Skriv din beskrivning här!

Smärtan tar över om och om igen.

Som sagt så blev de en jobbig dag på folkan.. Jag hade jätteont i huvudet och allt var väl kaos. Kanske mindre än hur jag såg det egentligen. Jag blev sur på nästan alla också så det kändes ju verkligen bra.. Förlåt klassen för att jag var så jobbig och irriterande.
Har iaf hämtat mina skor nu som jag kan visa imorgon eller nåt. For till Gammelmormor och fick oförtjänade pengar för en balkong som Mamma skottade..
Nu sitter jag här med så mycket huvudvärk man kan få nästan (värre tidigare idag dock..) och ska försöka göra läxa.
FML hejdå!

Headbanger

Godmorgon världen, vilken underbar dag! Sen var det inte så.
Ne, jag ska till Folkan nu på morgonen och ha heldag där med musikalen. Känns både bra och dåligt. Har konstant huvudvärk också vilket känns lite jobbigt om vi ska vara där och allt kommer vara kaos!
Iaf så har mina skor som jag beställt kommit hem så jag ska hämta dom idag. Trevligt trevligt!
Nu ska jag fara så vi hörs!

Underbara helg, snälla kom tillbaka ♥

Tillbaka från möjligtvis min bästa helg ever! Var ju som sagt i Vålådalen på ledarutbildning.
Vi hade såklart pass då vi gjorde lekar och lyssnade när dom pratade. Vissa gånger roligare saker än andra. På fritiden knackade vi på andras dörrar och spelade kort med folk. Bada badtunna ute. (Vi rymdes 18 pers i en sån, klå det ni ;)) Supergod mat var det också och mysiga rum. Underbara personer hela högen iaf. Alla var så sociala och snälla. Det går inte att beskriva med ord hur fantastisk den här helgen var!
Längtar redan tills vi ska dit i Augusti!


Fannys bild. Några vi umgicks med i helgen iaf :)

I don't search for the problems but somehow they find me anyway.

Godmorgon alla sovande zoombies (och människor).
Idag drar jag som sagt till Vålodalen på ledarutbildning. Alva kommer och hämtar mig här kvart i så jag slipper bära väskorna till skolan (y)
Tar med kameran förstås! Så vi ser väl om det blir några tillräckligt snygga bilder för att visa här ;)
Nu ska jag gå från datorn och vara berädd när dom kommer!

To get it right

Kvällsinlägg här då!
Har inte haft tid att blogga helt enkelt. Var iaf med Andrea och Alva efter skolan. Snajsigt värre! Efter som farit så packade jag inför imorgon då jag dra till vålodalen på ledarutbildning. Kommer nog bli väldigt roligt, hoppas jag iaf!
Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

Get your ass back home

Tjobalooo!!
Den här dagen alltså! Inte skrattat så här mycket på länge! (Kan ju ha nåt att gör med att jag inte såg dig överhuvudtaget idag, vem vet?)
Iaf så har jag typ inte gjort så mycket. Flyttat till Mamma igen, duschat målat naglarna för typ första gången i mitt liv!
Nu ska jag gå och ta ett o'boy glas och kolla på Glee!

I'm constantly on a roller coaster

Hejsan!
Idag har varit en lite konstig dag lite upp och ner som alla andra dagar just nu antar jag. Har typ huvudvärk hela tiden också.. Kan ju bero på lite olika saker men.
Iaf så for jag till stan med Alexandra efter skolan. Vi gjorde inte så mycket egentligen. Alexandra tog 2 hål i örat, najs! Och sen gick vi och fikade.
Kom hem, käkade, kollade på Glee, läste lite i NO boken men fattade inget så fortsatte kolla på Glee och där är jag nu!
HAHAHA, ååh så fina vi är :')

Om tiden inte fanns skulle jag aldrig hitta dig

Hejsan!
For till bjästabacken med Viktor och Viktor (haha) idag. Det var sjukt roligt! Åkte i skogen och lite överallt. Gjorde ju inte så mycket om man ramlade heller eftersom det är så himla mycket snö. Fastnade med staven mellan två träd så att den gick av också! Duktigt Lina verkligen!! Men kul hade vi iaf.
Nu kommer snart Emelie och hämtar mig och så far vi och kollar på film med folk hos underbara Angelica! Det kommer bli mysigt och jättekul!
Vi höres!

All day and all night

Usch! Den här skoldagen alltså! Den värsta på länge. Jag blir så äcklad av hela grejjen, av klassen, musikalen, allt! Mitt självförtroende sänktes jävligt mycket idag iaf.. Jag pallar inte att stå och anstränga mig längre det är inte ens kul.
Fint ute äre ju iaf! Känns som typ Narnia när man går i skogen. Mysigt! Nu ska jag snart käka hoppas jag för jag är sjukt hungrig. Sen vid 6 så blir det ledarutbildning i kyrkan. Känns lite jobbigt så hoppas vi får göra nåfot kul!
Nu ska jag gå och hämta min bästa kompis den senaste tiden, Alvedon!

När hjärtat blöder men hoppet glöder

Det är bara det att jag klarar mig när du är borta. Allt funkar. Jag tänker inte på det. Men när du kommer tillbaka så brister det varje gång. Jag klarar inte av att svika. Jag klarar inte av att se och veta hur jag får dig att känna.
Så snälla kom inte hem. Jag älskar dig ♥

Det är ju fredag den 13:e idag! Nehee?

Den här dan började ju dåligt och slutade lika dant! Jag älskar verkligen sånna här dagar..?
Iaf så red jag Bus Johan idag också. Ida hade lektion för oss. Han var iaf riktigt duktig! Sökte sig neråt och var inte lika busig som han brukar vara haha!
Nu ska jag lägga mig och kolla på Glee som alla andra kvällar. Drömde om dom inatt också haha!

JAG DÖR

Godnatt kan jag ju börja med och säga?
Idag har jag iaf varit med Emelie och Kristin kollade på musikaler som vi gjort för längesen med klasser! Haha sjukt dålig var man asså..

Sen ville jag bara säga att jag har världens snyggaste kompis! Och hon har en jättebra blogg och rider bra gör hon också! En snällare person får ni leta efter. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg, NU! (Sorry för att jag snodde bilden Ester)

Knasiballobasaramotapi


Jag har den underbaraste vännen

Jag har haft den helt klart bästa dagen i mitt liv!
Imorse så drog jag till danshuset i stan och tränade på danserna till musikalen med klassen. Det gick väl bra antar jag. Tog inte lika lång tid som jag trodde det skulle göra.
Vid 1 tiden så kom Vicky till mig! Vi hade det galet roligt ska jag säga er! Älskar dig underbara unge ♥ Vi gjorde en ny video också som jag håller på att redigera just nu :)
Ridningen gick också otroligt bra. Lite slapp lektion sådär med bästa ponnyn Granit (y)
Sen hänge jag och Vicky hos mig hela kvällen tills vi nästan somnade stående!
Bildbrist (y)

I'M SO LOST WITHOUT YOU............... HA HA, JUST KIDDING, I HAVE A GPS BITCH

Inte uppdaterat på några dagar för jag har inte riktigt haft tid.
Men igår så var jag iaf på i Sundsvall med familjen och gick på Ikea, Birsta och Hööks. Hittade lite saker som jag kan visa sen :)
På kvällen kom Andrea hit och sovde här. Vi åkte madrass, dampade, träffade min nya vän Noah, såg Mean Girls och lite annat små kul sådär :D
Idag så drog vi till bjästabacken och åkte slalom/snowboard. Najs de!

Don't forget about me

Det här har varit den tråkigaste dan på sjuuukt länge. Jag har lust att fara till backen imorgon och åka snowboard så om nån har lust att hänga med ring, smsa, skjut mig! Annars får ni gärna komma hit och dra med mig och hitta på nå galet.
Nu ska jag kolla på Glee.




p.s. jag saknar dig varje sekund av varje dag som går, se mig.

Today I don't feel like doing anything

Vaknade nån gång mitt i dan och blev sjukt glad för att det snöade! Men nu har det blivit regn av snön ist..
Har inte gjort mycket idag sitter framför tvn och latar mig. Får se vad jag hittar på sen.
Har gjort om lite i bloggen också som ni kanske ser :) (Om inte klicka f5). Headern är iaf bara tillfällig tills jag knäppt lite nya bättre bilder!

How can I follow my heart when I've gave it away?

Tjenis!!
Idag har jag som sagt umgåtts med Fanny. For till henne vid 10 tiden och då gick vi ut och fotade litegrann sådära! Sen chillade vi bara inne hos henne och sånt :)
Nu på kvällen så har jag varit med Alva. Vi sparkade till konsum och köpte lite gott och kollade sen på White Chicks.
Märker att jag börjar göra massa inlägg typ mitt i natten hela tiden nu.. Känns ju lite onödigt!

Igåris

Vid 1 tiden så for jag till Jessica där vi målade naglar, dampade och bakade. Mitt i bakandet så kom Andrea!! Vi lyssnade på baconlåten, knäppte fina kort och åt våra halft brända och inte så jättegoda muffins!
Vid nån tid så kom Matilda och sen Viktor. Vi käkade och sen kom Felix och vi drog till Matilda där vi spenderade resten av kvällen med COD, jag har aldrig leken och sånt. Najs de!
Vi hann även besöka den fina staden New York!
Man måste ju bju lite på sig haha!

I know who I am and I am awesome

Förlåt för att jag inte uppdaterat nåt idag.. (Eller nu var det ju igår men) Har inte haft tid riktigt. Imorgon så kommer det bilder från igår, lovar *pekar upp till Gud*. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt för att våldgästa min vän Fanny :D

Lite charmigt sådär













































Förlåt för att det blev så sjukt många bilder! Men ni måste erkänna att dom är snygga haha ;)


Are you forgetting me or just ignoring me?

Rätt så chill dag ändå. Bara legat i soffan och kollat på film (y)
Efter maten så for jag och Mamma till Sofia för hennes Pappa fyller år idag. Det var najs att vara där en stund.
Imorgon ska jag umgås med mina saknade vänner Jessica och Andrea! Yeeeey :)


A BEAUTIFUL NIGHTMARE

Gott nytt år folket!! (Lite sådär 16 timmar efter..)
Iaf så umgicks jag med Emelie, Kristin och Viktor hemma hos mig igår. Vid 12 slaget så kom Ricke, Chrisse och Grim också :) Aja det var en najs kväll.
Odag har jag legat i pyjamas till kl 3 kanske (?) och kollat på film (vilket jag fortfarande gör..) Deprimerande!
Får ta och hitta på nåt kul efter maten som får mig att tänka på nåt annat än det som hänger i min hjärna 24/7 just nu.. Den sprängs snart (y) Missa inte det!