Skriv din beskrivning här!

I väntan på riktig snö.



Dagarna fylls med aktiviteter, rep och läxa hit och dit. Fredag nu och jag ligger i soffan och gör matte. Tragiskt må jag säga. Veckan har varit trevlig iaf!

All these little things

 
Dagen började bra med en vacker soluppgång och en fin vän vid sidan påväg till skolan. Följdes därefter med en bra skoldag som avlutades med salsa på idrotten. Vilket var annorlunda men roligt! 
Ska nu ta fram lite läxa innan maten sen får vi se om jag hittat på något kul. Ha en bra helg!

Life's too short to wonder "what if?"

 
Idag gjorde jag det värsta framtädendet hittills. Även om jag klarade den lilla del jag sjöng på så var det läskigt och jag var omänkligt nervös. Bara att ta sig igenom morgondagen då den ska spelas upp inför klasser från både nola och park. Känns lite som ökenpärlan som vi pratade om med konfirmanderna idag. Ridning står på listan och efter det blir det Twilight Breaking Dawn Part 2 biopremiär med Victoria och Andrea!

They can't order me to stop dreaming.

 
Hösten kan nog vara den mysigaste årstiden. Om man bortser från den lilla stunden på vintern då det är jul som hamnar överst. Dock känner jag mig hjälplös utan min kamera. Vilket måste ändras snart och sparandet rullar på i sin egna takt. Senaste helgen fylldes med fina vänner, barnvaktssittning och lite träning. Sprang 6 km på 30 min. Hyffsat stolt över mig själv faktiskt! Helgen följs nu av en härlig så kallad "feel  good" vecka på skolan. Fylld av konsärer, bio och träningspass! Så imorgon sjunger och spelar vi på stan, nu väntar sängen!