Skriv din beskrivning här!

Den där värmen i magen man får av människor man tycker om.

 
Trots den mulna himmelen och vinden från alla håll och kanter så for vi ett gäng från klassen till Skuleberget och åkte skidor igår. Blev en väldigt bra dag ändå!
På dagens längdskidstur så slapp jag skavsår överallt men sken ändå inte som en sol när jag var tillbaka. Bakåtglid, motvind, för varma kläder och en klumpig person går inte ihop på ett par längdskidor. Tror jag ramlade fem gånger innan vi ens kommit två km. Duktigt Lina! Den extas som fanns över sportlovets längdskidåkning försvann en gnutta. Härda och le så blir allt bra!

Jag är gladare än solen.



 
Med skavsår på både händer och fötter och träningvärk i armar och ben så är jag nu hemma. Efter att ha stått på ett par inte så vallade längdskidor i 12,3 km känner jag mig riktigt nöjd. Medans humöret skiner ikapp med solen så tar jag mig en dusch och förbereder en kväll med plugg!

Varför skynda på när tiden går så fort ändå.

 
I ett datarum har jag suttit i princip hela dagen och gjort läxa. Längtat ut till solen och snön som jag aldrig hann uppleva. Smaskat på godis och skiftat språk från svenska till tyska i skypesamtal.
Just nu längtar jag tills klockan slår åtta och jag får ta en paos från högen av plugg och granska låtar i melodifestivalen!

Följer stigen som någon annan trampat upp.

 
Dagarna rullar på och jag märker hur glad jag egentligen är över mitt vardagliga och fullspäckade schema. Uthärdar jobbiga historie- och gehörslektioner. Men det blir jobbigt när bokstäver och rytmer flyter ihop.
Skriver om den sista kejsaren och äter mig mentalt tjock på godis och väntar på att åka in till stan för bandrep och släppa ut teaterapan. Mors!

Så vänd dig om ta mig i famn än en gång och dansa med mig mera.

 
Vaknade upp med en fruktansvärd värk i magen som fortfarande sitter i en mer uthärdlig form. Uppstigen och påklädd i mjukispyxor och favorit tröjan så åt jag en hel del till frukost. Hjälpte dock inte mot magen som jag trodde att det skulle.
Sen mitt på dagen har jag gått från att kolla på film, läsa, göra läxa, kolla på lite mer film o.s.v.. Cyberbully och Cockpit heter filmerna jag såg. Bra båda två på olika sätt men gillade nog den förstnämnda lite mera.
Far min nämnde även nyss att imorgonbitti åker vi upp till Töre för att hälsa på min storasyster och lämna Wilma där fram till sommaren. Det blir oligt att träffa henne eftersom det var ett tag sen nu!

Det omöjliga

När man slutar så pass tidigt som jag och victoria gjorde idag så kan man göra nästan vad man vill. Vi tog bussen hem till mig där vi fikade och såg en otroligt bra film. The impossiple. Om ni inte redan sett den så se den! den handlar om tsunamin 26:e december 2004 i Thailand.
Jag har även bestämt mig för att fasta från datorn. (Dock ett undantag med bloggen.) Därmed kan jag inte visa er trailern på filmen men ni kan ju leta upp den själva.
Nu ska jag läsa lite hunger games och sedan sova, godnatt!

Snön faller och snön faller.

 
Gårdagen spenderades hos min fina vän Linnea som fyllde hela 18 år igår! Med trevligt folk och god tårta så blev det en lyckad kväll.
Vaknade halv tolv av att telefonen ringde och nu är det packning som gäller. Far till pappa om en stund sen ikväll blir det tältning med flickor!

Slalom, slalom babe!

 
Helgen spenderade jag hos min syster i Åre tillsammans med mamma. Sjukt härligt i backen var det! Både pistarna och i offpisten. Vädret var sådär på lördagen men på söndag så var det klarblå himmel, sol och bara ca -5 grader kallt. U N D E R B A R T. 
Skoldagen har gått oväntat snabbt då det var både konsert och film. Efter skolan så drog jag med mig Pelle hem till mig för att göra läxa. För Pelle gick det väl hyffsat men när datorn pajja så blev jag lite less. Nu funkar den dock igen så nu kan jag böra med min läxa. Det är väl både bra och dåligt kanske.