Skriv din beskrivning här!

Sjövärnskåren

Far till Härnösand på läger i 3 veckor nu med Rebecka! Kommer bli så himla kul (hoppas jag)! Lite läskigt tycker jag dock att det är just nu i denna minut. Men det blir kanske bättre sen (eller värre). Linn som också ska dit kommer och hämtar mig här om 20 minuter så hejdå!
Ingen bloggning på 3 veckor alltså.

Tänka skjuter ingen hare

 
Hej. Tjo eller hur man nu ska börja skriva.
Igår så for jag och drog med mig Alexandra ut hit till stugan. Vi spelade kubb med Ida, åkte fyrhjuling hedde på bastun för att sedan komma på att vi inte ville basta. Skrattade och spelade kort i väntan på att få kolla på Twilight Eclipse som vi började se vid typ 1? Gjorde inte så mycket egentligen men vi hade kul ändå! Nu ses vi inte igen förän om 1 månad i Stockholm då vi ska till Grekland.
Just nu så sitter jag och skriver ett långt och meningslöst inlägg som ingen kommer läsa medans vädret inte är så värst bra. När jag kommit iland senare ska jag iaf packa tills imorgon då jag far till Härnösand i 3 veckor på sjövärnskårläger. Försöka hinna träffa min fina vän Andrea och fara till stallet och inviga nya ridbanan klockan 7!
Insett att nya blogg.se bara fungerar i explorer vilket suger. Hejdå!

Stunder då man bara vill försvinna

Jag vill in till land och joina mina vänner. Men får jag det? NEJ. Jag ska sitta i en liten stuga ute på en liten ö med så lite folk det går att hitta och ha så lite kul som möjligt. Känns bra såhär dom sista dagarna innan man ska bort i 3 veckor. Japp jag klagar här för jag är en feg jävel som är rädd för mina föräldrar, so deal with it!
Hejdå hoppas ni har en bra midsommar iaf!

Midsommarafton

Morgen alles!
Midsommar idag och ja vad ska man säga? Midsommar känns inte så speciellt längre. Varför vet jag inte, inte lika exalterande bara. Systern min fyller 20 idag också. 2 flugor i en smäll you know!
Dagen spenderas i stugan tillsammans med Pappa, Ida, Mamma och Mange. Funderar på att fara och umgås med lite vänner senare. Om jag kommer ifrån den här ön vill säga.. Utan skuldkänslor för att lämna Pappa själv helst.
Ha en underbar midsommar pojkar och flickor!

Moving forward this time

Nån gammal random forever alone gif..
Solen skiner och humeret är på topp! Måste duscha dock.. Men det hinner jag inte nu. Får se ut som ett shlek nu när jag drar in till staden med Mamma. Ska kolle på lite sommarskor tror jag då jag inte vill gå omkring i mina converse hela sommaren och absolut inte i grekland!
Btw så studerar man bh:ar i Hong Kong för er som undrar.

You are the first person I think about

Dagen spenderades som sagt först med Andrea. Hämtade Alva, körde drive in på Max, käkade, tjockade (kalla det vad du vill). 4 så drog jag och Victoria på broms- och kurvkurs på gocartbanan. Najs najs! Hoppas på att inte ramla nå mer med moppen nu då.. Nu ska jag fortsätta kolla på Two And A Half Men (som jag alltid gör nu för tiden heh..) Godernatter!

YO HOMIES

Sitter här med Andrea jao och väntar på Alva.. Fett med fett jao! Solen skiner jävel och vi ba må. Alltså är allt sjukt bra. Och det är ju sommarlov vafan!! Funderar på att dra till max och tjocka oss. Hmm.. Sounds good to me!

Less

Orkar inte med mig själv. Less på mig själv. 


Greece

ÅÅH DET ÄR SÅ SJUKT! Allt är nu bokat och klart och jag och Alexandra far till Grekland tillsammans den 25 juli till den 2 augusti. Det är så underbart. Att vi verkligen ska fara, jag har inte riktigt fattat det än. Längtar sjukt mycket iaf. Kommer bli awesome!