kan tolka på olika sätt..

♥Tack Clara du är bäst!

Clara hjälpte mig som sagt att rensa/städa rummet! Det var jätte snällt av henne! Tänkte visa hur det ser ur nu.

Tycker inte ni det blev fint? :D



Det är ju inte färdigt än men.. En början iaf sen får jag fortsätta nån annan dag och ta ut alla byrå och skrivbord :thumbup: ( notera att dom två översta hyllorna i stora vita byrån är saker mamma kanske vill spara :P ) Snart kan jag kanske börja måla och bli färdig med att göra om hela rummet :D

Förresten överkastet fick jag i fördelsedagspresent! Visar sakerna när jag andvänder dom ist. Elr jag fick pengar och presentkort också :)

Tack så jätte mkt Clara, älskar dig! :love:

♥Gammal, äldre, STENÅLDERN!

Hejsan!

Ville bara säga till alla om jag ine svarar på era sms är det för att jag inte orkar smsa med en mobil från stenåldern.. Den är verkligen därifrån :( Min är ju på lagning men jag hoppas jag får tillbaka den snart! Saknar den verkligen :P Och när den kommer tillbaka kan jag knäppa kort med den också inte bara filma :D

Här är iaf den jag har nu :(

♥Är med Clara :D

Hejsan jag är med clara och vi ska städa mitt rum ^^ Det behövs verkligen!

Fast först måste man ha lite kul ;)

♥Glöm inte...

Klicka på bilden ;)

♥Orkar inte blogga idag!

Ja ni ser ju rubriken! Måste träna på redovisningen av fördjupningsprojektet imorrn :(

Stinker som svamp!

♥Men fett najs typ ;)

Gustavf om ♥Alltid bäst ;):
nu har hela parkskolan sett den här, fan vad vi gillare! ;D

Svar: Det är as bra ju :D Jag ba oh! Haha, ne men ville bara visa :P