Skriv din beskrivning här!

Dressyr tävling.

Tänkte bara visa lite bilder jag knäppte på Ida när hon red fast det är bara fram ridningen för själva ekipaget (stavnin?) filmade jg ^^ Ida som redigerat dom. Texten är cp och jag vet inte vrf..




.

Stan "check" Stallet "here I come!" HAHAH ;)

Stan sen stallet?

Tjena mitt bena! Jag är vaken och har just ätit frukost. Ska väl bara borsta tänderna och sen byta om. Efter det så ska jag och pappa in till stan :) Sen får jag se om jg far och fotar lite på tävlingarna på ÖOR!? Fast jag tror ja drar dit :) Friidrott kl 6 sen också! Tagga :D Nu ska jag göra mig klar! ΡΕΑ©Ε

UPPDATERA!

Så står det i dom flesta kommentarer jag får just nu! Jag tcyker det är jätte kul att ni vill att jag ska uppdatera :) Men jag känner mig så tråkig när jag skriver.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om! Ni får gärna skriva vad ni tycker jag ska skriva om :) T ex: mer bilder, dagens outfit (igen?) ja också vidare ;) Jag blir otroligt glad om ni kommer med förslag nu ska jag ta nåt som är bra för halsen fuck den :(

Saknar dig muppfan :( Bli frisk nu tack! ♥


btw så ska vi rensa datorn hos pappa så känns onödigt att ladda in nya bilder då men det kommer sen promise! ΡΕΑ©Ε

Just arrived

Kom just hem från Rickard! For dit vid typ halva 2? Det var iaf najs :) Vi spelade cp spel och såg på cp film :thumbup: Hahaha jag fattade inte så mkt av den men brukar jag göra det? Tror inte det va :D Nu ska jag komma ikapp Ricke i City Ville Herrå :)

Sitter här..

.. med Ricke och Clara :D Vi har ätit b&j *host* Jag har ;) Jätte gott! Jag vill fucking köpa min parfym nu!!!!! Cccccp damp jag får :( Jag har inget kul att säga bajs bajs!

Victoria here I come!

Nu drar jag till victoria det är typ mary kay sak :D vi ska typ få anstikts behandling :thumbup: Super najs men hinner inte skriva mer hejdå :)

MISSLYCKAD!

Jag och Fanny puttade ner andrea från räcket :O Fast jag måste medge att det var jäkligt kul! MOHAHAHAH  Nä nu kom min syrra hem och hon lär väl tigga datorn av mig snart? Hoppas morsan ringer snart så jag kan snacka om gymnastiken.. Och jag måste köpa min parfym :O Asså jag hitta ett rött läppstift på samma ställe för bara 10 kr! Asså jag brukar inte använda sånt men ja tänker fucking köpa det iaf :D Haha men jag kanske börjar? Elr? Vi ser väl ;)

Fina vi är..

ja undra hur det gick..?



Att vara elr icke vara snygg det är frågan. Jag vet inte om jag var såhär extra snäll mot alla på skolan idag :O Hoppas det (a) Fick ännu en julklapp idag :D Ett par DÖDSsnygga örhängen! HAHAHHAHA! Det var ett par döskalleörhängen (y) Super najs Tack Victoria :) Jag och Alva jobbade i kiosken idag och vi var ju bäst som vanligt! Vi är as snabba på att göra toast :O
Alva hänkade hem till Pappa efter skolan vi kollade på sagan om de bannlysta x) Hahaha sjuk humor seriöst. Nu ska jag spela spel (a)

Sleep tight.

Imorgon är en ny dag och jag ska leva den glatt! Jag ska vara snäll mot alla elr det är jag annars också men extra snäll :D Räkna bort en person som inte gills ... ;) Gonatt morgon inlägg? Kanske!


Sol, sol, sol!

Skolan idag var ganska tråkig tills klasstiden/so! Hahaha gu vad jag skratta helt seriöst x) Sköna människor hela bunten! Sen kom Sara och fråga om vi typ skulle börja i gymnastik :O Fatta glad jag blev! Har typ saknat det för det är as kul hoppas bara jag får för mamma nu då.. Nu ska jag se på Hanna Montan the movia haha! See you :)

Fucking gammal bild men jag tänker på Hanna Montana x)

Godnatt!

Nu ska jag sova kanske se på en film? Ne förresten jag ska vara pigg imorrn :) Kanske skriver ett morgon inlägg också om jag hinner! Men nu ska jag borsta tänderna och hoppa ner i myssängen :D Godnatt ♥

Första dan i skolan.

Den var faktiskt rätt bra kul att träffa alla kompisar :) Fick även en julklapp av Andrea frugan! En as snygg ring. I lööööve it :D Hade ridning idag också ju. Red Granit! Min älskling :) Det gick faktiskt bra tycker jag halva lektionen iaf i början var han lite stel men sen tycker jag att jag fick ner han fint i form ^^ Men det var as läskigt sen för det var en lite tjej som blev sparkad av Bomerang :O Hon typ bara flög ut ur spiltan! Jag fick typ himla hjärtattack o.o 


Jag är hemma.

Nu har jag kommit hem och sitter just nu vid datorn och kollar på lite olika saker man kan köpa :) Jag har hittat min parfym som jag fick av Bella i julklapp en gång så nu ska jag köpa den :D "So..? Kiss Me" heter den och jag tycker den luktar jätte gott! Hitade en sida som heter smink.nu där det fanns även andra saker. Men nu ska jag fortsätta nätshoppa :D


Jag har kul..

Jag vet att jag är snygg! Nu ska jag fixa det sista sen kommer Clara och dom och hämtar mig. Vi drar till åsbacken ist det blev så sent ;) Liite synd tycker jag att det är :( Men jag orka inte bry mig jag ska fan åka slalom för första gången iår :D Hejdå hörs när jag kommer hem!

Gomorron!

Vakna typ nyss och ska snart äta frukost. Som jag sa igår ska jag troligen till Skule och åka slalom med Clara! Men jag vet inte riktigt när ddet blir och det är inte säkert att det blir alls.. Hoppas! Det beror på hur snabbt det går att städa för innebandyn efter deras match igår. Städa på bara allihop :D Nu ska jag äta frukost ha det!

För er som undrar vad det i bakrunden är så är det en gloria i blått haha ;)

Ville bara skriva liite till!

Tänkte bara sägsa att jag hoppas att både ni och jag får världens bästa sista dag på sportlovet imorrn innan skolan börjar! Jag känner urket i halsen.. En liten sån här äcklig känsla ni vet! Aja man kanske kan få bort den me lite o'boy? Jag måste testa byes! :)
uppdatering: sportlovet? jag mena jullovet ;)

Vampyrer fan!

Såg just en jätte konstig film med Mammi och Ida. Det stod att den handlade om en kille som var mobbad i skolan men den handlade om en vampyr tjej som var typ 12. Hahaha den var konstig! Ccccccp med extra c :)
Nu ska jag tacka för julklappar och kolla om lite annat funkar ;)
God nights bitch ♥

Va hos Victoria.

Förlåt för att jag inte skrev nåt igår men jag sovde hos Victoria babbbeeeeee så jag skyller på de ;) Vi hade as kul enligt mig! Jessica följde med också efter stan så vi laga pannkaka och såg på film (y) chiiilll :D Jag var ju på stan igår med Fanny, Jessica och Victoria! Det var najs vi gick och kollade på kläder m.m. Hittade dock inget :( Men jag köpte iaf en ögonbrynspenna, pennvässare och en as najs ring! Fuck nu glömde jag få den.. Aja mitt i allting hehe! Skit samma :) Nu ska jag fortsätta kolla på förra gångens fångarna på fortet. Byeeee babbeeeeee!
jag känner mig oseriös idag..
Ska till skule med snyggingen på bilden imorrn!

I liiiiike!

Bellich ;) om Welcome to the city of dövik!:
Jacob in my heart!(L)
Edward in hell (N)

Det är rätta tackter bellaaa! :D<3

Welcome to the city of dövik!

Tjo bre! Vaknade för ett tag sen och har klätt på mig och sånt. Tänkte dra till stan med Victoria Jessica och Fanny typ nu! Roligt roligt :) Vet inte riktigt än hur jag ska komma in har typ tre alternativ :P Jag såg Twilight Eclipse igår btw! Jag blir jävligt pist off om jag säger så :O Bella ska ju vara ihop med jacob daaaaaaaaah! hahahhahah nemen jag tycker det iaf hatar Edward/Robert Pattinsson.. Aja skit samma! Nu kommer snart min skjuts (y) Bajs Bajs :)

I know I'm not perfect but name one person that is.

Nystart!

Hejhopp! För det första vill jag säga grattis till min vackra mamma som fyller år idag!
Sen tänkte jag säga att nu ska jag gör om hela fucking (förlåt) designen igen och börja blogga på nytt! Den här gånge ska jag verkligen försöka blogga varje dag och inte slöa som jag har gjort nu.. men nu ska jag göra en ny header jag blir äcklad när jag ser min nuvarande! Om ni visste vad allt betydde..

Grattis! :)