Skriv din beskrivning här!

Tjaa dåraae

Hejdå ö-vik nu drar jag till Åre och chillar med bästaste Alva :D Hinner inte skriva så mkt mer för dom kommer snart. Hörs på söndag!


Nån random som satt bredvid oss påväg till Sundsvall :)


Hej onsdag

Godmorgonvaknade 12 idag, elr iaf jag. Vet inte om vi ska in till stan nåt idag elr så? Victoria säger att hon följer med om jag vill fara men jag vet inte.. Behöver egentligen hitta avslutningskläder men aa jag orkar typ inte :P Far hem idag nån gång säkert vid typ 5 elr nåt. Då måste jag packa det sista inför imorrn och sen efter det kanske jag kan gör åt kul, Haha! Hörs senare :)

Red Riding Hood

Kom precis hem från bion och nu så ska vi typ sova! Är trött så det komma bli chilledillen ;) Filmen var sämre än jag trott men den var ändå bra. Inte värd att se på bio dock tycker jag.. Imorrn så lär vi sova länge sen märker man väl vad som händer. Vi åker iaf med mamma hem imorgon efter att dom varit på stan klart!
Klart slut, com :D

Sundsvall or not?

Nu är jag och Victoria i Sundsvall fast i Söråker egentligen ;) Vi har iaf varit på stan lite och Victoria shoppade loss jag åt på Mc donalds (stavning?) Nu sitter vi och lyssnar på Parry Gripp och ska snart äta hoppas jag hejdå gott folk :D


Godermorgon..

Fan vad töntig jag är asså! Iaf så packade jag typ allt igår så nu är det ca en timme tills Victoria och dom kommer och hämtar mig! Bussen går kvart i 10 tror jag? Då är vi framme typ 12. Jag tar såklart med mig kameran så blir det fullt med bilder sen när jag kommer hem :D Elr jag skojja det blir efter lovet för på torsdag far jag ju till åre med Alva Salva ;) Nu ska jag se om det är nåt kvar sen kanske jag dyklar till konsum och köper en drickyoggi? Måste ha nåt på bussen iaf.. Får se hur jag gör hejdå!


Sundsvall here I come!

Har inte uppdaterat något idag för jag har haft fullt upp! Först kom saknade Sofia Jonsson och var med mig i några timmar och det var as kuligt :D Runt halva 6 for jag och Alva ut och sprang (duktiga!) Vi sprang i hörnett och bort mot golfbanan. Sen har jag packat hela kvällen för imorrn drar jag till Sundsvall med Victoria och sover där en natt! Det kommer bli as kul för mig men inte för er som läser min blogg för det lär bli väldigt dålig uppdatering hejdå :D


Dag 14 - En sång som passar ditt humör

Just nu passar ingen låt för jag vil bara sova men typ nån glad låt för jag är allmänt glad :D

SOVA

Det ända om är i mit huvve just nu är sova, sova, Sova, SOVA!! Orkar inte va vaken typ D: Gonatt folket skriver om natten hos Clara imorrn!

Shtteeeekit värre!!

Nu har jag legat ute och solat ett tag och skrivit några sidor i min bok! Har inte så mkt att säga egentligen förutom att gå ut och sola för fan :D Ska ladda in lite kul bilder sen kanske :)

Dag 13 - Din favorit Tv-serie

Okej jag tänker fan inte bara välja en här, HAHA! Men mina två absoluta favorit serier är 2 And A Half Men och Andra Avenyn.
2 And A Half Men gillar jag för att den är as kul helt ärligt går inte att beskriva med ord typ :P
Andra Avenyn gillar jag för att den var typ spännande och asså den var as bra! Vill att den ska komma ut på dvd men det kommer den typ inte göra så FUCK OFF!

Dag 12 - 5 fina bloggar

Hade helt glömt bort dom här ju :O

Fanny Berglund
Andrea Grundberg
Ester Olsson
Alexandra Papadopoulou
Alva Lundmark (börja skriv igen för fan D:)

Sommar och en klump i magen..

Asså vädret helt ärligt! Det är asfint väder ju så jag vet inte vrf jag sitter vid datorn o.o Men jag ska snart gå ut och sätt mig i solen! Jag och Mamma = bara Mamma har rivit min garderob nu :D Jag har sopat och dammsugat bort allt från golvet nu iaf för det blev väldigt smutsigt! Tack för hjälpen Mamma (a) Nu ska jag ut och skriva om sånt jag inte skriver här i min hemliga bok ;)


Lööördagg

Hehe.. Vaknade vid typ 10 över 10 imorse eller Mamma väckte mig rättare sagt :P Efter frukosten så fick jag och Ida leta påskägg som vi egentligen skulle ha gjort igår men då sa inte Mamma nånting haha! Men jag hittade if min före Ida *stolt* Asså hon har inte hittat sitt än!! Kl. 6 ikväll så drar jag till Anna Clara Isabell Eriksson Lindholm Lillefotpot Glassrumpapumpa Klängapapapa Hahah jag tror det är så ;) Jag, Stina och Clara som kom på namnet till hon på typ dagis? HAHA.. Stina, Anna, Alva, Challi, Rebecka och Emelie ska också dit sen sleepar vi över där :D Vi ska fira Clara om ni undra! Nu ska jag och Mamma riva min garderob! Hahahha omg kom och tänka på en sak. Hejdå :)



Kul med äpplen (y)


The Tourist

Vid typ halv 8 nånting kom Viktor hit och joinade mig! Vi såg på The Tourist. Konstig men ändå bra film! Sen fick vi nån chokladsak av mamma och då gick vi ut och åt den på studsmattan :thumbup: Sen såg vi en halv väldigt failad film som hette typ Bearfest? Tror jag iaf.. Jävligt fail var den iaf, HAHA. 
Men det blev en chillig kväll :D Nu ska jag sova gonatt (a)


Bara för å kolla

.....

Långisfjångissss

Idag är det långfredag som alla redan vet så vet inte vrf jag säger det.. Iaf så målade vi påskägg imorse (y) Mitt blev ju verkligen vackert (not). Sen efter frukosten så for vi med motorcyklarna till höga kustenbron och fikade där när vi hade kommit fram. Solen bara shteeeekte när man satt där och åt glass :D Tog typ en timme dit och en timme hem fast jag satt och lyssna på musik i hörlurar :) Annars har jag typ bara läst Linas kvällsbok haha jag har blivit nörd i den igen! Men den är förjävligt bra :O Läs den! (om ni inter redan gjort det). Nu ska jag gå och ta på mig nå sommrigt och fortsätta läsa ute på studsmattan!

Kommer bilder från höga kusten sen :)

Tagga för låååång sovmorgon!

Har precis komme hem från Jasmin och det var världens chilligaste kväll där då! När jag kom dit så var redan Andrea och Jessica där så vi gick och samlade ihop resten av The People licksom ;) Sen badade vi bubbelpool, åt godis och chips m.m. och såg på filmen Upp! Haha, den var fan kul ibland ju (a) Nu ska jag ta och sova länge och hårt och bara drömma fina drömmar :D Imorrn är det den första riktiga lovdagen enligt mig! TAGGA.
Tycker ni är dåliga på att kommentera btw D:


Ny kategori!

Har gjort en ny kategori som heter dagens ;) Och jag kan väl skriva om dagens nu då.

Dagens: Det var nog när.. Men gud jag kommer inte ihåg D: Skriver sen kanske om jag kommer på (a)
Det får bli när vi tömmde typ hela poolen på vatten och sen när alla klev ur spruta det som fan och ingen visste hur man stängde av skiten x)

Påsklooov!!

Asså så himla skönt med lov! Behöver inte tänka på läxor elr nånting förutom dom två omproven som jag har vecka 18 men det är ju bara lite små grejjs :D Snart ska jag väl cykla till sund hem till Jasmin och sen är jag väl där resten av kvällen och badar vilket är = dålig uppdatering ;) Nu ska jag göra något kul kanske.. ne jag vet inte hörs sent ikväll elr imorrn ;)

Den här låten ska vi spela i vårat band btw :D

Dag 11 - Dina 5 favoritskådespelare

Den här kommer bli, lätt så himla lätt! Tror jag iaf (a)

• Jim Carrey helt klart!
• Taylor Lautner (a)
• Logan Lerman
• Hm, okej inte så lätt.. OJ Johnny Depp (pinsamt att jag glömde han..)
• Eh, den första Dumbledore, haha!


Tandläkaren D:

Fick ingen sovmorgon imorse för jag skulle vara hos tandläkarn halv 8.. Och det var inte precis kul heller! Det var första gången det inte gick bra där. Vet ni vad!? Jag har 3, 3 stora jävla hål i mina tänder ;( Okej jag vet inte om som är stora men ändå! Sen fick jag nån bananlack som skulle smaka banan men det gjorde den då fan inte :O Skolan var ganska chill idag förutom att jag inte vet var min novell är!!!! Ärligt jag dör..
Ikväll blir det iaf poolparty hos Jasmin med Jessica, Andrea, Victoria, Rickard och Viktor, haha! Nemen det blir chilledill :D Nu ska jag skriva läslogg så att det är klart :)


Bloood!

Kom just hem från en puckad kväll med Victoria, Jasmin och Lina! Haha, när jag skulle cykla dit så skulle jag bromsa med ena handen och trycka på gröngubbeknappen med den andra så jag flög ju fram! Ni kan ju tänka er hur dom i bilarna skrattade x) Efter ett tag märkte jag att jag hade två blodfläckar på knät utav ett sår som knappt fanns :O Det var jätte gult iaf!

Dagens: "Victoria, vad skulle du säga om vi sprang jättesnabbt här och så sprang jag in i betongväggen som sticker ut här?" sa Lina. Hahhah fyfan va kul det var!

UPPDATERING: Man kan ju undra vrf jag skrev att "Det var jätte gult iaf!"..?


Dag 10 - Dina 5 favoritartister

Mina favoritartister.. Jaadu borde kunna hitta 5 st iaf o.o

• Manian ofc ♥♥
• ItalioBrothers
• Eh Familjen
• Parry Gripp HAHA!
• Här tog det slut men jag skriver väl Metro Station bara för att då :P

Snart påsklov :D

Kom just hem från skolan och är fett med mätt asså! Vi lagade piroger på hemkunskapen och dom blev as stora och super goda :D Fast det tog typ lång tid att göra dom så vi kom lite sent till matteprovet men jag hann göra det iaf så det gjorde inte så mkt. Jag är rätt säker på att jag iaf hade rätt på halva provet sen har jag ingen aning o.o Bara jag inte måste göra omprov :'( Solen skiner och jag är glad måste ta och hitta nån att vara med!
Hörs senare hörrni ;)


I'm up!

Tjabba tjena hallå vi säger så! Fast nee..
Iaf så är det onsdag idag och det är ingen konfa :D Får väl se vad jag hittar på ist. Har precis gjort mig klar och ska väl snart kila iväg till skolan :) Jag är as glad idag av någon anledning!! Men nu måste jag sluta synes ;)


Det e så kul med repriser D:


Dag 9 - Dina 10 favoritlåtar

Haha det här blev svårt! Det är tillräckligt svårt att komme med en favoritlåt (a) Men jag ska väl komma på nån I hope! Skriver låtar jag brukar lyssna på ist :P

• Typ Familjen över huvud taget!
• Och typ alla Manians låtar!
• Just a dream - Sam Tsui & Christina Grimmie
• Hold on - Neverstore
• STARSTRUKK - 3OH!3
• Kelsey - Metro Station
• Mr. Brightside - The Killers
• Pray - Justin Bieber (haha jag vet.. men texten ♥)
• Stamp on the ground - ItalioBrothers
• Och typppp Ser dig varje gång - Lunne & Henrik

Hejdå och Hej matteprov :(


Just for a moment I thought it wood be true..

Helluuu! Kom just hem från kussen min :D Hennes mamma fyllde år idag så vi var där och gratta henne! Himla gott fika hade dom också!!! Kul kul :) Var på stan och bara kollade lite innan också hittade inget kul så det blev ingen shopping för maj idaog. Har haft så himla ont i halsen idag D: Hade inga halstabletter heller så jag tänkte gå till skolsyster och fråga så Clara followed me ;) (Fin svenska btw licksom) Som vanligt var hon upptagen så vi väntade ett tag och då fick Clara för sig att råka spruta med bransläckaren på sig själv HAHAHAHAH! Hon stank sen kan jag säga xo Haha, det gjorde min dag helt seriöst!

Dagens lärdom: Man ska inte säga bög till Felix för då måste man gå långt i onödan..


Känner att jag kommer med nya bilder (y)


Ett normalt inlägg!

Tjenamoss Har just gjort färdigt utkastet av novellen så det är bara satt renskriva kvar :) Hade ridning idag ju och det gick as bra ska jag säga er! Hade Rambo, han var lite stel i början men sen gick det dunder bra (a) Ingen vill väl läsa om hästar kanske? Så därför skriver jag om nåt annat.. Som till exempel att jag vill färga mitt dunder fula hår D: ALLA skriver vilken färg ni tycker! Nu ska jag dricka lite o'boy sen blir det läxa..
Gonatt :)


Clara min clara ♥


Dag 8 - 10 saker du är intresserad av

• Dig..♥
• Dig..♥
• Dig..♥
• Dig..♥
• Dig..♥
• Dig..♥
• Dig..♥
• Dig..♥
• Dig..♥
• Dig..♥

Dag 7 - 10 saker du ska göra innan du dör

Känner att mina inlägg är väldigt intresanta just nu men den här och en till sen blir det vanlig uppdatering :)

• Slå nån jag är jävligt sur på med knytnäven i fejjan :)
• Knäa en kille jag är jävligt sur på mellan bena :D
• Vinna en miljon
• Bli känd i USA!!
• Skaffa mig ett stort vitt hus
• Fara utomlands 5000085600325 gånger till
• Färga håret snor grönt, HAHA
• Bada i solnedgången
• Skratta en heel jävla dag :D
• Och dansa i neon hahahhah fick låten på hjärnan ;)

Dag 6 - 10 saker du önskar dig just nu

Here we gooooo!

• En dator
• En ny mobil
• Ett eget stort jävla super dyrt hus!!
• Ett glas trocca D:
• Ett syskonfritt liv :')
• En kraaaam (a)
• Pengar for life!
• En walking closet
• En ny film
• + tuusen grejjor till!

Dag 5 - 10 saker du verkligen uppskattar

Men herregud vilka töra saker x) hahahahah..

• Jag uppskattar kramar (a)
• Failat folk!
• Och dom 8a st som e kvar skriver jag ALLT BRA :D


Kul med reprisbilder jag vet..


Dag 4 - 10 saker du hatar

Hatar inte något egentligen.. Eller jo kanske :P

• Falska människojävlar..
• Fjortisar xo
• Att alla klagar på att jag är smal
• Lena Lundström :) (elr va hon het)
• När man inte har nån fritid
• Läääääxaaa :O
• Tomater!!
• Geneskolans äckelmat *spyr*
• Att ha dålig fantasi (som nu)
• Att det blir vinter i sverige :) 


Dag 3 - 10 saker du älskar

Nu tänkte jag komma ikapp med min 30 dagars so enjoy..

• Mina kompisar!
• Music in my heart ♥
• Sommmaren! (oväntat.. NOT)
• O'boy (a)
• Shoppa ftw
• Ha filmkväll med dom bästa :D
• Sova borta..
• Stunderna när man dör av skrattanfall för några minuter!!
• Knäppa snygga kort (nån som vill fota nån dag btw?)
• Stora sovrum med en walking closet ;)

Kul att det tog några år att komma på vad jag skulle skriva.. NEXT!

Learn from yesterday. Live today. Hope for tomorrow.

Har inget mer att säga om gårdagen än rubriken. Inte än iaf! Kanske om jag får mer lust senare :) Solen skiner, jag hoppar studsmata och diggar THE MUSIC :D Då kommer jag bort fråna allt! Kanske kommer bilder från igår senare om jag inte såg förjävlig ut på dom (a) Nu ska jag springa till min drömvärld. (Måste ge den ett namn..)


Jag känner precis som på bilden


Kom nyss hem..

Kom nyss hem från sliperiet och dan har varit rörig! Berättar kanske imorrn men jag orkar inte nu. Fyller i med dom dagar jag har missat imorrn också :) Gonatt!


Repris bild men det är ju Jessicas riktiga fördelsedag nu så hoppas den blir bäst! Jag älskar dig gullbarn ♥


Give me some space!

Helli hallå kommer inte kunna skriva nåt alls typ idag! Bandträffen gick hyffsat tycker jag iag! Kom typ just hem från träningen så nu ska jag dejta duschen sen blir det att råplugga inför no provet imorrn.. Hoppas jag kalarar det för annars kommer jag börja storlipa!!! Måste dra! (kanske kommer en dag 3 på 30 dagars sent ikväll)


Bandträffen!

Snart kommer Mamma och skjutsar mig till skolan :) Vi ska köra igenom låten några gånger innan vi åker med bussen kvart över 8 till husumskolan! Hoppas det går bra, hoppas det inte låter förjävligt och hoppas att alla kan sitt xo Har inte tid att skrivakommer bilder sen hejdå!


Pisssssdag..

Hatar, hatar den här dagen till skolan sluta iaf.. Usch vill inte ens tänka på den!
Efter skolan så cyklade iaf jag och Fanny hem min cykel, hoppade lite studsmatta och sen for vi in till stan och mötte Lina och Jasmin :D Vi gick runt och hade det allmmänt chill! Någongång tid så catcha Fanny och Jasmin bussen men jag och Lina stanna kvar och kolla på kläder till hon ;) Vilket påminner mig om att jag inte vet vad jag ska ha på mig på bandträffen i Husum imorrn!! Iaf så tog jag och Lina bussen hem 5 i 5 :) När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och cyklade iväg till Fanny :D
Godnatt alla småbarn!



Dag 2 - Bild på dig och en vän

Ja det var ganska tomt bland mina bilder för just det här kan jag ju säga :O Men ni kan få en på mig och Victoria ;) Vaaaakkrraaa!


Morgen!

Bara för att jag kom på en rolig sak igår kväll ;) Men det får ni inte veta för det är pinsamt HAHA. Nu är jag typ helt klar ska bara ta på mig en tröja sen cyklar jag iväg till sokolan.. Tycker iaf att ni ska tycka jag är duktig som cyklar till skolan för ju längre man komme desto brantare blir det xo Har inte tid att skriva, Vi hörs :)


Godernatter!

Ska bara borsta tänderna och tvätta bort sminket sen ska jag krypa ner i sängen! Löööve på den :D Slutar tidigare imorrn så jag behöver inte stressa till konfan iaf! Är inte så taggad på att gå dit egentligen men m måste ju :( Aja godnatt :)

Haha minnen!

Dag 1 - 15 fakta om dig själv + en bild

I start med en gammal arne weise bild dåraaae, hahah..



• Jag heter Lina Malin Margareta (vet inte hur det stavas..) Berglund Noréus
• Jag är 14 år men blir 15 den 22 augusti!
• Jag har en mamma, pappa, 6 st syskon och 2 låtsas föräldrar.
• Mina föräldrar är skilda -.-
• Bara för att min pappa är tillsammans med en tysk så är inte jag en ;)
• Jag har världens mest dunderbaraste vänner ♥
• Jag älskar att sjunga, dansa och spela teater.
• Jag har ingen fritid längre så då tycker mina päron att jag aldrig är hemma..
• Jag sjunger i ett awesome band som inte har något namn (y)
• Jag är bäst på att slösa pengar
• Jag har väldigt bra självförtroende
• Vi har en underbar hund Wilma, en sköldpadda, 2 råttor och massa fiskar
• Jag lägntar som fan till sommaren!!!!!
• Jag äääääääääääälskar att shoppa (a)
• Och jag älskar dig ♥

30 dagars lista.

Ja här gör jag som alla andra förutom att jag börjar lite senare ;) Vet inte riktigt vad jag ska skriva om här i bloggen och nu får ni ju veta lite mer om mig också! Den här listan tänkte jag följa:

Dag 1 - 15 fakta om dig själv + en bild
Dag 2 – Bild på dig och en vän
Dag 3 - 10 saker du älskar
Dag 4 - 10 saker du hatar
Dag 5 - 10 saker du verkligen uppskattar
Dag 6 - 10 saker du önskar dig just nu
Dag 7 - 10 saker du ska göra innan du dör
Dag 8 - 10 saker du är intresserad av
Dag 9 - Dina 10 favoritlåtar
Dag 10 - Dina 5 favoritartister
Dag 11 - Dina 5 favorit skådespelare
Dag 12 - 5 fina bloggar 
Dag 13 - Din favorit Tv-serie 
Dag 14 - En sång som passar ditt humör
Dag 15 - En bild på det du sist köpte
Dag 16 - En bild av din handstil
Dag 17 - Favoritsport
Dag 18 - Bild på det djur som betyder mest för dig
Dag 19 - Profilbild på bilddagboken
Dag 20 - Profilbild på facebook
Dag 21 - Den som du beundrar
Dag 22 - En bild på din mobil
Dag 23 - Favoritdjur
Dag 24 - Favoritmat
Dag 25 - Bild av utsikten från ditt hus
Dag 26 - Bild på snyggaste kändiskillen
Dag 27 - Den roligaste händelsen i ditt liv
Dag 28 - Bild av vad som alltid är i din väska
Dag 29 - Favoritböcker
Dag 30 - Ett fotografi av dig själv och skriv tre bra saker som har hänt under de senaste 30 dagarna

Snodde den från Fanny (a)

Storytelling :thumbup:

Glömde inte att ta med börsen till skolan idag så jag och Alexandra tog bussen direkt in till stan efter att mitt band som inte har nåt namn hade repat igenom låten några gånger! Vi gick på stan och chillade som varje tisdag ;) Kollade lite på kläder och jag hittade ett bar über schnugga shorts och en lika über schnugg tröja som var nån sorts rosa i spets tror jag! Jävligt snyggt till sommarn skulle det vara iaf :O Får väl se om jag köper det sen kanske :)
Sen på teatern fick vi lära oss att göra storytelling och det var jätte kul men jag orkar inte förklara vad det är för nu ska jag se film μ <--- bara för att den betyder mu



Bildbomb ftw!


Om man låter Fanny och Alva baka tårtan så blir den såhär ;) Men den vart go ändå!




För er som undra var det där repet alvas bästa vän under 2 dagar..




Hahahah, gulligt!





Tack för bästa helgen allihopa ♥

Before I go to sleep, I imagine you're by my side.

Har kommit hem till Pappa nu och har precis duschat! Cyklade ju till skolan imorse btw *stolt*, iaf så hade jag ju ridning idag och jag hade Granit! Vi red ut i skogen så det var chill Rebecka ramla av och blev typ översprungen hoppas det gick bra D: Men annars var det härligt. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem igen så att jag får nån mat och kan börja med läxan som jag glömde hos mamma (a)  Nu hörde jag att det bullra ute så det kanske var han :D Egentligen borde jag ju inte vara glad för det är ju läxa :(


Jessicas vackra tårta! Och Alvas mindre fina kuk ;)


Blääääh!

Vette fan vad jag gjort inatt? När jag vakna hade jag jävligt ont i magen och jag låg dessutom på golvet :O Cp, typ mäskte inte när jag ramla ner eller nåt? Iaf så har jag iaf klivit upp och har inte ont i magen längre för er som undra ;) Åt en scones som vi bakade igår dom gick inte sönder lika lätt idag (y) Men nu ska jag kolla om Alva är klar snart så vi kan gå till skolan.. Fick tillbaka min cykel igår också som Alva hade cyklat hem till sig i fredags, hahha.
Hörs när jag kommer hem!


Tröjan som Jessica har fick hn av mig och Alva ;)


Tagga för måndag imorrn..

Nu har jag gjort lite av läxan iaf och redigerat lite bilder från igår och idag! Nu är jag as trött och har ont i huvve :( Hoppas det blir bättre efter att jag har sovit! Har inte så mkt att säge egentligen förutom gonatt så nu säger jag det: Gonatt :D


Kunde inte bestämma vilken som var snyggast (a)



At mum's place

Springer omkring och dunkar musik samtidigt som jag packar! Det är ju fan helt amazing :O Killar kan ju bara göra en sak samtidigt och tjejer två, men jag gör ju tre! Vafan är jag för nåt då? Måste fundera på det.. Speedad på dextro btw :O Iaf så ska jag väl snart tillbaka till Pappa. Där väntar en hel jävla hög med läxa.. Faan! Det tar aldrig slut.


Haahahah Fanny ;)


Heeeeeeeeeej..

Igår blev det ju typ lyckat :D Vi hade överrskningsfest för Jessica och hon hade typ inte fattat att vi skulle ha det heller så! Vi gick/cykla in till stan typ klockan 3 och klockan 6 så spela vi laserspel på Area 1! Ända dåliga med det var att båda gånerna jag spela så förlora jag :'( Andrea säger jag vann båda gångerna.. Hon är en bitch! Sen såg jag, viktor, Andrea, Viktor och Alva film The social network. Sen sovde viktor och Andrea hos mig :D Nu baka vi scones hejdå.


Ruuut


Första cykelturen iår..

.. kommer snart att infalla ;) Ska till pappa idag och såklart så har både Mamma och Magnus druckit vin så jag måste cykla dit med packningen.. Lär inte ta allt då men det mesta iaf! Om jag orkar. Vilket jag inte lär göra o.o Kanske lägger ut bilder på bikinisarna (stavning?) sen när jag kommer till Pappa om datorn är ledig och om det går att ladda in bilderna :P
Nu ska jag bara packa ihop sen far jag tro jag ;)


Bild från friluftsdagen i skulebacken på finaste ungarna!


Tjobbaloo ;)

Nu är jag hemma från stan och väntar på att min box nr 2 ska komma hem ;) Gött gött! Hade ju iaf bad idag och jag fick MVG på allt :D Typ lycklig! Träningsvärk i armarna nu iaf.. Gick på stan med Alva efteråt och fixade lite hemlisar ;) Köpte även två bikiniöverdelar och en underdel :D Tack Alva btw haha. Seriöst det här har varit en jävligt chill dag! Skrattat som fan..


Tummen upp på min kondommössa :thumbup:


Morgen!

Jag är vaken och färdig att gå till skolan. Ser typ skabb ut idag typ inget smink men rätt skönt ändå :) Vi har ju bad idag! Dykning tror jag att det ska vara :D Hittade en bikini som jag tror hoppas* ska sitta bra när jag dyker :P Efter så ska jag gå på stan med Alvis palvis! Nu ska jag kila iväg hejdå :)


Gullig bild xo


Söv gött!

Nu ska jag gå och lägga mig fan vad skönt det ska bli!



p.s. så jävla gullig.
p.s.2 om 2 dagar är det lördag jessica :D

Bloggtrafik.nu

Jag har skrivit om det här förut men nu har jag börjat använda det igen! Och det funkar verkligen. Det ända man behöver göra är att kolla på andra bloggar och då får du poäng som sedan blir besökare :)

För att skaffa ett konto klicka -->här<-- så får jag lite extra poäng också ;)
Tackar!


Gullbild på rickard :)


Träningsvärk = min bästa vän

Nu är jag hemma från friidrotten! Vi hade typ tester på hur långt/länge/högt man kunde göra olika saker. Jag var typ sämst (a) Sen hade vi stefett när man skulle över och under olika bommar. Nu är träningvärken tillbaka iaf! Jipppiiie :D Fast nee.. Har hunnit äta, duscha och raka bena också (y) Och nu sitter jag här lyssnar på lite olika låtar :) Ska ta och göra nåt vettigt nu tror jag? Typ sälja plastpåsar idag igen o.o
Aja slänger in en random bild sen jag och Clara fota ;)


Digestive!

Digestive är min bästa vän :D Sååå himla gott! Det finns typ 2 sätt att uttala det vissa (som tex jag) säger "diggestive" och andra säger "dajgestivv" :O Det känns hlet fail aja skit samma. Är fortfarande blöt sen hemvägen btw.. Fick iaf skjuts av Emelie på hennes cykel :thumbup:  Nu ska jag kolla om min mobil laddat klart :)


Back from fucking school

Kom nyss hem och en jävla piss dag har det varit! Först tänkte jag ta bussen (eftersom det regnade) och såklart var jag lite sen och glömde pengarna.. Så jag satt inne på konsum i typ en halvtimme och väntade på Alva så jag fick låna pengar av hon sån tur var :) Sen skolan var himla seg ingen typ "fri" rast så var allmänt osocial. Sen blev jag förbannad varenda jävel typ slog mig :o Fortfarande röd sen Eric nöp mig -.-
Har iaf snart friidrottsträning (har jag sagt att jag börjat i det? o.o) så ska väl typ gö nåt :P 
c u soon ;)


av nån konstig anledning så gillar jag bilden


Aim for the stars

Nu har jag varit ute med Kristin och sålt plastpåsar för att tjäna pengar till våran klassresa. Vi ska fara till gbg! tagga :D Jag fick iaf sälja 4 :thumbup:
Bilderna jag knäppte blev inte spec bra kan jag ju säga så förvänta er inte nån himla bildbomb.. En kan ni få se iaf! Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan krypa ner i min varma säng. Gonatt folket :)


Heeeeeeeeeeeeeeeej!

Jag är glad och jävligt sprallig idag och jag är tillbaka :D Tänkte gå ut med Manges stativ och min kamera och ta ego piiics woohhhoooo! Hahah känner mig taggad inför helgen också btw :D See you later chille dill