Skriv din beskrivning här!

Thessaloniki is tha shit

 
Gulliga tjejer som sitter i ett sjukt varmt Thessaloniki. Ca 38 grader varmt, man avlider nastan. Fint med bokstaver utan prickar (y) Hare bra i kalla Sverige sa chillar vi i Grekland!!

Normal days

Lite sådär små gullig bild från Lungö.
 
Fötterna på fastlandet igen. Härligt! Vädret kunde dock varit bättre. Men som om det vore riktigt sommarväder sitter jag här och äter glass. Hoppas att det lyser upp tills ikväll då jag ska umgår med min saknade syster. Som jag har saknat henne! Skulle gärna umgåtts med henne mer än bara idag men imorgon kväll/natt bär det av i en trång, smutsig buss ner till Stockholm och sedan vidare vid halv 7 till Grekland med finaste Alexandra
 

I made it

Eftersom internet laggar så får det bli en reprisbild. Bättre än inget right?
 
Tidig morgon och lite båtkörning satt inte helt fel. Körde över fadern min till fastland som skulle till jobbet. La till vid bojen själv och allt *stolt*. Pigg som jag nu är ska jag sätta mig framför tv:n med lite frukost. Godmorgon förresten!

Regnet öser ner

 
Vädret säger stanna inomhus. Så då sitter jag här i vår lilla vita stuga och kollar ut på segelbåtarna som trotsar vädret och seglar ändå. Vi Lungöbarn vet att det inte är kul att segla i regn. Tröstar mig att jag om ynka 3 dagar sitter i ett övervarmt Grekland med en allt för underbar vän. Sommaren har bar flygit förbi. Det är inte länge kvar nu tills jag sitter i Nolaskolans aula och nervöst väntar på att mitt namn ska bli utropat. 3 år till i en musikklass känns overkligt.

Från en ö till en annan

 
Kommit hem från Lungö nu som var väldigt trevligt! Blev inte så många vilket var lite tråkigt men vi hade det mysigt. Vi grillade hamburgare, såg några dåliga filmer, bastade, skrattade och skrek. Tror jag aldrig skrämt upp mig själv så mycket, usch!
Nu har jag iaf kommit ut till Burön och vi snart kommer massa släktingar och vi ska ha släktträff. Lite sådär halvkul men det funkar i finvädre!

Lungö here I come!

Far till Lungö ikväll igen. Sover där tills imorgon. Som jag har saknat stället och människorna alltså och nu får jag fara tillbaka! Känns mer än underbart.

Stopmotion

 

It is like a big hole has been punched through my chest.

 
 
 
 
 
 
 
 

Valans place!

Är hemma hos min vän Lovisa som jag lärde känna på lägret. Najs najs! Vi har skrattat magen av oss ett antal gånger, åkt in till bjästa och käkat glass, mördat flugor som bits och ja jag vet inte vad. Nu har Lovisa vare och köpt götta så nu drar vi och badar!

SVK GK 2012

 
GK 2012! Underbara, galna, knäppa, roliga, finaste! Åh vad jag saknar er <3

Feelings burning in your soul

 
Goddagens! Dom senaste dagarna har spenderats i Sundsvall där det äntligen införskaffades en garderob och lite annat smått och gott och här i den lilla staden övik glidandes på longboard. 
Denna dag är dock dåligt planerad och jag har suttit framför photoshop en hel del. Funderar på att dra med mig en kompis och fara och bada eller något liknande. Solen skiner äntligen!
 
Har gjort en ny header (som ni kanske ser). Bättre? Sämre? Skulle egentligen vilja göra om hela designen men det orkar jag inte. Så detta får la duga.
 

I'm home!

Gaaaaah! Vart ska man börja? Kommit hem från dom jobbigaste, blötaste, sjukaste, underbaraste 3 veckorna i mitt liv! Har haft så sjukt kul borta på Lungö. Vi har seglat, rott, varit ute på fält i spöregn, gått nattvakt i sömnen, fysat, badat, skrattat, farit in på sjukhuset nån vända och så himla mycket mer. Det fanns stunder då jag undrade vad fan jag gjorde där men jag har haft sjukt kul ändå och lärt känna så sjukt många underbara människor! 
 
Längtar redan tills nästa år! GK 2012 ni äger vet ni!!