Skriv din beskrivning här!

It's hurting and you're closing your eyes

Kollar runt på alla andras bloggar och blir sur på mig själv för att jag aldrig uppdaterar.. Känner mig fett boring!
Iaf så ska jag försöka börja blogga igen knäppa lite mer bilder och sådant.

Idag så har jag och Ida ridit bushästarna! Vi ställde ut ett hinder på lägdan och Mange kom och fotade. Bus Johan bockade och höll på hela tiden och hoppade Marulk och Ida över hindret så hoppade BJ samtidigt en bit ifrån. Haha mysig dag!
Slingade håret idag också eller slingat blev det ju inte riktigt.. Blev mer bara ljust. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om det. Varken bra eller dåligt men man kanske vänjer sig ;)
Godnatt!
jooorm :(

"Hör mig snälla bara rör mig,
för då vet jag att jag ska hålla dig så hårt jag kan."



Vicky och Lina Julmys


Jomen visst

Godmorgon!
Idag så ska jag plugga jävel ända till typ kl 3. Ska bli färdig med SO inlämningen iaf som ska vara inne på tisdag.
Sen vid 3 så ska jag fara och se luciashowen på stallet med Alva och Frida tror jag. Efter det så drar jag till Viktor :)

Titta inte i påsen!

HAHAHAHAH! Det var typ den bästa teatern jag sett! Så himla rolig. Kan tyvär inte förklara vad den handlade om. Jag har försökt här hemma men det gick ju sådär.. heh ;) Men för er som missade den så kan jag bara säga.. SYYYYND!!
Nu ska jag fortsätta se på Grinchen som jag även såg i torsdags!

Hahaha..

Morning people!
For till Bella igår kväll och kollade på idol, snackade sjöng sing it wii och åt göttans efterrätt!! Tack för den kvällen bellis :)
Idag tror jag att jag skulle vara med Victoria? Ja vi ser hur det blir med det. Om inte så far jag till stallet på luciashowen idag ist.
Ikväll får vi främande. Najs de! Fast innan det så ska jag som sagt på teater esteternas teater med Victoria och Andrea :D Nu ska jag gö nå kul tjoo!

Kom på att jag ändå måste hit..

Sen att jag ser och är helt mongo är ju en annan sak (y)

Barndomen.. vart tog den vägen liksom?

Asså då tänker jag inte såhär ba "jomen hej jag är 15 år jag vill leka med barbie och dockor wiiie!!" Ne inte riktigt så vare va?
Såhär är det att barnen nu för tiden dom blir liksom inpräntad i hjärnan av sina egna föräldrar och fröknar och såna "vuxna" och "mogna" människor du är flicka, du är pojke var som alla andra.
Tjejer går typ spacklade med smink i 3:an! Jag tycker jag började sminka mig tidigt.. Varför började jag sminka mig i 7:an för? Vad var meningen med det egentligen?
Sen går dom omkring ba "hej jag har slutade leka i typ 1:an". (Så nu har jag inget liv, betyder det egentligen). Vad händer licksom? Asså jag lekte med barbie och sånt i 6:an! Hallå du lever livet en gång, en enda gång!
Så vad händer med världen egentligen? Och vad är det med att tjejer ska vara så fina och perfekta medans killarna kan vara nästan hur dom vill?

Skola, skola och ännu mer skola..

Den här dagen har ju inte varit den bästa.. Vaknade ett antal gånger inatt och imorse hade jag typ migrän!
(Tummen upp alla bara studsar av glädje! Lina är inte på skolan yeeey! Men mig slipper ni inte..)
For till skolan vid typ lunch då huvudvärken gått ner en aning. På skolan blev det ju dock lite knepigt.. Blev helt svart, såg ingenting, kunde inte gå.. Sånt gillar vi när det händer typ mitt i korridoren! Tur att man har Andrea's min sen när man kan se igen iaf ;)
Efter skolan blev det teater. Alla måste komma och kolla på den när vi är klar btw! Dör x')
När jag kom hem blev det läxaaa! Har gjort typ hälften men det är ju typ 3 ton kvar så inga kompisar imorgon heller..

Känner att min blogg blivit värsta deppig på sistone.. Hon ba och han ba och alla ba dog typ.


Take a breath and keep smiling..

Hej!
Idag så har jag gjort ganska mycket ändå. Enligt mig iaf..
Först så flyttade vi på massa saker i mitt rum och satte upp maskeringstejp. Vid halv 1 så gick vi till gammel mormorn min och fikade lite :) Mysigt de!
När jag kom hem så målade vi min fondvägg ett varv. Sen har jag varit ute och sålt kakor och plastpåsar till våran klassresa med Kristin! Vi klippte även ut alla biljetter till musikalen (y) Duktiga vi är!
Nu så har jag målat ett till varv och mer ska det bli.
Humöret är kanske inte det bästa men.. Jag trodde den här helgen skulle bli bra, men det blev den såklart inte..

Meeen sööt!

Dett här var något av det gulligaste jag sett tror jag haha!



Sånt där onödigt ni vet

Jag vill ha jul nu! Fick värsta julkänslan när man var med klassen och lussade på brux igår! Gårdagens bästa faktiskt..
Fast mest av allt vill jag att det ska bli nyår, NU! Helt underbart skönt med ett nytt år och bara börja om! Ååh kan tiden gå snabbare?
Fast jag har massa julklappar att köpa också.. Går det bra om alla får typ.. eh.. en klubba kanske? Nemen helt seriöst jag har 23 kronor att köpa julklappar till typ 10 pers! 23 FUCKING KRONOR :o