Skriv din beskrivning här!

Om du vill ha mig nu kan du få mig så lätt


Spenderar större delen av min tid i esteternas datasal. Studerar, äter, skrattar och studerar lite till. Skulle kunna vara det tråkigaste som finns men med så fina vänner i samma rum vill jag helst stanna kvar. Stryker uppgifter från listan av rester som trots det tycks vara lika lång. Tjugo dagar och sen är allt över. Försöker göra det bästa av det vi har kvar tillsammans.

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.


Långhelg igen och jag vill inget annat än att sova. Utmattad av stress och läxor. Gjorde en spontan vandring upp till Skuleberget med Miriam. Glömde plugghetsen för en stund och bara andades. Så bra.

Låt tiden gå fort nu


Har spenderat helgens mittpunkt som vilken dag som helst. Till största delen skrivandes på en uppsats av något slag. Känner mig trots tristessen nöjd. Nöjd över att fingerspetsarna används till vettigare saker än mobilen. 
Tog mig även en cykeltur in till staden med Miriam. Testade den nya Magnum-glassen på en bänk i hamnen och njöt av solen. Det fick mig att längta till båtturer sena sommarkvällar. Så jag for till Nötbolandet i ett försök att få tiden att gå snabbare. Såg Poseidon köra mot solnedgången och jag ville inget mer än att göra detsamma.

Genom olika aspekter ser man dina defekter.


Jag har gråtit och jag har skrattat.
Jag har hatat och jag har saknat.
Allt detta.
Bara över dig.
Det blir inget mer nu.

Älskar livet. Hatar livet. Vem fan bryr sig?

 
Springer runt i trasiga kläder och försöker få ordning på livet. En sista chans innan allt är över. De finaste vännerna finns här och snart lämnar de dessa gator. Skrattar, gråter, älskar och hatar. Vad mer ska man göra när tiden rinner ut?