Skriv din beskrivning här!

Kalle Anka here I come!

Nu börjar snart Kalle Anka och det ska jag se på ;) As naaaaaaajs :D Har varit hos låtsas farmor och farfar också! Kusinerna var där också. Det var jätte kul att träffa dom! Hejdå nu ska jag dricka glögg ♥

God Jul!

Det är julafton :D Jätte jätte kul! Fast hela dagen är igentligen ganska tör för man går och väntar hela tiden. Men jag älskar julafton ändå ♥ Hoppas alla får en bra julafton idag! Det kommer min bli iaf det känner jag på mig (a)
Tack Jessica förresten för julklappen! Och tack alexandra! Jag kommer alltid ha på mig detta halsband för då vet jag att jag alltid har dig vid min sida, alltid ♥


Julklappsinslagning!

Nu är alla och då menar jag verkligen alla julklappar inslagen :D Det är jätte najs och om ungefär ett dygn sitter vi och öppnar dom (a) Läääängta! Nemen hela dan imorrn är jätte kul. Kl 15.00 är det Kalle Ankas julafton också!Nån fler än jag som fortfarande kollar på det? :) Vad tycker ni är det bästa med julafton? Jag kan säga två saker.
1. Morgonen framför brasan när man öppnar paket från julstrumpan.
2. Julmatenjulklappsöppningen! (Om man säger det snabbt blir det ju bara ett ord (a))

Nu ska jag sno en lussebulle som vi bakat idag! Elr kanske en kolakaka? hmm.. nu blev det svårt..

Bara för att man tänder ljus nu :) P.S. Det där är en marshall

Sagan om de två tornen!

Ska se den kl 21.00 på 4:an tror jag det var sen :) Det blir najs längesen man såg dom! Synd bara att det inte var 1:an ist. Men vem bryr sig? Alexandra var ju som sagt här och det var kul tycker jag! Fick en julklapp tack älskling ♥ nu ska jag fotsätta nörda hejdå :)

Gomogon.

Nu har jag klivit upp, klätt på mig och ätit frukost :) Tror att Alexandra ska komma och vara med mig :D Hon ska kolla om hon har skjuts nu iaf! Det kommer vara as kul! Får väl se vad vi hittar på. Det är iskallt ute! 20 minus grader ;( Inte kul men nu kommer alexandra så bye!


Look back.

Ja när jag och Vicky var och såg "Harry Potter och dödsrelikerna" (Ron in my ♥) så tog vi jätte seriösa bilder när vi vänta på stjuts ;) Haha vi skulle igentligen ha sminket sådär bara för kul men vi var för fega så när vi kom fram tog vi bort det innan vi gick in! HAHAHA! Till Vicky: a ahabah a a ahabah ;)

Kolla fler på facebook :D Jag heter som sagt Lina Berglund Noréus ;)

Geneskolan julavslutning 2010

Det var ju julavslutning idag som jag sa ;) Jag hade med mig kameran och knäppte lite kort :) Men batteriet dog så kunde inte knäppa på against the fair och sickens band :( (stavas det så? o.o) Aja, här har ni lite bilder iaf :)

Ni får gå in och kolla på facebook ist om ni vill se resten :)

Klä julgran!

Nu har jag klätt julgranen jätte fint! Mamma hjälpte till också men hade inte jag varit med då vet man aldrig hur den kunnat se ut ;) Ne men den blev fin! Älskar julgranar det är så mysigt :D Och det bästa av allt är att det ligger julklappar under dom! Redan idag faktiskt ;) Kanske ska knäppa et kort? Aa vänta..

Orkar inte redigera :)

Jag vet, jag vet..

Jaaa rubriken säger allt! Jag elr ska jag säga vi vet att nmi saknat våra bariga cooliga bästaste videos :D Men idag idag kommer det en ny! Den kommer äga fett asså.. mannen.. heh ;)


Snögubbar seriöst x)

Jag måste bara berätta det här x) Jag gick in i badrummet och vet ni vad jag såg!? Vi har snögubbar på vårat toapapper! HAHAHAHAHHAHAHAH! Jag garvar ihjäl mig! Måste visa Vicky när hon kommer snart. Det var bara det jag ville säga ^^ Hejdå :)

Juulloov!

Nu har jag kommit hem från skolan och julavslutningen gick väldigt bra! Elr inte för min del blev hes precis när vi börja sjunga :( Aja hoppas det lät bra iaf! Jag och Clara presenterade även och det gick ju bra! Elr? Hahah så himla många band på varje namn så jag fick lov atta ha lapp fult :( Delade ut lite julklappar :D Och sen fick vi betygen :( Hemskt blev inte spec nöjd.
Hare gött!

För er som vill veta så har jag bestämt mig för att klippa lugg igen!
Bild från teneriffa heh^^ Kolla va brun jag var :(

Emelie is gone.

Elr antagligen hemma hoppas jag! Men inte hemma hor mig längre iaf ;) Tråkigt, tråkigt. Men nu är alla julklappar inslagna iaf :D Elr nästan, iaf dom som behövs till imorrn! Jag har inte så mkt att säga sitter och lyssnar på Million pieces - Tove. Himla bra låt faktiskt! Men om jag säger såhär är den mkt bättre live :O Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och borsta tänder!

Dålig kvalla -.- Meeen jag saknar mina uggs ;( *snyft*

Julklappar och Emelie!

Jag har kommit hem från ridningen nu och duschat och allt sånt som man gör, haha! Jag vill bara säga att jag var ju bäst "host" Och grattis till rebecka som ramla av några gånger ;) Nu ska jag slå in massa julklappar och vara social som är här och är social med mig ;) Haha hejdå ♥

Haha Emelie kommer du ihåg? :D


Onsdag den 22!

För er som vill veta så ska jag Stina och Clara fota julbilder och kanske lite annat kul på onsdag :) Så då blir det många super najsiga bilder! Nu ska jag gå på riktigt hejdå :)

Ba najs ju!

Kom typ nyss hem från skolan! Elr jag har tittat på ett "the har times of RJ Berger" Också :D Äääälskaaa ♥
Jag, Clara och Emelis kom ju på bästa grejjen till julavslutningen imorrn! Men det får ni se imorrn ;) Ni som går på Gene iaf. Ska snart byta om och dra till ridningen. Som jag sa igår elr när det nu var så ska vi ha gymnkana barbacka :D Jag längtar! Vi får se om jag drar till Emelie Bemelie efteråt elr om hon kommer hit? Måste slå in en julklapp också som ska med till Tyskland :O Aja höres!

Random bild!

Ny design? JAA!

Jag hatar min design just nu! Himla bajs brun :S Aja den ska bli bra jag lovar :) Nån som kanske vill hjälpa mig? Notera kanske. Gonaaaaaaatt :D

Seriöst kolla på headern :O

Örnsköldsvik.

Jag har spelat örnsköldsvik spelet med Ida nyss och jag förlora två gånger! Buhuuu ;( Men igår elr när det nu var så vann jag :D Fast då blev Ida sur för hon är en sån dålig förlorare.. Imorrn är de skola men det bli säkert nå slapp typ bara chilla (y) Spela musik kanske? Aja jag märker väl :) Det är även ridning imorrn! Sista gången :( Men det kommer vara as kul! Vi ska ha gymnkana barbacka ;)
Men nu ska jag sova gonatt ♥

I'm a person, I'm here, I'm not air.

Tjenis Penis! Tjejer också :D
Jag känner mig glad och pigg! Jag kunde sova inatt :O Inte för att ni visste nåt men har typ inte kunnat sova nåt på några nätter..
Just nu sitter jag och äter ur MIN bara MIN chokladask och tränar på Mer Jul - Adolphsson och Falk. Clara och jag ska sjunga den på julavslutningen på tisdag! Jag vt inte hur det kommer gå hoppas verkligen att det går bra :O
Nu ska jag träna vidare! Medans ni väntar på uppdatering kan ni lyssna på den här:


Svar till Clara!



Eftersom det inte fanns nåt annat sätt att svara på så blir det såhär ;)
Jag vill fota Clara :D Om du vill? Kan vi inte göra det innan jul? Typ julbilder :thumbup:

Från Sollefteå :love:

Assså shiiiet!

F**n vad jag längtar till skolan! Jag längtar verkligen jätte mkt :D Hatar helger så himla booring! Och jag vill inte ha jullov bara så att alla vet! Jag har fattat nu att jag hatar helger och lov! Jag vill gå i skolan varje dag :)
Gonatt.

6 dagar..

Det är 3 dagar kvar till jullovet och jag längtar! Det är 6 dagar kvar till julafton och jag längtar ännu mer! Jag har köpt dom flesta julklapparna det är 2-3 stycken kvar tro jag ^^ Jag hade nåt jätte kul som jag hade tänkt skriva om här på facebook men eftersom min syrra skulle låna datorn en liten stund (i hennes fall 2 timmar tydligen -.-) så glömde jag bort det! Så ni kan ju gå in och klaga på hennes blogg :) Elr förresten jag vill inte ge hon några besökare (6) Men hejdå nu ska jag sova ville bara säga det här mitt i natten elr igentligen för 2 timmar sen men aa det sa jag ju ;)

Repris bild :( Måste knäppa nya :O


Hottel Gyllene (KN)Orren

Hahah! Nemen julkalendern är faktiskt bättre än dom senaste åren men hur som helst var dom bättre när man var mindre :) Men nu ska jag titta på dagens avsnitt så be right back ;)

Jag kan inte bestämma mig! Hjälp mig, Rak/Sne lugg? Buhuuu ;(

Snö, snö och.. ännu mer snö!

Eftersom det snöar jätte mkt här i ö-vik så får det bli lite snö på bloggen också ;) Seriöst igentligen gillar jag inte snö och det har kommit jätte mkt på en dag bara nu! Buhuuu ;( Men nu ska jag äta lussebullar och lyssna på min och Victorias inspelning och höra om den blev bra :O Hoppas!

(Lite efter men..) Kolla va fin jag var när jag praoa ;)

Jag vill ha jul!

Nu nu nu vill jag ha det! Längtar jätte mkt det känns som att det kommer bli världens bästa jul :D Har igentligen inte så mkt att säga för nu ska jag gå och dricka glögg :thumbup: Hejdå :) Vad önskar sig alla förresten? :)

Tjobaloo!

Vicky har dragit hem till sig och duschar och jag har också nyss duschat :) Vet inte om jag följer mamma in till stan? Måste igentligen göra det för jag måste köpa massa julklappar! _Men jag ska höra med Vicky hur hon ska göra :D Vi hade iaf jätte kul igår tycker jag! Vi såg lite på Harry Potter 5 sen blev vi trött x)
Men nu ska jag gå ha det!

Woody, fin hästen! :love:

Tick tock, Tick tock.

Sitter och väntar på Vicky som ska komma och sova här! Tiden går otroligt sakta! Men det gör den ju alltid när man väntar och inte har nåt att göra. Kan ni gissa vad vi ska göra då? ;) Jo såklart se på Harry Potter :D 5an och 6an yes yes :thumbup: Men vi har även fått jultidningarna så vi har tre filmer till :O Och.. 1,5 kilo godis var :D Läääängta! Kom nu Vicky nu! :(


See u later aligator!

Nu far jag med bussen så jag skriver mer sen! Blev inga bilder på Agnes hon ville inte komma ut :( aja hejdå! :)

Ont i huvve.

Vaknade med jätte mycket huvudvärk det värkligen dunkade i hela huvudet! Usch det var inte kul.. Tog en alvedon och nu är det lite bättre men jag tar bussen 24 över in till stan! Sista dan på praon idag :( Orka skola! Men dom är iaf as gulliga där ju! Och jag ska få en dikt :D
Aja nu ska jag fota Agnes min svarta kanin :) Hejdå!

Inte på blogghumör.

Nej inte idag. Vet inte vrf jag är jätte glad och så! (tror jag) Men jag har iaf ingen lust så jag skriver mer imorrn! :)

Godmorning.

Jag är vaken och typ helt klar! Tar bussen som går 24 över in till stan och baka bullar ;) Den lilla rast jag har går jag nog och köper julklappar till massa olika folk! Får väl se om jag går med Victoria och Grim? Aja, ska smsa dom :) Nu ska jag platta håret! Vi hörs :D

När jag kommer hem får ni se hur otroligt vacker jag är när jag bakar haha x)

Chiiiiips!

Har varit på stan idag som sagt med Victoria och Grim och skaffat lite julklappar nästan utan att andvända pengar (y) Försök komma på hur det gick som haha ;) Nu har jag kommit hem, ätit, sett på Harry Potter 4! Och nu blir det att äta CHIPS och se på... hmm. vad kan det vara? Jo, Harry Potter 5 :D Hejdå ;)

btw, Rut har dött ;(

Reserverat!

Nu har jag reserverat 2 platser till migg och Vicky till Harry Potter och dödsrelikerna på lördag kl.21.00 :D Det kommer bli jätte kul! Nu ska jag snart fara in till stan igen och träffa Victoria och Grim och hitta lite julklappar kanske (y) Hejdå :)