Skriv din beskrivning här!

Tonight we are young. So I set the world on fire.

Sitter med Andrea och chilledillar! Gjorde kiwismothies förut vilket var så himla gött! Funderar på att dra ut till Burön och grilla, spela spel och kanske basta (y) Om vi få förstås.. Hej hopp flipp flopp!

Wanted to get lost for a while but didn't find the way back.


Avklippta sköldpaddor och sånt



OK? Nemen nu funka det och ja nej vi hade inte nationella idag..


Now your just somebody that I used to know

Tänkte inte skriva så mycket. Ville mest bara säga hej. Så.. Tjena! Fast nu blev det ju ett tjena ist.
Idag vare ju nationella och tro det eller ej men jag tyckte faktiskt det var ganska lätt! Sen om jag svarade rätt vet jag ju dock inte.. Inte gjort så mycket idag heller bara massa läxa!

Jag lever och du lever inom mig. Jag ser dig när jag blundar.

Godmorgon! Igår såg det ut sådär över hela gräsmattan och vägarna.. Sån tur är har det typ försvunnit nu!
Idag har enelska nationella. Känns sådär helt enkelt. Jag är inte ett dugg bättre på engelska nu än jag var när jag började 7:an så hur det kommer gå? DÅLIGT! Ungefär som när vi sjöng igår också. Pinsamt är enda ordet att beskriva det! Nu drar jag till skolan, hörs hej!

I am lost in you and don't know how to find the way out.

Goddagens! Eller godkväll kanske man borde säga. Iaf så har första skoldagen varit lindrig bortsett från huvudvärken. Fast skulle ju inte skada med en veckas lov till!
Efter skolan for vi och firade Jessica som fyller 16 idag! Grattis till henne! Vi fick mass tårta. Och jag som knappt tycker om tårta åt som bara den, så goda var dom haha!
Tog moppen till KU vid 7 där vi spelade kubb (mitt lag kirrade hem vinsten överlägset!!), fikade och jag träffade ju saknade Angelica igen som varit i Spanien. Det var väldigt trevligt!
Nu ska jag lägga mig och sova!

Something amazing never gets boring.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknade upp hos Andrea vid 10 tiden kanske? Hann ni anteckna eller? Annars kan jag säga det igen.. Iaf så drog jag hem och gjorde lite läxa och blöh blöh osv. Tog sen moppen till saknade Alexandra där vi blev sjukt frustrerade över vilka låtar vi ska sjunga på caféet i Hållänget kyrkan på onsdag. Vi har väl hyffsad koll nu tror jag haha! Kanske filmar det också vem vet? Nu ska jag sova so goodnight lovers!

Just like the blue flames I burn our names


It's stupid to hold on to someone who hurts you. But it's also stupid to let go of someone who is everything you always wanted.


Goddager alla glada och sura! Idag har jag inte gjort mycket överhuvudtaget.. Bytt däck på mormoderns bil, tjänade 100 kr så det vare värt (y) Sen hade jag ju tänkt träffa min saknade vän Vicky men det hann jag inte med så det sög ju! Vi får lov att träffas nån annan dag snart tyck ja.
Iaf så sitt jag nu med massa läxa sen blir det hemgjord pizza också vidare till Andrea med Victoria! Låter som en bra kväll tycker jag. Syns och hörs!

I wish I could run away from this ship going under





Nemen tjenare! Hänger ni här fortfarande? Jag den ouppdaterande människan ska försöka uppdatera varje dag nu här framöver. Och nu tänker ni "Som om.." och "Hur många gånger har hon inte sagt det då..?". Och på det kan jag svara ja jag har sagt det förut och jag säger det igen men den här gången ska jag hålla det jag säger! Tror jag..

RANDOM