Skriv din beskrivning här!

Sista april.

Tisdag morgon och jag gruvar mig för musikproduktion och sånglektioner. Tillsammans med det grå vädret och fåglarna som börjat kvittra så drar jag mig mot skolan. Kvällen blir nog bra!


I trafiken.

Har övningskört praktiskt taget hela kvällen. Var borta vid arnäs och högland isch. Gick riktigt bra faktiskt för att vara andra gången! Men nåt kärringstopp fick jag väl när jag skulle starta i en backe eller två. Så såg ni en blå kia som inte verkade ha helt koll så var det nog jag!


Månaden av födelsedagar.

 
Vid trettontiden igår så gick jag, Kristin och Miriam ner för att fira Emelie och Clara som fyllt 17 med ett nostalgiskt pyjamasparty hemma hos henne. Vi dekorerade cupcakes och åt tårta. Spelade lite spel innan Miriam var tvungen att fara och jobba.. Vi gick och grattade Evelina som fyllde 18 igår. Pratade och fikade lite även där.
Tillbaka hos Emelie så kom Clara och vi gjorde pizza för att sedan åka in till hemmakväll och hyra filmer. Hann kolla på både Ice age 4 och Hitta Nemo innan vi somnade på våra madrasser.

Cup song.

 
 
Resultatet blev ju si sådär halvdålig men Angelica nu vill jag ha en b&j! 

Sprängfull.

Blogg.se appen fungerar inte ofta så därför har det varit lite lite inlägg. Gjorde dock ett i fredags men vart det tog vägen vet jag ej..!
Idag gick jag till skolan med en igentäppt näsa och ont i hela bihålorna! Bara för att inte missa nationella provets svenska. Mår inte bra alls egentligen men med lite skratt och rädsla över att bli dödad av en visp så märks det inte så mycket.
Har även rivit ner tapeter, kört lite bil och hunnit träffa mina konfirmander!
Nu ska jag göra lite läxa och dricka tonvis med te, godnatt!


Framtidsbekymmer.

Hade ett roligt men jobbigt träningspass på Friskis med klassen idag. Insåg att jag måste skaffa kort på one life nu snart eftersom brux har brunnit och jag vill träna. 
Efter att ha lyssnat på en hel del sjukt bra tal av mina klasskamrater så är jag mindre taggad på att hålla mitt egna imorgon. Oroar mig för mycket tror jag. Men en sista finslipning nu så får det duga sedan!


Brum brum.

Efter att ha suttit uppe till tre på natten för att skriva tal har jag idag varit som en zoombie på skolan. Trött och seg.
Har även varit på handledarutbildningstjoppas för bilkörkort i tre timmar, WOHO! Nu ska jag ut på vägarna och brumma på. Då kommer jag inte ha tid att knäppa fula bilder i bilen tyvär. Tagga, tagga, tagga! Be aware of the thing, because now I'm out there!


Tal tal tal massa tal

 


Oönskad sovmorgon.

Vaknade upp med en hemsk värk i både mage och huvud. Sov ett tag till men tog sedan bussen till skolan. Det var och är fortfarande inte helt bra men kände att jag ville iväg och göra nåt.
Klarade mig igenom skolan och nu är jag på väg igen för att träffa konfirmanderna. Var längesen nu så det kommer bli kul!


FEMTONDE

 

 

En helt vanlig måndag, Tillbaka i samma gamla spår där jag trampar upp samma gamla stig. Känns sjukt skönt att tränga ihop sig bland KU människorna. Åt sidan faller läxan då istället. Vilket jag verkligen inte har tid att låta ligga och damma. Imorgon blir det nya tag!


Jag försöker.

Godmorgon alla fina!
Solen skiner och humöret är på topp. Trots att ångesten över läxan som ligger och väntar finns kvar.
Denna dag kommer alltså bestå av uppsatsskrivningar, en springtur till gammelmormor för att sno lite gamla kläder innan hon och mormor kommer hit på middag. Men först en kort promenad!


Om jag vrider tillbaka klockan får jag mer tid då?

Den här veckan har varit sjukt stressig och är egentligen fortfarande. Men det känns som jag börjar få ordning på allt nu. Läxorna är planerade och ska checkas av eftersom! Dock har jag fått tillbaka min gamla huvudvärk sen nian vilket känns sådär..
Idag har mor min äntligen klippt bort mitt nötta hår också. Riktigt skönt! Blev inte så mycket kortare men fräschare iaf.
Nu ska jag ta en mugg o'boy och sedan väntar sängen, godnatt!

 


Lilla jag.

 
Den här kvällen har jag spenderat framför ett ton av gamla bilder från när jag och syster var små. Vill både skratta och gråta åt alla fula bilder som fanns att se! Här ovanför är bara några få. Koppel var iaf ett måste att ha på mig när man var ute på gatorna! Och håret.. Ja det stod väl alltid rakt upp!

Nostalgiska resa.

Igår så hämtade jag upp finaste Viktoria för att ha lite mys. Vi badade lite i jacuzzin, gjorde pannacotta, tog en promenad i snöovädre och kollade på Wreck it Ralph i 3D! 
När vi vaknade av väckaren halv 8 så var vi inte så pigga på att ta en promenad till Sund för att släppa ut hästarna. Men vi gjorde det iaf. Resten av dagen har vi mest kollat på film och legat och slappat.
Himla bra sista dagar på lovet iaf. Har inte skrattat så mycket på länge!


On top of the world.

 
Viktorias film!

För att jag inte vågar.

Dom senaste dagarna har jag hunnit med att få tillbaka min mobilladdare av Jeremia, träffat Victoria och läst en massa.
Idag har jag varit i stallet med syster och ridit. Bus-Johan var så fin idag och jag blev glas som solen! Härliga dag! Åkte sedan för att hälsa på pappa och faster. Det var trevligt! 
Efter middagen så tog jag en powerwalk upp till Varvsberget tillsammans med Viktoria. Jobbigt men himla fin utsikt var det iaf!