Skriv din beskrivning här!

Orkeslös

 

Min favoritplats i världen.

 
Hemma igen efter en helg på det kalla golv där jag trivs som allra bäst. Gemenskapen, gudstjänsterna, maten och platsen gör allt så himla fint. Partyt på lördagkväll var ett plus. Något av det roligaste jag gjort! Med nya erfarenheter i ryggsäcken har jag nu landat i vardagen igen och sitter i en hög av läxor. Ha en bra kväll!

Ett svart hål i en rymd fylld av stjärnor.

 
Startase dagen med en stor kopp chaite innan jag steg på bussen till skolan. Skolans omedvetenhet om att det finns vikarier gjorde att vi missade ännu en mattelektion. Långt efter som jag är så blev jag inte lika upprymd som resten.
Vårdcentralen blev besökt av mig och mitt värkande knä mitt på dagen. Har smörjt in knät med voltaren i 6 dagar nu som inte hjälpt. Insåg idag att om jag hade tagit ipren på en gång hade jag varit frisk vid det här laget. 
Med nya insikter bosätter jag mi i soffen med min kära mattebok och en kopp o'boy!

Vänd mig ut och in och se vem jag verkligen är.

 
Levande död har jag haltat omkring denna måndag. En ilande smärta som sprider sig ut genom benet när den lilla tyngd jag har tippar över på vänster sida. Hyperventilerande stapplade jag med en vän vid min sida till ett trångt rum för att ta en spruta som fortfarande svider.
Som morfinet som gavs till mig i sommras lugnade kyrkans unga ner mig ännu en gång. Lägger mig för att falla in i tankspridda och förhoppningsvis vägvisande drömmar.

Himmelens skiftande färger.

 
Sprang iväg och åkte madrass i den legendariska Jonssonsbacken med Emelie och Kristin. Med varm choklad och vaniljbullar satt vi längst uppe i backen och kollade på den rosa himmelen och skotrarna som körde fram och tillbaka. Trots isande fingrar och tår så var det en mysig dagstur!

Vi möts när stjärnorna kallar oss.

 
Gårdagens kväll och natt spenderade jag med den vettigaste människan på jorden. Med Kalle och chokladfabriken på tv:n och pannacotta att äta var vi rätt nöjda i soffan. Pratade ikapp om allt vi inte hunnit med. Vilket verkligen behövs då vi inte kan prata på skolan varje dag som tidigare. En så fin person blir det alltid bra med!
 
Det HÄR får tårarna att rinna av både gläde och sorg!

Som musiken drar en bakåt i tiden.

 
Ett fruktansvärt vackert väder föll i bitar när termometern visade -25. I kylan väntade jag tacksamt på bussen som tog mig till skolan. Där jag sjöng, argumenterade och räddade ett antal bollar.
Spenderar nu kvällen med en värmande eld i kamin och en film som förutspått kommer skrämma själ och liv ur mig. Med kuddar framför ansiktet är jag nu redo att kicka igång fredagskväll nummer tre. 

Pain

 
 
Ungefär så ont har jag i mitt knä, tack och hej!

Tomheten som fyller huset skingras när skepnaden som föreställer dig sakta hittar tillbaka till det vi kallar hem och allting andas igen. För en stund.

 
Med rosiga kinder och isande fingrar gick jag idag på stan med två pojkar från hemortsutbildningen, Arseni och Johan. Vandrade sedan upp mot Nola för att kolla på när Arseni spelade final i badminton där han även vann guld.
Vid femtiden for jag hem för att äta och läsa The Hunger Games på engelska samtidigt som lära mig sångläxan. Fungerar sådär faktiskt. Fast med en kopp o'boy och en värmande eld i kaminen klarar man allt.

När man är herren på täppan.

 
Denna dag som jobiigt nog knns som en tisdag har flygit förbi. Med ett fåtal lektioner tog jag mig igenom skolan med ett glatt humör. Traskade hem i kylan och gjorde mig förtjänt av en varm kopp choklad. Tog tag i sång och matteläxor som behövde göras. Efter en god middag bar det av till skolan igen för att repa med the band. Vilket gick oväntat bra!
Tog emot ett kul erbjudande via sms idag också. Ska nu följa med svenska kyrkans ledarutbildnings steg ettor 2013 till vålådalen 25-27 januari. Där ska jag hjälpa till att sjunga på gudstjänsterna. Väldigt spännande!

Du får mig ur balans.

 
Efter en dag med gående på samma gamla snöiga väg, samma stökiga underskåp, samma ifrånstötande skolmat och samma fina ansikten känner jag mig rätt nöjd.
Exalterad över att få träffa mina glada konfirmander igen så trängde jag mig in i en överfylld buss för att inse att jag tagit fel på veckorna. Laddade humöret upp till max igen med lite choklad och 1D. 
Snart drar lasset iväg till ridskolan för premiärlektionen i år. Efter många avfallningar 2012 satsar jag nu på att hålla mig kvar på hästryggen.

The easy way isn't always shorter.

 
Spenderade sista dagen på lovet med att springa runt kvarteret i pyjamas, en matskål i handen och leta efter en kanin. Hittade henne aldrig dock..
Vid fyra gick jag över till Isabell där vi parkerade oss förväntansfulltframför datorn då One Directions nya musikvideo skulle släppas. I hennes säng satt vi då i 2 timmar och väntade då vi tagit fel på tiden.. Typiskt oss! Kulvar det iaf närvi äntligen fick se den! Peace out dogs!