Skriv din beskrivning här!

When you get what you want but not what you need

Går till mamma nu eller ja snart. Sen hämtar Sara upp mig också drar vi till bjästabacken! Vet inte riktigt vilka det är som ska med men det märker jag väl haha ;)


Vacker..


Tårar

Aldrig mer igen! Det känns hemskt att vi har gjort våran sista föreställning.. Men tiden har varit sjukt kul med min underbara klass ♥ Känns jättetråkigt att splittras från den här klassen. Vi har ett så fint band till varandra!
Men tack igen till alla som tyckte den var bra och alla som kom och kollade!
Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt också far jag till backen med folk!
Klicka på bilden!

Become One Of Us

Omg jag tror jag dör! Min och Claras låt på svt, det är sjuuuukt!!! Att dom kom och filmade överhuvudtaget, Y E A H!

Vid Din Sida

Ååh! Det gick så himla bra med musikalen idag och det var jätteroligt! Himla kul att så många tycker den var bra också! Känner mig stolt över att gå i den underbara klassen som jag går i, KÄRLEK ♥
Har nog inte skrattat såhär mycket på en dag, haha! Victoria du gjorde min dag! Plus allt annat! Dagen i mitt hjärta. Tack alla som kom och kollade också. Vi lyckades sälja slutsålt på Folkan Teater, 299 st platser! S J U K T.
Bbgjkiflvbdlfbnjögjofdi, är så himla glad! Roser fick vi också, gulligt!

Tryck f5

Tryck f5. Tryck f5. Tryck f5. Tryck f5. Tryck f5.

Sometimes I forget why you make me smile

Huvudvärk. Hes. Förkyld. Hungrig! Måste duscha snart innan jag blir för trött haha.
Imorgon är det dags för musikalen!!! Jag är så nervös! Eller ne jag skojja jag är inte alls nervös.. Jag vet inte vad jag är men det känns som att jag kommer faila totalt på någonting. Håll tummarna ;)
När jag åt middag idag så hade vi sån där glass med massa olika färger som man alltid åt när man var liten (mindre..). Iaf så tänkte jag att nu så är man typ cool om man har en iphone eller något sånt. Men när man var liten så skulle man bara bjuda på den snyggaste och godaste glassen till hela klassen på sin födelsedag. Konstig tanke..

Genrep

Hejsan!
Förlåt för sämst uppdatering har bara inte haft lust att blogga senaste tiden. Kan ju börja med at säga att jag var ung ledare gör konfirmanderna i helgen i saxnäs. Det gick bra! Var lite sådär antingen dötråkigt eller askul ;)
Den här veckan har klassen varit på folkan hela tiden och kollat ljud och ljus och sånt. Idag kör vi igenom den nån gån sen klockan 13.00 är det genrep! Iiiiih!! Känns inte bra :s Men nu ska jag dra till bussen hejdå!

Hemsk

Smärta. Osynlig. Saknad. Ignorans. Socialisering. Sanning. Lögn. Längtan. Krossad. Barnslig. SMÄRTA.

Losing


Some people tell the truth but mostly they take the easy way out by lying

Dampar med Alva på skype samtidigt som vi håller på att skriva ihop en So redovisning till imorgon. Känns lite sådär.. Forskar om Hare Krishna, yeeey eller nåt sånt. Gillar inte att forska överhuvudtaget men jaja det är bara att härda. Imorgon äre slut på det!
Med denna flintisbild säger jag godnatt!

Alla ♥-ans dag

Hmm.. Ne jag förstår inte anledningen med den här dagen. Den är bara dryg och jobbig! Jag har aldrig gillat alla hjärtans dag av någon anledning, hih.
Idag så har varit en hyffsat jobbig dag. Jag är typ jätteförkyld så det är ju najs eller nåt.. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på The O.C (nööh) tills jag ska till kyrkan. Varför jag ska dit får ni veta sen (a)
CR 40 och 50 på klubbhoppningen i söndags ;)

In the past everything was easier.

Godmorgon. Tänkte bara berätta lite om dom senaste dagarna typ.
I söndags så var jag på ridskolan och tävlade clear round med Bus Johan. (Alltså hoppning). Vi hoppade 40 och 50 cm. Klarade båda rundorna så vi fick 2 rosetter vilket kändes underbart. Han var jätteduktig!
Nu så är mina rosetter orange och luktar blää för min hund åt upp halva min pizza och sölade massa på mina rosetter så det kändes ju najs..
Igår var en sjukt dålig dag på skolan. Jag kände mig fett jobbig och omogen.. Ska inte göra så idag.
Ridningen på ridskolan gick så dåligt det kan gå. Hade Milan, cavaletti. Han ville typ inte göra någonting och jag hade jättemkt träningsvärk och ååh jag blev less!
Sen hade vi möte på skolan om klassresan. Och vi har tillräckligt med pengar för att komma till Göteborg nu! Det är helt underbart! Nu när vi får samlar in pengar så blir det fickpengar, najs!

Happy without you, happier with you..

For från Alva vid typ 12 kanske. Drog till stallet på en gång där jag hopptränade Bus Johan lite inför tävlingen imorgon. Jobbade lite från marken först för att han ska lyssna bättre. Han busade ändå haha! Men han vägrade inte framför hindren iaf det är ju ett framsteg!
Har nyss duschat så nu blir det soffan med chips i handen och The O.C på tv!
Mamma är och hämtar thaibox också, gött!
Lika fin varje dag...

Snark från rummet bredvid

Dygnar hos Alva med Andrea eller nåt.. Inte riktigt för Alva somnade ju, sämst!
Men nu har hon vaken och vi ska fortsätta spela Indiana Jones Lego!!

Who will miss me when I'm gone?

Amen tjenis du pe.. Ne hej på er!
Idag vare nationella svenska skrivuppgift i 160 min! Fett drygt och jag fick as ont i magen av all polly och kinapuffar.. Hoppas själva provet gick bra iaf. Är faktiskt stolt över att jag började skriva på en gång eller att jag skrev nåt överhuvudtaget. Så får jag G är jag mer än nöjd!
Efter skolan följde Andrea med hem till mig. Vi gjorde inte så mycket bara pratade och dampade lite granna hihi!
Sen har jag faktiskt pluggat till HK provet imorgon, duktig Lina! Jag kan ibland jag.
Men nu ska jag sova och hoppas på en dag utan huvudvärk imorgon, godnatt!

Jag älskar oss än fast vi är så fula!


Småbarn in my.. eller ne!

Tjohoppsi!
Idag har jag varit på skolan. En normal skkoldag typ. Eller ne jag och Alexandra vann badminton turneringen på idrotten! Det trodde ni inte va? ;) Annars inget spec.
Efter skolan så satt jag och Alexandra och väntade på bussen och då kom det 3 dryga små dagisbarn! Asså jag har nog alldrig velat ta tag i tröjan på ett barn och kasta ut den genom fönstret så mycket nån gång! Dom slogs, sa dumma saker och trodde dom var så mycket större och coolare än oss! AAAAAHH jag fick damp seriöst! Svor gjorde dom också. Vem svär när man är typ 3-4 år? Jag kunde inte sånna ord när jag var liten iaf. Jag blev verkligen ävklad av dom.. Usch vad jag verkligen inte vill ha barn. PUNKT.
Iaf for vi till kören sen som jag började i idag. Det var kul att komma tillbaka dit igen!
Nu ska jag ta en mugg med o'boy och kolla på The OC!

Push me away and I won't stay

Godmorgon alla som läser det här förutom du till vänster. (K?)
Ne jag sitter och käkar en macka. Intressant, intressant.. Ida kommer snart och skjutsar mig til skolan. Schysst syrra man har va!

Vackra sa jag aldrig att vi var

Sitter hos Andrea och ska snart hem om någon ville veta sådär....

Vackra sa jag aldrig att vi var

Sitter hos Andrea och ska snart hem om någon ville veta sådär....

When you done it once you continue just like a drug

Snart ( tror jag.. ) så drar jag till underbaraste Andrea med folk och sover där! Det kommer bli najs de tror jag.
Huvudvärk men jag har en alvedon med mig och sen får jag tigga av Andrea eller nåt haha!
20 minusgrader ute.. Inte alltid så kul att på i Ö-vik kan jag ju säga!
Gjorde värsta fina videon igår som jag tänkte visa men när jag klippt ihop allt och så ( i 1-2 timmar? ) skulle jag spara men då lagga allt så då sket jag i det.. Intresse smurfen hoppar, eller nåt sånt.

Sjukt bra ändå