Skriv din beskrivning här!

Kebab house!

Jag och Mange drog in till stan och åt på Kebab house (y) Det var as gott! Men nu är jag hemma igen ;) Kl.8 kommer vicky och då blir det Harry Potter and the goblet of fire! Mysigt. Vi har chips också (y) Får väl se om vi ser 5an och 6an på fredag? Jag måste iaf se dom innan vi går på bio på lördan för jag har inte sett dom :O Hemskt.. Hejdå :)


TRÅÅÅÅÅÅKIGT!

Jag vet att mina inlägg är väldigt tråkiga just nu! Men jag kan inte göra så mkt ändå.. Det är ju mörkt när man kommit hem så jag hinner inte knäpppa några nya bilder men ni får leva med det ett tag heh.
Kom iaf hem från praon nu och ska ta mig lite mjölk och pepparkaka och se på 2 and a half men :D


Prao igen.

Hej sitter nu här och ska snart gå till bussen här ovanför in till stan! Det är ju prao idag igen. Jag vet inte vad jag ska göra idag men jag vet att imorrn ska jag fara och rida på ÖOR :D Det är super najs ;) Men nu måste jag gå vi hörs :D

Kan inte ladda upp nån bild för blogg.se ccccccpar som vanligt -.-

Hej och Hejdå!

Kom just hem från praon och det gick väl bra! Massa gullit folk där också faktiskt :D (även om jag inte kunde tro det heh..) Men det gick iaf bra jag lagade mat och bakade skorpor så, jaa.
Nu ska jag snart fara och rida och vet ni vad :O Jag har inte tränat på dressyrbanan! Vet inte hur det kommer gå -.- får väl säga att jag glömde träna på den..
Nu ska jag gå hejdå! :)

Hejdå Morbror!

Nu Skjutsar Mamma Morbror till tåget så far han tillbaka till Varberg! Så jag fortsätter väl att titta på min älskade Harry Potter :D massssssssa hjärtan på filmerna!<33333333333 HAHA!
Imorrn är det måndag igen och det är prao! Jag ska ha prao på Victoria bageriet :O Jag hoppas det inte blir så läskigt som jag tror.. Inget illa ment! Jag får iaf fara och rida på öor och sen ska jag till badhuset och bada (y) Träffar väl antagligen Victoria och Grim där också eftersom dom ha prao där :D
Men nu ska jag dricka fanta och se på film så hejdå :D

Jag vill ha sommar meeen först... JULAFTON NU TACK :D

1:a Advent!

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna!
Idag är det som sagt 1:a advent! Och den har hittills tillbringats med min underbara medryttarhäst Woody! Skulle ta med mig kameran idag men det glömde jag såklart -.- Ikväll tror jag det blir ETT tänt ljus och "Harry Potter and the goblet of fire" :D Mamma kanske också tittar och det kanske blir lite chips och godis *) Mysigt, mysigt! Jag nördar Harry Potter filmerna just nu och jag ska snart se 7:an på bio så om nån vill se den med mig säg bara till ;)
Men vi hörs!

Uppdatering: Finaste Vicky ska gå med mig på Harry Potter :D


Harry Potter and the prisoner of Azkaban

Heeeeeej! (haha..)
Sovde hos Clara igår och hon hade ingen dator så det var därför jag inte uppdaterade igår kväll om ni undra :P Det var iaf kul på Gårn! Victoria följde med och fick vara där ända till 10 så det var jätte bra :D Sen när det stängt kom Claras mamma och hämtade mig, Clara och Grim. Vi gjorde inte så mkt kollade på nåt konstigt program på mtv, typ som Jackass x) Men det var kul iaf! Idag har jag varit hos Mormor och fikat. Typ inge mer med de haha!
Nu ska jag gå och se på rubriken hejdå :D Den är super bra för det är alla ;)


Hos Victorias place!

Tjabba tjena hallå vi säger så!
Sitter hos Victoria nu och det är super najs :D Idag har jag tagit ... . ....! Det blev as naajs! Tack! Äter här hos Victoria sen kl 6 drar jag till Gårn får väl se om Victoria följer med en stund innan hon får gäster.. hoppas! Ska iaf vara med Linn, Clara och Stina där (y) Men nu ska jag gå hejdå hörs senare!

Gomorgon.

Klockan är 25 i 8 och jag måste gå till konsum för att möta upp Vicky! Ska till san med klassen och samla in pengar till klasskassan halv 1 :D Det är as najs vi ska sjunga julsånger haha hejdå! :)

Sitter hos mamma

Ja rubriken haha ;) Morbror är här och äter middag. Eller vi har redan ätet men jaja. Går väl hem till pappa om ca en halvtimme. Är värkligen jätte trött så det ska bli skönt att ta ett kvällens o'boy glas och sedan gå och lägga sig!
Idag är det torsdag och ännu en slappdag på skolan! Hade musik på svenska och musik lektionen :D Sen på ma/no hade vi saknade Johan Boman som vikare! Det var jätte kul att träffa han igen!
Jag och Victoria spelade även in våran låt som vi skrivit. Victoria på gitarr och jag på sång. Det gick faktiskt jätte bra varken jag elr Victoria gjorde nåt fel :D
Om 29 dagra är det julafton och om typ 3 veckor är det jullov :D Men jag är pank och har inga julklappar :O Har bara en till pappa tror jag heh ^^

Aja hörs senare!
Ni kanske vill se lite Teneriffa bilder också? Men ni får göra det sen jag lovar ;)

Fotade med vicky, Tisdag!

Tack för tisdagen säger jag bara Vicky :D Märkte verkligen att jag saknat vår tid tillsammans! Madrass hela jullovet elr? haha x)
Men nu för mina kära bloggläsare haha ;) Ska ni få se lite bilder vi fotat!
Tryck på dom små bilderna för att få dom större!









Hejdå :D

Jag är tillbaka.

Jag ska blogga iaf! Jag måste bdb är så tråkigt haha :P
Värt att läsa! Bästa dagen på länge :')

Sitter hos pappa och väntar på att mamma ska ringa och jag hoppas på ett ja! Men jag tror inte det blir det :( Skulle bli as glad OM det blev det men jaja.

Idag har det varit skola såklart! Fast vi hade bara två lektioner :D För på svenskan kom det nån tant och pratade om synskadade och Jörgen var sjuk så då hade vi hål dom två sista lektionerna elr igentligen men jag och Victoria hade det för vi var färdig med allt (y)
Men det var as läskigt för när jag och Victoria var i korridoren mellan musiksalarna så var det låst, släckt och ingen i M1 och då hörde ma ett piano spela i M2 och då öppnade victoria dörren och då slutade det spela och det var ingen där :bigeyes: Så för alla er som går på geneskolan det spökar där på riktigt ;( hände mer saker också men jag orkar inte berätta om det.

Sen försvann alla som går i min konfagrupp så jag hade ingen och gå med men sen hitta jag Martin (y) Vi missa först bussen uppe vid gene så då gick vi ner till hemköp. Men den gubbchauffören körde ju bara förbi än fast martin stod nästan vid trottoarkanten :S Hahahahahah då tappade Martin sin 50:lapp och då flög den först ner för en backe och Martin följde efer sen uppför en backe och sen snubbla Martin över pengen (y) Hahaha ni skulle sett han jag tror jag garva ihjäl mig! Nu ska jag inte skriva mer för det är så mkt men ni som orkade läsa är bäst! :)

Sakna!


.

jag orkar inte ha en blogg längre som jag måste hela tiden tänka på vad jag skriver kan inte skriva det jag känner för då blir jag kritiserad hela tiden och då blir det inget kul så från och med nu bloggar inte jag nå mera!

Ja vad ska man säge

Jag är väldigt dålig på att uppdatera jag vet men jag hatar himla cs3 :O fattar ingenting och då kan jag inte göra nån header heller :(
Men sliperiet igår var iaf bäst :D vi fick bara spela en låt men det gick iaf bra! Jag fick lov att hoppa in i alvas band också ist för Kristin. Så jag fick typ lära mig texten på några timmar x) Aja nu ska jag sova gonatt :)


Hemma hehe ^^

Kom hem i Måndags men har inte haft nån ork att sitta vid datorn.. Det var iaf jätte skönt utomlands! Jätte bre väder och sånt, saknar Teneriffa jätte mkt :( Jag har iaf shoppat litegranna där nere men det blir så dåliga bilder på grejjorna så.. Men det var iaf 3 maskaror för 100 kr, två tröjjor 100 kr styck, ett par jeans 200 kr och vet ni vad jag fick köpa dom as snygga klackskorna :D Dom kostade iaf 300 kr. Ni kanske får se grejjorna sen :P

Men nu är jag hemma iaf och imorrn blir det sliperiet med bandet och alla kompisar :D Det kommer bli jätte kul! Kom dit och kolla! Det är massor med bra band från både högstadiet och gymnasiet som ska spela :D Jag vet faktiskt inte om det är gratis elr om det kostar 50 kr o.o Aja, kom i vilket fall :)
Nu ska jag fortsätta med tyskan-.- så hejdå :)


Wohhhoooo!

Magnus tog tydligen med sig datorn så jag passar på att göra ett inlägg nu :D Idag har vi varit på stranden och i nåt shopping center jag hitta ett par as snygga skor som jag ska köpa! Tror jag om jag får.. Jag har blivit lite brun idag också iaf :thumbup: Och vi har all inclusive och det äger så sitter just nu vid poolen och chillar tror jag ska fråga magnus om han vill spela lite pingis med mig sen! Fast jag vinner ju hela tin så det är kanske inte då kul ;)
Men jag orkar inte skriva i bloggen just nu för jag är utomlands vafan :D

Bara för att bilden är snyggast ;)



Tillbaka 15 november.

Hallu! Magnus väckte mig kl 8 :bigeyes: Jag trodde typ jag skulle får kliva upp 10 ju! Men skit samma jag såg på "Vampires Suck" igår innan jag somna och jag kan typ se den hur många gånger som helst det är så himla fail humor men jag älskar den :D Nu är vi snart helt färdig och ska fara Det är typ bara jag som inte klätt på mig än men det går ju snabbt ;)
Vi tar husbilen idag först upp till Birsta city (y) Sen till Gävle Ida skulle typ köpa nån sadel.. Dryg barn -.- Men efter det fortsätter vi iaf hela vägen upp till Stockholm! Vi ska parkera på långtidsparkeringen och bo där, mysigt :D Eller? Haha, nemen det blir säkert bra :) Flyget går från Arlanda imorrn halv 8 så då får jag kliva upp ännu tidigare men who cares? :D
Nu ska jag klä på mig och sen far vi! Hare chill ;)


Färdig (y)

Nu har jag packat färdigt helt :D Tror jag iaf.. Det ligger iaf i resväskan nu! Jag tycker det är feta najs att fara utomlands men det har jag ju sagt några gånger nu haha! Men jag har typ farit utomlands hela mitt liv första gången var jag typ 1 x) Så det känns typ som en del av mig! Haha shit vad fail det låter men jag orkar inte bry mig :)

Fett najs jag har packat :D Eller? *)
Jag gillar min solhatt jag kommer bli sååååååå snygg i den haha ;)


Men nu ska jag sova natti :)


Snart färdig!

Nu har jag snart packat färdigt och det känns skönt :D Det är väl bara nå små grejjs kvar nu antar jag. Vi far klockan 12 imorgon så får väl lov att kliva upp typ 10 inte så tidigt iaf :) Nu ska jag göra det sista Hejjsvejjs!'


Blogg.se förstör kvalitén :(

1 dag kvar..

Tjenamoss ;) Imorrn så far jag till Teneriffa dåra, en av Kanarieöarna :) Det komma bli jätte skönt med lite värme!
Idag har jag iaf gjort färdigt det mesta av läxan det är bara matten kvar.. Det drygaste! Jag har iaf hunnit fotat några bilder också så det är ju najs :) Tummen upp för det tyck jag :thumbup: För bilderna blev feta najs! Elr inte alla dåra men säg nångång inte en enda bild blir dålig.. Ne tänkte väl det så ni får väl lite nya bilder senare då da! Men nu en gammal^^ Hejsvejs nu ska jag packa!


Tack för kvällen småbarn (y)

Ricke och Victoria kom vid typ halv 5 tror jag? Aa, sen kom Grim, Danne och Coffe kl 5 typ då gick vi ut till husbilen :) Danne och Coffe drog typ på en gång så då hedde jag och Grim på en film! "I know who killed me". Den var jätte konstig man fattade typ inget elr jo lite :P Det var as drygt också för det fnn inte nån gång under hela filmen det inte var nåt blått med på bilden, allt var blått :bigeyes: Och alla satt och rökte inomhus hela tiden också haha, helt fail! Typ halv 8 kom iaf Andrea och Fanny. Så det var roligt roligt!
Imorrn kan jag inte vara med nån typ för jag ska bara packa och gör läxa :(

Men ska sova nu Gonatt!

Oredigerad bild från Sollefteå.


Morgon igen.

Jag är vaken! Är bara lite seg heh..
Idag är det iaf läxa och packning som måste göras! Jag far ju om 2 dagar så det är inge länge kvar :D Ikväll blir det till att var med kompisar så det blir najs najs! Men nu ska jag till soptippen tydligen och hjälpa till -.- Hörs sen!


Snart blire natten

Hej allihoppa jag tillbaka är :D Jag och Fanny gick aldrig in till stan vi gick ända upp till toppen på varvsberget ist :O duktigt gjort tycker jag! Vi tog med oss kamerorna dit men bilderna blev sådär :/ Sen drog vi till gårn och träffade massa folk roligt roligt :D
Imorrn måste jag plugga massor och packa innan jag far utomland på lördag, längtar as mkt för det komma bli jätte skönt med värmen och bara slippa tänka på allt! Men jag kommer ändå sakna alla här hemma :( Men nu ska jag sova och jag är inte på spec bra humör idag.. Inte imorrn heller kommer aldrig bli det igen hejdå.


Gomorgon!

Nu är jag veken igen ;) Och Fanny är här och det är feta najs :D men nu ska vi gå in till stan kanske ;) heejdåååå!


Ny header :O

Håller på att ändra lite i bloggen orka inte rosa x) men jag fattar inte ph cs3 så magnus får fixa så jag har ph elements 6 den fattar jag :D För då kan jag göra en ny header hejdå hahha :)


Sollefteå här da ;)












jag vet..

att jag är dålig på att uppdatera men jag har allvarligt talat inte orkat och min dator är paj "snyft" ;( Men jag ska försöka att uppdatera några inlägg om dagen, iaf 1 ;)

Jag känner mig seg och äcklig vet inte vrf men men.. Det är iaf lov :D och jag har inte slappat en enda minut typ haha! Tänker inte berätta allt för då orkar ingen läsa x) Men jag berättar om igår och idag. Så igår gick jag in till Clara i stan och vi köpte 12 subway kakor och 8 pk att dela på :D det var fett me najs! Vi var uppe till..eh nån tid vet inte för jag orkade inte kolla på klockan somnade typ halvt under filmen ^^
Sen idag såg vi färdigt filmen när vi vaknade och typ kl 2 vaknade Grim och då skulle han bara äta,duscha och träna :P Så då var han färdig 3 och då gick vi och mötte han drog till Clara igen och satt där och sega ;) Efter det drog vi ner på MAX och käka middag :thumbup: Sen drog jag och Grim hem till mig ett tag och sen for Grim hahah ..

Två bilder från Sollefteå :)