Skriv din beskrivning här!

Påskafton

Dagen har bestått av en 5 km springtur mitt på dagen innan jag tog bussen till Jeremia tillsammans med Clara.
Hos Jeremia så kollade vi på deras otroligt söta lamm, körde lite skoter och såg på arn. Det blev en himla bra dag! Dock insåg jag när jag kom hem att jag glömt min mobilladdare där. Tragiskt och klantigt av mig!


På skulebergets snöiga topp.

Där spenderade jag min lördag tillsammans med familj och vänner! Det var riktigt bra väder. Nästan för bra för det blev himla varmt.
På kvällen har jag åkt longboard med Cornelia. Eller ja försökt iaf.. Var för mycket bilar och för grusiga vägar. Kul att träffa henne iaf!

 


I taket lyser stjärnorna.

Åkte in till stan vid tvåtiden och vandrade omkring. Hemma har jag ätit en massa tacos och nu blir det tv med familjen. Ida är hemma över påsk också, mysigt!


Solen kikar fram och gör mig varm.

 
Godmorgon kära vänner! 
Vaknade upp runt åtta av att det gick en elefant på taket! Men vad gör man inte för att få taket lagat?
Låg kvar och försökte sova ett tag men insåg sabbt att det var omöjligt. Så upp klev jag med träningsverk i mage och ben. Gjorde mig en riktigt god lovfrukost och funderar nu på att ta en promenad eller nå!
Hejsvejs!

Påskglädje.

Drog med mig saknade Viktoria till gymmet och vi körde hårt med alla kroppsdelar som går att hitta!
Hemma väntade min nya vän. Min iPhone 5 som jag längtat efter. Himla bra, himla nöjd!
Nu ska jag njuta av att det är looov!!


Blackbird singing in the dead of night.

 
Eftersom Övik har så fina vattenledningar som går sönder varje halvår och förorenar vårat dricksvatten så slutade jag tolv denna soliga onsdag. Hade endast två lektioner vilket var himla skönt. Dock var en ett förhör som gick sådär halvbra men jaja.
Nu ska jag traska iväg till gymmet och sedan blir det läxa!

Bara jag slipper tänka.

 
Igår gick A tribute to The Beatles av stapeln! Det blev himla bra och jag är riktigt nöjd över slutresultatet. Tillsammans med es1a och es2a så lyckades vi. Vill bara göra allt en gång till!
Idag har jag varit som ett spöke. Kom till skolan tio i åtta och fick veta att vi inte hade några musiklektioner på hela dagen. Jag var alltså där fem timmar innan vi började.. Åkte hem till mig med Jeremia efter nån timme eller så. Vi sjöng singstar, kollade på klipp från igår och åkte lite longboard sådär i vintertid!

En bra söndag.

 
 
Idag har jag gjort tränat repliker och riggat upp scenen inför A tribute to The Beatles konserten vi ska ha imorgon. Kommer bli grymt så missa det inte!
Jag har även gjort lite matteläxa och lekt i snön tillsammans med Clara. Det var trevligt! 

En timme åt norr.

 
I fredags sprang jag som en galning från skolan ner till tågstationen för att hinna med tåget 16:09 som skulle ta mig till Umeå. Hann det gjorde jag sån tur var men bara med nån minuts marginal.
I Umeå mötte Vera upp mig och vi gick hem till henne. På drygt ett dygn så hann vi med att baka en superkladdkaka, se två filmer, bygga ett blocklä och prata en hel del.
Det blev en himla mysig helg och jag längtar tills vi ses nästa gång igen!

Saxnäs levererar.

 
Halv ett i torsdags så åkte jag iväg på läger i saxnäs med dom finaste konfirmanderna! Jag har haft en så otroligt roligt helg tillsammans med dessa människor. Vi har gjort en massa roliga saker som t.ex. åkt slalom/snowboard i Klimpfjäll, haft fina mässor, byggt snöbivacker, badat och skrattat en massa tillsammans!
Tack för en fin helg!

När tonerna flyter samman.

 
Onsdag och jag borde packa men inte då. Fastnat framför 90201 och löser rubikskub om och om igen. Tar inte så lång tid att packa men det måste göras. För imorgon åker jag iväg till Saxnäs med konfirmanderna på läger. Kommer bli roligt! Nu är det min tur att kolla på när nån bygger en bivack.
 
NU: Kvällsfika och skrivande av svenska tal.

En svartvit måndag.

 
Första skoldagen var helt ok. Dock fick jag veta när jag kommit till skolan att första lektionen var inställd så jag hade kunnat göra något annat, typ sova. Sen gick jag mest bara omkring och var trött och saknade alla människor från SVK!
Nu ska jag baka, skriva lite tal i soffan för att sedan dra mig iväg på möte! 

Sista dagen.

 
Efter att ha tolkat en massa denna vecka så tänkte jag varför inte tolka lite mera? Fast denna gång med snowboard bakom en skoter. Det var roligt, guppigt men också lite jobbigt. Kände hur det bakre benet värkte när vi kommit upp till Räckebergsstugan. Mamma och Magnus hade tagit med fika så vi grillade hamburgare, drack varm choklad och bara mådde i solen!

En vecka av glädje.


Sliten som jag nu är så har jag kommit hem från ett av de bästa sportlov jag haft. I Ånn har jag varit på en vinterkurs som försvarsutbildarna har hållt i.
Resan dit gick sådär då det praktiskt taget var storm. Tåget stannade i Duved där vi fick vänta i en och en halv timme innan det gick tillbaka till Östersund. Så efte tio timmars resa var man hyffsat less.
Väl framme i Ånn och iklädda uniformen så var vi nöjda. Under veckan så orienterade vi oss fram på skidor från 40-talet med en fet ryggsäck, tolkade med dom bakom en bandvagn och byggde och sovde ensamma i varsin snöbivack.
Med dom mysigaste och bästa människorna från SVK så blev det en toppenvecka!
 
(Några sådär smickrande bilder. Lägger upp fler då Anna skickat sina.)

Mot nästa destination.

 
Litet är bra! I denna lilla väska har jag praktiskt taget allt jag behöver under vinterkursen som pågår i ungefär en vecka. Ganska skönt! Taggar att sova i snöbyvacker, åka vita blixten längdskidor på fjället och umgås med nytt folk.
Ha ett underbart sportlov kära ni!