Skriv din beskrivning här!

Något säger att vinden vänder

 
Fredag och dagen har varit oväntat bra. Typ hål första lektionen och svenskan var bara för rolig. Vi var indelade i par och fick ett sätt vi skulle visa upp en dikt på. Jag och Ester fick dramatisera och jaa.. Det spårade lite granna där!
Just nu sitter jag och försöker hinna ta ut en stämma till nån dålig bellman låt innan Ida kommer hem. Ikväll så far jag till Härnösand igen och pluggar jobbigt Gullig bild jag vet.

Finaste Clara


Hemma hos Clara atm och bara har det chill. Ska snart eller typ nu dra ner till stan på teater. Trevligt de! Ikväll blire grillkväll med KU. Myspys. Hoppas man hinner käka middag där imellan!


linabeerglund @ instagram



Höstdagar

En sprängande huvudvärk och regnsmatter fick mig inte på bästa humöret imorse. Stannade hemma från skolan för att ligga och dra mig i sängen och det kändes helt ok. Knarkade alvedon, drack en hel del te och kollade på 90210. Är det höst så är det.

Sommaren 2012

Tillbaka till verkligheten och skolan så känns allt mer förvirrande än innan sommarlovet. Dock har jag fått underbara minnen den här totalt fullspäckade sommaren.
Jag har hunnit med en sommarskola på Lungö i 3 veckor där jag träffade jättefina människor. Varit med Cornelia i praktiskt taget hela den enda veckan i övik, farit till Grekland med Alexandra, åkt husbil i Stockholmstrakterna. (Då jag även hann med att träffa Liam, en saknad Lungövän i Sigtuna). Därefter for jag till Island på körresa. Sen började man gymnasiet och jag fick en oväntat bra musik estet klass!
 
En väldigt kort fast ändå lång sammanfattning av min sommar helt enkelt.