Skriv din beskrivning här!

Busis

Det gick sådär att rida idag.. Han var ju lite busigare än vanligt också med tanke på att han rymde imorse och åt massa kraft! Asså seriöst finns det nåt den hästen inte kan göra x) Han var inte så samarbetsvillig på plan heller när jag försökte forma honom.. Hoppningen gick rätt bra men han var lite bångstyrig heh. Men men det e ba och träna!
Godnatt :)
Här Jessica så får du en ful bild på min snygga älsklingströja ;)
Cubus - 280 kr (dock bara för mig mohahahha)

I'm smiling but I really want you to go away

Skolan var tråkig idag.. Men jag fick ju iaf MVG i simmningen (y)
Efter skolan så drog jag och Stina och moppeböga haha! Asså satan vad sjukt kul det var x) Haha sen träffa vi Ringvall, Kim och Rasmus i Domsjö och åkte med dom ett tag :p Ringvall var fett leeeeskig, som vanligt!
Ska typ snart käke sen drar jag och rider Busen :D Saknade lillponnyn!

FAN FÖR BACILJÄVLAR!

Ligger här halft död och kollar på Sandor slash Ida haha. Ganska dålig film egentligen men men. Är fett förkyld och orkar knappt gå ba tummen upp för det, eller? Imorrn har vi simning på skolan också. Lär ju inte bli mer sjuk då heller.. Suck asså! Nu ska jag fixa mig sen ska jag lägga mig och läsa. Godnatt freshisar!

Svar: Kan lägga upp en bildus imorgon om du vilja? ;)

Ace

Efter stan så for jag och Ida till stallet och red. Jag provred Ace vilket gick bra! Vi for upp mot Hamptjärn där vi travade och galopperade litegranna. Hon var jätteduktig! Sprätte bara till lite för vissa saker som egentligen inte var farliga men :p Hon var duktig ändå :)

Schtaden

Tjenare.
Idag så har jag då varit i vårbystugan med alla 9:or från gene. Det var inte så kul.. Gick en tipslinga om skogsavverkning ba okej? Sen fick vi sitta och vänta i 2 timmar på lunchen som vi inte åt sen drog vi in till MAXXXXX och käke. Alltså jag, Alva, Stella, Lina V och Victoria. Sen gick jag och köpte min älskade stickade tröja på Cubus ♥ Fick den till och med billigare tack vare Lina!!

Moviiiiietime

Har nyss klippt halva gräsmattan. Klippte egentligen lite för mycket känner jag nu för jag är jättetrött nu och mycket mer snuvig och sådant.. Hatar att vara sjuk! Men jag skippar inte skolan för lite förkylning haha ;)
Nu ska jag iaf slappa med en stor, ko-mugg med o'boy och filmen Paul Blart Mall Cop. Chill de! För er som inte sett filmen, se den! Den är sjukt rolig :D Även fast Andrea tycker den är sjukt pinsam ;)

Haha..

Fick Ramera igen av nån anledning och skulle typ ha henne nästa gång också? Isf har jag haft hon 5 gånger! Aja..
Vi red ut idag iaf. Och ja haha det gick ju som det gick! Det var typ ingen häst som ville gå framåt ba jaha? Men det var liiiiiite kul iaf :)

Dagen typ-p-p-p-p

Hejsan hoppsan!
Känner mig trött, förkyld, ont i huvve och allmänt skabb idag! Alltid trevligt med sånna dagar.
På skolan så håller vi ju på med en musikal och jag vill bara att den ska bli klar nu, nu, NU!! Haha nemen jag längtar värsta mycket ;)
Har ju ridning idag också! Får se vilken häst jag får. Hoppas det är en ponny mohahhah (a) Jag och Vicky tar moppen dit, najsigt värre (y)

Sleep tight

Tjenare!
Kom från Clara typ nyss. Trevligt vare iaf :) Nu ligger jag i sängen och chillar med min underbara bok Eclipse ♥ Haha jag är fett beroende av böckerna alltså, helt sjukt! Men nu ska jag typ sova så, Godnatt!

At Claras place

Sitter här och bara chillar gärnet! Haha. Vi snackar och bara har det kul. Kanske ser en film senare? Pirates 4 kanske? Eftersom jag sov typ halva filmen igår heh (y)

Körsakimoj

Tjobaa!
Kom nyss hem från körkursen. Det var fett kul asså! Haha. Nu kommer jag vara bäst på att köra av alla i trafiken ba satt ni vet ;) Nemen roligt vare iaf.
Nu kollar jag på tv. Får se vad jag ska göra ikväll :) Höres senare!

Åskaaaa

Hejsan! Asså jag är fett trött! Har varit det hela dan.. Sen har jag asont i halsen och i huvve, yeah..
Men iaf så kom Viktor hit vid typ halv 7. Vi såg på film och typ sov (y) Haha men det var kul iaf!
Imorrn så ska jag på broms och kurv kurs kl 9 typ. Man typ lär sig att ta snäva svängar (eller ja svängar över huvve taget) bätte. Med moppen alltså ;) Ser väl hur det går heh. Nu ska jag sova godnatt!


SAW

Sorry for bad updating yesterday! Jag och Victoria sov ju hos Andrea då satt. Vi for iaf in till stan vid 3 tiden och hämtade våra körkort (y) Inte för att man var särskilt fin på bilden men men..
Sen vid 6 så for vi ut till Andrea och käke! Göttans mat fick vi också :D Sen började vi se alla Saw filmerna! Såg 1-5!! Asså jag har nog aldrig sett nåt äckligare, fyfaaaaen! Men jag överlevde sån tur var haha!

Fredag

Har nys duschat och nu sitter jag och äter frukost (y) Fredag idag och vi ska dansa och sånt på skolan igen. Ikväll drar jag som sagt till Andrea, kul kul :D Men vi hörs sen!


Körkortet

Nu är mitt körkort färdigt! Så imorgon ska jag fara och hämta det någonstans i ingenmansland ;) Haha.. Ska även fara förbi komunen tror jag. Eftersom många i min klass har tänkt gå dit och fråga om ponnyridning som vi kanske skulle kunna få ha för att samla in pengar till klassresan. Men jag tror inte det har hänt nåt.. Eller vad säger ni klassen? Trodde väl inte det.
På kvällen drar jag till Andrea och sover över där. Vi ska ha Saw-maraton! Super najs eller vad säger ni!? Jag kommer iaf skita på mig och inte kunna somna sen :D Superb!

Fort Boyard

Kollar på Fångarna på fortet just nu. Älska programmet!! Jag vill göra seriöst alla celler! Fett kul det skulle vara. Jag döööör! Om det lag som jag hejjar på förlorar så får jag damp D: Men dom VANN NU! Awesoooome ;)


Here it comes!

Mina presenter dåraaa :)
Långärmad tröja: Cubus 59 kr
Tshirt: Cubus 29 kr
Väska: Cubus 99 kr
Båda från Gina tricot 99 och 129 kr
Gina tricot: 79 kr
Förlåt för dåliga bilder men endoooo!

MOHAHA

Sitter här och klipper i mina kläder! Trevligt trevligt måste jag säga haha ;)
Oj nu fick jag ett sms av syrran (inte Ida) att hon ska till Stockoholm i oktober och undrade om jag ville följa med! Guuud vad roligt isf :D Nu måste jag ner och snacka med Mamma haha!

PERFAFA

Kom nyss hem från skolan. Vi hade typ nån dans och drama sak. Dansen var lite kul men draman var gansk så dryg fatktiskt faktiskt.. Men iaf så ska jag städa och typ görs mina kläder lite snyggare idag! Det blir najs hoppas jag :) 
Just nu så kollar jag på fångarna på fortet som jag då missade. Älskar det programmet! Senare lägger jag in bilden på minaa presenter och de :)

Lite olika

Hej. Imorgon börjar skolan som sagt! fattar inte vrf vi ska dit eftersom vi börjar 12 och slutar 1 ba jahaa? Men men.
Tog moppen till Alva och sen for vi till stan och träffade Stella där vid kl 4. Köpte lite saker på Cubus eftersom det var massa red :D (Kan visa det imorrn tillsammans med presenterna som Vicky tyckte jag skulle göra ;))
Efter vi vart på stan så drog vi till Tarrebarre och Bellapella! Jag red Tarras och och Alva red Bella (ofc..). Red ner till svedjeplan och jag tränade honom på att han ska lyssna på hjälperna bättre. Det gick bra tyck jag!
Nu: True Talent
Sen: Sooovva

Tjenispenis

Ida for typ nyss. Så nu sitter jag vid datorn och sånt.. Får se om jag kanske träffar Alva ett tag ikväll vet ejb! Haha nemen egentligen ville jag typ bara säga hej jag lever eller nåt sånt ;) Så nu ska jag sluta skriva här hejdoooo!

Godeeeermorgon

Sitter här med med datorn och tvn på (y) Snart kommer saknade Ida Wikman tror jag. Ska bli fett kul att umgås med henne igen! Får väl se vad vi hittar på :)
Imorgon börjar skolan.. Känns kul men ändå inte D: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdo :)

Jag saknar dig

Vid 8 tiden så kom Clara, Stina, Martin och Putte förbi och sa hej typ. Skjutsade då Stina och Clara en sväng var på moppen haha! Kuligt värre att köra ju ;) Halv 9 så for jag och Ida in till stan för att kolla på bio. Vi såg Jag saknar dig. Den var verkligen bra, mycket bättre än jag trott den skulle vara! Men den varockså jättesorglig.. Man satt typ och grina halva filmen! Haha men se den alla! Nu ska jag läsa lite sen sova bort min vackra födelsedag :(
Goddnatt!
Det var nog därför vi vann Andrea..

I made it

Asåå jag klara teoriprovet!! Fett glad jag blev asså :D :D :D Haha va ute och körde lite när jag kom hem. Hälsade även på Emelie där jag fick lite fika (a) Tack för de!
Nu sitt brorsan här och fika och sådant. Kul Kul! Ikväll så far jag och Ida och kollar på bio! Vet inte riktigt vilken men jag går ju gratis satt ;) Fick det som present av Ida!
Annars så fick jag moppen, pengar, presentkort, en boom filt, dataplatta och en mus. Fin fint tycker jag! Nu måste jag bara fixa färdigt mitt rum också ;) Höres!

15 år nura!

Yeeey grattis till mig! Just nu så håller jag på att plugga (provet är kl 4). Hoppas det går bra (a) Men blir antagligen låg uppdatering idag! Höres ;)

15 år nura!

Yeeey grattis till mig! Just nu så håller jag på att plugga (provet är kl 4). Hoppas det går bra (a) Men blir antagligen låg uppdatering idag! Höres ;)

I'm drunk and you're still ugly

Tjenare..
Var typ nyss ute och plockade rödvinbär i mörkret. Jag hittade dom faktiskt vad man än kan tro haha! Iaf så håller jag på att baka godaste kakan ever (delad förstaplats med kolakakan) just nu till imorgon :) Göttans om ni frågar mig haha (a) Imorgon är det även teoriprov som sagt!!! Jag kommer döööö D: Hejdå!
Haha snygg man kan va då..

hmm

Såg nyss Familj på väg (Tack vare Bella haha). Den var rätt kul ändå men väldigt konstig också! Men men..
Sitter och läser nu.. Jag har blivit värsta boknörden haha! Men lite kul är det kanske (y) Har läst nästan halva = snart slut.. Jag är fett hungrig så nu hoppas vi på mat :D

21 Augusti

Hejsan hoppsan!
Har just kollat på Wipeout och nu ska jag plugga lite eftersom jag har teoriprovet imorrn! Scaaaary :o Alla håller tummarna för mig så jag klarar det :D
Ikväll ska jag bara göra ingenting tror jag. Aja hejdå!

Stugsista

Jupp kollar på nåt program när dm gör massa charader haha! Fan vad kul det är asså :D
Iaf så ska vi snart ner till stranden och tända maschaller! Mysigt värre eller hur!? Idag har jag inte gjort något bara läst som vanligt.. Vaknade halv 2 så heh (a) Lite pinsamt faktiskt.. Nu ska vi se film hörs imorrn tror jag!


Perfekto life!

Tjenare!
Sitter här och steke i solen next to the sea! Med en Toblerone i ena handen och Eclipse i den handra! Kan livet bli bättre? :D
For ju som sagt till Marre. Men jag tog stigen mot Svedje en bit och sen tillbaka då jag antog att det var mycket folk vid Hamptjärn i detta underbara väder! Efteråt så skjutsade Pappa mig till Jessica där hon räddade min tristess med the lovely book ♥ Tack för att jag ens får låna dom!
Nu har jag nyss duschat men får ändå lust att bada.. Men ne inte nu ;)
Vi gillar att det blir spegelvänt (y)

Ett svar och lite annat

jessica om Hemska negerjävel:
I GONNA SAVE UUUU!!!!
nejmen vi fåååår umgås snart så du kan låna tredje boken (tro de är den höhö) :D:D:D:D

Svar: OMG THANK YOU!!!!!
Ja det måste vi verkligen! Haha ja klart det ör tredje ;)

Sitter just nu och kollar på våran fina dans som vi gjorde på idrotten haha! Den äger ska jag säga er MVG you know ;)
Haha nemen jag ska väl snart fara in till fastland och rida. Tar nog bara en liten tur upp till tjärn idag, vi får se! Men nu ska jag fortsätta chilla i solen :D




Hemska negerjävel

Okej asså jag är verkligen inte rasistisk eller nåt bara satt ni vet!
Jag ser bara på en film på 6:an och jag hatar verkligen huvudpersonen där! Usch.. Vet inte vad filmen heter men jag gillar den inte iaf. Har sett den förut så vet inte vrf jag ser den egentligen (a)
Tänkte snart gå och lägga mig. Vet ni vad mer som är hemskt!? Jag har läst ut New Moon!!! RÄDDA MIG JESSICA :O
Haha drar till Marre imorgonbitti igen.
Dom vinkade till oss *stolt* Och jag förklarade vägen till båten till några turister än fast jag inte visste vart den var :D

18 Augusti

Dagens datum you know ;) Och vet ni vad!? Jag fyller år om 4 dagar! Fetans najs asså :D
Iaf så har jag varit hos Marre idag. Han gick in från hagen utan problem men då stannade han massa när jag red ist.. Iaf så for jag bort mot typ gene fornby och travade och galopperade lite.
När jag var klar så satte jag mig i hagen och medans jag väntade på skjutsen. Där ble jag sittandes i en hel timme!! Asså jaa xo Och på den tiden så han Johan äta lite på min fot, Björn bli vettskrämd för att jag rörde mig och Tornetta knocka mig i huvve! Trevligt trevligt :)

G-g-godnatt

Vad har jag gjort ikväll? Jo det är såhär att jag gjorde värsta roliga saken! Haha asså OMG! Jag börjar asgarva bara jag tänker på det x) Såhär var det:
Jag satt och kolla på Simpsons men sen kunde jag inte ha tvn längre.. Så jag gick ut till inglasningen. Där hittade jag en kortlek. Nu kommer det!! Jag la pasians hela kvällen hahahahahah!! Äre inte så kul att man håller på att dö!?
Nemen seriöst nu gick det överstyr.. Jag har vartit samma tråkiga jag ikväll också :)
Förlåt för bildlösa inlägg.. Glömde ladda upp massa innan jag for ut till detta sega internettttt!

Min Bella

Alla mina planer krachar idag! Haha.. Först så skulle Andrea sova här och vi skulle ha saw-maraton! Men det satte Pettson stopp för D: Men det blir nån annan gång snart ist. Sen skulle jag kolla på en film klockan 9 Familj på väg. Men tyskarna skulle se nu så jaa.. Men jag bad Bella spela in programmet åt mig! Tack så jättemycket för det :D
Nu får jag lov att ha kul på nåt annat sätt!

Ringaren i notre dame och jag!

Det började med att Andrea inte ville förstöra sina skor så hon tog av sig dom och gick i vattenströmmarna. Mina skor var redan genomblöta så jag gjorde samma sak och tog efter en stund också av mig skorna. Vi knöt fast dom på min cykel som Alexandra fick styra. Förlåt :( Jag och Andrea sprang omkring och hoppade i varenda vattenpöl vi kunde hitta, sjöng och vinkade till alla bilar som tyckte vi var ascoooola såklart! På platån var det en enda stor vattenpöl som vi rullade oss i och skvätte på varandra medan Alexandra satt i busskuren hahaha!
Vi höll på så hela vägen hem till mig! Gick in på konsum med våra blöta kläder och sockar. Så såg ni fotspår där igår så var det vi :)
Men vad kan man förvännta sig av dom är fulingarna?

Gårdagen

Förlåt för att jag inte skrev igår men jag skyller på att man blir lat i stugan ;)
Iaf så spöregnade det hela dagen igår! Seriöst har aldrig varit med om att det regnat så mycket..
Men vid 12 tiden (?) så cyklade jag iaf iväg mot sund. Mötte Alexandra och Andrea på Pinoccio där dom satt och käka. Satt där och snackade ett tag. Sen knallade vi till Marre och gick ut med honom på promenad i regnet haha! Påväg tiltaba började det regna mer så då släppte vi ut han uppe vid Anki.

Morning

Har nyss ätit frukost och nu så kollar vi på top model! Måste snart fara till Marre också om jag ska hinna. Men det blir väl inte än på ett tag iaf :)
Har egentligen inget att säga förutom att jag far till Burön i eftermiddag igen! Jag skriver er senare ist.

Ansiktsmask ftw!

Det blev ingen heting film D: Tyvär.. Hahah nemen vi såg en anna helt ünderbar film! Just go with it heter den.
Iaf så sitter vi nu med ansiktsmaskar upptryckta i fejjan (y) Haha likbleka ser vi ut att vara! Och det bara stelnar till i ansiktet. Men man får ju kul iaf och ett fräsht ansikte! Vem vill inte ha det, va va va?
Nemen nu ska vi ha vårat kuliga så Godnatt!

Bella is in tha place

Hejsan hoppsan storasyster!
Vi har tyyp nyss varit på konsum och inhandlat nödväniga överlevnadsprodukter = COD = chips och dipp + dricka :D
Nu ska vi kolla in några heta boys i hollywood! Eller iaf på dataskärmen heh (a) Godnatter John Blund, dont wisit us tonight thank you :)
Bara för att jag va med hon igår!

Dear God

Asså jag tror jag aldrig har gjort såhär mycket på en dag!! Iaf så träffade jag Viktor efter att jag ridit klart. Sen vid typ 20 över 4 så for jag till stallet och red igen fast på Remera dåra ;) Det gick verkligen inte bra tycker jag..
Nu ska jag duscha och äta sen ska jag träffa saknade Alva ett tag. Och vid 9 kommer Bella hit och slaggar :D
Fullt upp hela dagen! Och vi gillart :)
Andrea på en cool bro som Mamma och Mange lämnade oss på D:

Fisken nästa

Ska cykla till Marre typ nu. Inte precis nå bra väder att rida i men.. Hoppas det inte börjar regna bara!
När jag kommer hem ska jag städa mitt rum. Det är verkligen superstökigt! Nästan pinsamt..
Men nu måste  jag fara hejdå :)

Stressigt

Godmorgon. Jag är fett trött men om jag ska hinna med allt idag så borde jag egentligen klivit upp änne tidigare! Haha. Men jag ska väl bara äta frukost sen drar jag till Marre. Får se vad jag gör idag.. Hoppas han vill gå in från hagen idag bara (a)
Ska träffa Viktor sen nån gång också. Sen ikväll har jag ju ridning också och ännu senare ikväll så ska Bella sova över här :D Hur awesome är inte det!?
Nu ska jag äta så ciao.

Godnatt alla fina!

Kom nästan nyss hem från Emelie. Vi hade ruligt ruligt! Snackade, spelade playstation, cyklade till konsom och kollade på film :) Tack för kvällen!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite sen blire att sova!

Emelipemelie Blomquist

Drar till henne nu! Det kommer bli rackarns kul att träffa henne igen :D Men jag har inte så mycket mer att säga så.. Peace out ♥

Hitta på nåt!

Har dötråkigt här hemma.. Finns absolut inget att göra! Filmen var väl rätt bra iaf. Lite konstig men dock bra.
Just ja jag ska skriva på Idas blogg också ja! Haha hade jag alldeles glömt bort (a)
Men jag får se vad jag hittar på uppdaterar mera senare!
Asså jag vette fan vad jag egentligen är!

Coraline is on

Ska kolla på Coraline nu! Hoppas den är bra ;) Annars så kommer det bli slöseri med tid! Haha kortis inlägg

Frågestunden

Glöm inte den hörrenini ;) Nemen är det inga fler som kommenterar så blir det inget!
Inlägget hittar ni HÄR.

Alone

Godmorgon!
Har nyss ätit frukost och ska snart fara till Marre. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Blir väl kanske nån kort tur upp till tjärn eller nåt.
Iaf så ska Mamma och MAnge fara till fjällen idag. Till fånsjön hahah! Men då får jag klara mig själv tills på tidag. Men så duktig som jag är så borde det gå bra :D Men nu ska jag göra mig klar!
Som ni kanske märkt så lägger jag upp bilder från husbilsresan eftersom!

Everytime I put on a outfit, I pray to god everyone thinks "I'd never put that on"

Tv, dator, sourcream and onion rings och oboy! Kan det bli bättre? Tror inte det va haha ;) På tvn är det Wild Child fast jag väntar på att sagan om konungens återkomst ska börja!
Iaf så har jag blivit beroende av youtube! Inte ba alls hörrni, inte bra ;)
Men godnatt bloggen..

Marulk

Yes. Jag red ut med Vicky idag! Haha det var kul. Vi två tillsammans vet jag egentligen inte hur det funkar x)
Vill ni läsa om vart vi red m.m. så får ni kolla in på Idas blogg som jag bloggar på om vad jag gör med honom. Den hittar ni HÄR!
Iaf så får jag se vad jag hittar på ikväll. Kanske drar till Fanny eller nåt. Don't know yet ;) Men det skulle iof vara skönt med en kväll för sig själv och bara chilla as men jag tror inte det blir så :D
Ska äta nu höres! Glöm inte frågestunden btw :)

Every day I wake up, I remind myself of who I am.

Har kollat på nästan hela Love and other drugs. Men sen kunde jag inte kolla mer.. Men jag vill fortfarande veta hur den slutar! Så om nån har sett den så får ni gärna kommentera hur den slutar, tack :)
Imorrn far jag ju till fastland igen. Blir där tills på tisdag. Sen har jag även planerat lite trevligheter på måndag med min älskade vän Bella :D Berättar mer om det senare!
Jag är säker på att alla redan hört den här men ändå så sjukt bra haha! Spec vid 2:48 (y)

Frågispågis

Tänkte ha en frågestund tror jag.. Fast det beror ju på om ni frågar någonting ;) Men fråga på! Jag tror jag svarar på det mesta haha! Om det blir nåt så kommer svaren upp på hm.. Söndag kanske?

Entschuldigung

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Men äre bra väder så äre :)
Imorse så for jag iaf in till stan med Pappa och Elisabeth. Handlade och for till Rusta som dom kallar "billige laden" haha! Lite kul tyckte jag.
När jag kom ut hit så har jag bar legat och stekt i solen med min bok! Så himla skönt så att jag sprängs! Det här vädret hoppas jag också på om 10 dagar :D (Bortsett från blåsten). Cool som jag är så hoppade jag även i vattnet! Fast det var inte så kallt som jag förberett mig på ;)
Höres latero!
Den här filuren är saknad men hon ligger även och steker i Frankrike den jäveln..

Who the fuck are you?

"Vem är du!? Tror du du kan komma här och bestämma allting? För så äre fan inte! Lägg ner och slut upp och döda mig!"



"Är du 2 personer? Sluta vara nån du inte är. Eller haru förändrats nå så djävulskt? Sluta säga att jag ska göra saker som du egentligen inte ens bryr dig om. Vad har hänt med dig? Vem haru blivit?"

I don't wanna be anybody else

Jag kan inte sluta läsa boken haha! Iaf så har jag inget spec för mig här ute på vår öde ö.
Ska snart äta men just nu så kollar jag runt lite på blocket och sånt. Funderar på att köpa grejjor så att man kan spela in låtar och sånt! Det våre heeel coolt :D Eller asså jag funderar inte. Jag ska! Men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa bara.. Och det är lite svårt att hitta saker. Får väl hoppas på att jag får lite sånt i födelsedagspresent också ;)
Den är ju om 11 dagar btw!
Vi tänkte packa in han i husbilen och ta med han hem men Mamma tyckte han var för stor..:(

The sun is alive!

Hahaha det kunde man seriöst inte tro efter alla dom här dagarna med pissväder! Fast den lär ju snart försvinna eftersom det är massa moln på himlen :(
Iaf så har jag inte gjort nånting idag.. Legat och läst typ. Håller på att läsa Twilight böckerna nu. (Efter jag vet) Haha. Läser andra boken just nu. Men jag älskar böckerna iaf, dom är awesome :D
Nu ska jag plugga litegranna.

Be right back

Håller på att packa nu sen drar jag ut till stugan igen. Blir där tills på lördag sen ska jag ta hand om Marulk från lördag till fredag! Det blir kul. Kommer då också blogga på Idas blogg om vad jag gör med Marre och så. Nu ska jag fortsätta packa hörs när jag kommer till stugan :)

Tell me something I don't know

Nu har duktiga lilla jag klippt gräsmattan. Se vad en lat männish som jag kan göra ;)
Har inget för mig just nu så tror jag ska he på en film och kolla på. Om en timme ska jag iaf till stallet!
Älskar den här låten! Den är.. ja bara så JÄVLA BRAAAA!!!

Morgen people

Har vaknat och klivit upp och sånt som man gör på morgonen haha! Vet inte vad jag ska göra idag förutom att jag ska Följa Ida till stallet. Hon ska visa mig lite grejjs eftersom jag ska ta hand om Marulk medan hon är borta :) Det blir kul iaf!
Nu: Borsta gaddarna (y)

Välkommen John Blund

Typ klockan 6 så kom Viktor hit iaf! Super najs eftersom vi inte träffats på typ 3 veckor! :O
Iaf så får vi till stallet typ klockan 8 där jag fotade bilderna. Vet inte om dom blev så bra, känns inte som det iaf.. Sen for vi hem hit igen. Nyss så cykla na iväg. Så nu sitter jag här alone in the darkness ;) Ska hämta lite o'boy och bara chilla med een film! Godnatt bloggen :)
Bild på finaste Fanny när vi sjöng för na!

Tjobre

Asså jag kommer inte orka berätta om husbilsresan och det känns ju lite sent just nu också.. Om ni inte verkligen vill då vilket jag tvekar på ;) Hahah!
Tänkt jag kunde visa lite bilder sen Torsböle iaf :)

Det här är Roger även kallad Rogge :D
Jag och Rogge
Vi och Roger!
Vi försökte vara så normala vi kunde :)

Staden

Var där med saknade Maria! Det var trevligt. Fikade och snackade m.m.
Nu är jag hemma iaf. Ska typ äta nu :) Ikväll så ska jag fara till stallet och fota Ida nör hon rider. Hoppas det bli bra väder!
Höres :)

Andrea ba yeah!


Snabbt, billigt och bättre.

Jupp så är det om man klipper sig hemma! Tog typ 10 minuter? Mindre kanske. Iaf så var det billigt och halva håret klipptes inte av (y) Sånt gillar vi!
Just nu ser jag på 2 and a half men. Älskart ♥ Sen blir det väl att sova i favoritsängen. Lite senare alltså.. Om några timmar!

Scary

Hejsan hoppsan typ. Har ju haft ridning idag. Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra när jag såg vilken häst jag fick! Hade Ramera iaf. Hon var verkligen duktig och formade sig oftast väldigt fint :)
Nu ska min moder klippa mig haha får väl se hur mycket hår som är kvar sen ;)
Reprisbild.

Sick basters

Just ja just ja! Hade helt glömt bort att Viktoria (även kallad Vicky the king) börjar i min ridgrupp! Det blir fett kul. Har aldrig ridit i samma ridgrupp som henne (förutom när jag ridit ist för hennes brorsa tex.). Saknar dig väldigt mycket btw ♥ Har vi ens träffats en enda gång under sommarlovet? Sjukt om inte iaf..


Gammal bild men fortfarande lika sjuka..!


Tjobre

Igår var ju som sagt Jessica här! Det var trevligt :) Vi badade, körde fyrhjuling, kasta boll och kollade på film! Haha vi såg Mean Girls 2. Den var ju lite sämre än 1:an men men.
Sitter just nu och pluggar lite till moppekortet. Sen ska jag in till Mamma typ 3 tror jag. Och sen har jag ridning 5 :D Det kommer bli awesome! Höres latero.


Är vi snygga eller är vi snygga? ;)


Face the reality and face the truth.

Godmorgon follket!
Sitter och väntar på Jessica just nu i denna sekund. Undra vad vi hittar på för skoj? Bada ska vi iaf göra :D Sen får vi väl se!
Imorrn far jag in till fastland. vid typ 12-1. Tror jag skulle va med Viktor? Vet inte men ridningen börjar iaf imorrn :D Fattar ni som jag har längtat eller!? Fast det kommer ju inte bli samma sak utan Rebecka!
Sen flyttar ju Eliaz i min klass idag också.. Inte kul alls. Jag kommer att sakna han fett mcyket asså :(

Mean girls

Haha filmen asså.. Den är fett konstig men ändå ganska bra. Ibland!
Idag har jag vart i byn och lyssnat på eilert Pilarm (stavning?). Haha jaa han var ju inte spec bra men.. Nemen umgicks med follk i byn och sånt trevligt grejjs. Imorrn kommer Jessica hit :D Feta najs!
Godnatt :)



Visst vill ni se våran husbilsmaskot? ;)


Burödagen

Japp det är idag det. Inte för att nån vet vad det är men.. Orkar inte förklara heller (a)
Jag och Bella hade fett kul igår också! Fast jag har fett ont i nacken nu för vi headbanga nästan hela tin haha!! Fråga oss inte vrf x)
Vid 9 så for jag iaf och red Busis igen. Det gick bra det. Det blir bättre för varje gång så det är kul :D
Kom hem vid typ 11 och vet ni vem som smsa mig då? :o Rebecka crazy Wiklund skrev att hon skulle byta fucking ridgrupp!!! Vet ni hur mycket damp jag fick eller? Alla våra damputeritter och ja ALLT är ju slut! Fan Rebecka :'(
Innan vi såg Harry Potter och ja! Båda är fulla haha ;)

Hallo

Sorry för att jag inte uppdaterat men jag har inte hunnit!
Vaknade ur min mardröm när Ida väckte mig klockan 6. Inte kul me mardrömmar alltså.. Vet inte riktigt när jag kom till Mamma men jag gick iaf och la mig och sov. Sen ringde Victoria och väckte mig typ 11? Och frågade om jag ville följa till badhuset. Såklart ville jag det :) Det var kul iaf.
Nu sitter jag här och jag tror att Bella ska joina mig en stund! Thumbs up for that ciao!


Bus Johan

Sitter och kollar på film på tvn. Härmed förklarar jag er Chuck och Larry. Just nu är det reklam men filmen är iaf sjuk haha! Har sett den förut men jag blir verkligen inte less! Har varit och ridit Busen ikväll. Tränade mest på att forma honom. Det gick väldigt bra mot slutet. Han sökte med huvudet neråt och sånt. Så jag är nöjd iaf!
Måste kliva upp kl 6 imorrn och fara in till stan så kan jag rida imorgon kväll. Lite drygt men jag går och lägger mig när jag kommer till Mamma haha (y) Så om nån har lust att joina mig över dan så kör hårt :D
Nu ska börjar filmen satt!

Haha.

Lite efter men jag hade helt glömt bort.. Har ju bara skrivit om Liseberg so far!
Iaf så var vi på Universeum dan efter. Det är ungefär som Tom Tits eller Teknikhus om ni varit där. Eller så kan man säga att det är ett stort hus/museum med massa olika experiment och djur av olika slag! Iaf.. Jag och Andrea på ett sånt ställe? Haha inte bra!
Vi sprang omkring där i dom olika avdelningarna och kollade lika exalterat som dom som var typ 5? Vi såg en låtsas häst som man fick styra och rida och så såg man på en skärm vart man red haha. Och ja vi ville rida den! Men såå pinsamma är vi kanske inte riktigt ;) Det var iaf mycket kul där.

Efteråt så gick jag och Andrea omkrng på stan och shoppade loss medans Mamma och Mange gick tillbaka till husbilen! Det blev mycket köpt kan jag ju säga ;)
Vid 8:a tiden så gick vi och mötte Niklas vid det stora parisehjulet som vi sedan umgicks med resten av kvällen. Kul kul!

HOLA

Har legat och stekts i solen mest hela dan! Men det blev fett varmt kan jag ju säga. Måste varit minst typ 27 grader i solen!
Iaf så har jag gjort toast (y) Göttans. Typ klockan 5 så kommer Ida och hämtar mig för då ska vi fara och rida. Det blir kul för det var längesen :)
Har inte så mycket mer att säge förutom.. Kom och bada med mig :(

Jag börjar snart gråta för att jag inte kan lägga upp några bilder :(


The last kiss

Såg den nyss. Igen. Fast den här gången så hoppade jag över slutet för det är så himla dåligt! Jag hatar det D:
Men iaf så ska jag gå och lägga mig nu, sleep tight!

Som sagt, 19 dagar

Jupp. Och jag längtar rätt så mkt iaf. Mest efter presentarna såklart haha ;) Sen blir man ju 15 år! Sen behöver jag inte bli äldre tack :D Men iaf så är detta min önskelista. Så nu hoppas jag min Mamma ser detta ;)

Sen är det även en dataplatta, lite filmer och böcker typ. Bilden blev ju väldigt fin *host*. Men spela roll.

God isn't on my side this days

Det går inte så bra för mig.. Nu kan jag knappt vara inne på blogg.se! Min kamera säger att mitt minneskort är skrivskyddat eller nåt? Ba vafan jag har inte gjort nåt med det.. Så jag kan itne knäppa kort heller. Åååååååååh damp. Inte kul, inte kul.

Rubriker

Kom nyss ut hit från stan typ. Ska äta typ nu. Göttans mat blir det! Pankakstårta :D Eller jag ska göra det iaf!
Köpte en grejj till mig själv faktiskt när jag var i stan bara 3 grejjor kvar nu då!
Fejk töjning √
Superman tröja ×
Keps ×
One Piece ×
Mycket pengar blir det men gud vet vad det är värt!!
Äre bara jag som inte kan ladda upp bilder och göra styckeindelning? :o

Asså fett gulligt!


Morgen

Bara för att det är så jaag säger just nu.. Inatt så har jag sovit mycket bättre :D Vaknade inte en enda gång! Haha.
Har nyss ätit frukost och nu sitter jag vid datorn som jag såklart kopplat till tvn ;) Tänkte egentligen duscha men då märkte jag att det inte kom nå vatten ba yeah! Får väl duscha i havet i värsta fall. Ne nu ska jag fortsätta med det jag höll på med = inget!
Äckel blogg.se! Det går inte att ladda upp bilder ju :o

Skills

Såg nyss Harry Pottter and the deathly hallows part 1. Den är ganska bra faktiskt faktiskt! Ska typ gå och lägga mig nu iaf. Och imorrn ska jag träna till moppekortet på tvn (y) Det är fett kul för tvn är ju värsta stor och det är kul när man kopplar datan till  den iaf.. Spela roll. Höres imorrn!

19 dagar till min födelsedag!



Finisarna!


Everything and nothing.

Tjobree! Sitter och spelar lite gitarr och tränar lite moppekörkort (y)
Jag vill göra nåt med mitt hår men jag vet inte riktigt vad. Tror att jag vill klippa lugg och färga håret mörkbrunt igen. Men jag vet inte.. Det ska inte vara rak lugg och inte sne lugg heller men de e lite svårt att förklara D:
Intresseklubben antecknar typ, haha!

K bry webcam bild som är över 8 MB.................


Gudmorgon

Det är nåt fel på mig just so you know.. Haha nemen jag vaknar alltid flera gånger när jag sover och efter kvart över nio idag så kunde jag inte sova nå mera ;) Idag ska jag bara slappa här i stugan! Synd bara att jag inte har nån bikini :( Måste ju fan köpa en ny underdel också men det går ju bra mitt i vinter :D Eller..? Heh.

Bildfrid

On tha Burön

Världens bästa kväll med tjejorna igår! Super trevligt haha ;) Sovde hos Fanny också så det var kul. Gjorde inte så mkt idag när vi klivit upp. Snacka mest om allt och inget. Sen vid typ 2? Så for jag, Alva och Victoria oc badade i hamptjärn! Det var asvarmt och supernajs :D Efter det skulle jag följa Alva till Tarras och sen fara till stan och käka för det skulle ju bara ta en timme. Men det tog 3 timmar.. Så jag kom hem typ 8 och då hade jag en halvtimme på mig att packa till stugan. Åt middag kl 10 liksom ba yes!!!!!!!!!
Nu är jag trött och less på allting nästan utan anledning och fan fan fan!!!! Jag glömde min söndriga bikini hemma.. *suck*
Billy (Pappas tjejs dotters man) har iaf kommit nu från tyskland. Resten kommer nästa måndag. Godnatt!!

Sitter btw vid "min" gammla dator och får damp för att ingen räddade mina bilder som jag hade på den. Fuck off, fuck you, fuck LIFE!