Skriv din beskrivning här!

För mitt minne tar bilder idag.

Inspelning i studion, volleyboll med klassen, sommarsol och gått hand i hand med den finaste killen. Den här dagen har varit himla fin!
Legat och läst och solat sen jag kom hem. Härligt är det verkligen! Nu måste jag dock göra läxa. Kämpa snart slut. Snart sena sommarkvällar med vänner utan att behöva veta vad man ska göra sen! Lov kom nu.


För jag mår bara så grymt bra.


23 maj.

Torsdag och jag hade som vanligt glömt bort att jag hade sovmorgon så klev upp halv sju. Men det gjorde inte mig något hann kolla på pretty little liars ist.
Gick med Victoria till skolan vilket var trevligt. Ensemble, dansföreställning och idrott stod på schemat. På idrotten hade vi coopertest då man ska springa 2 km så snabbt man kan. Slog min gamla tid med 9.26 min men är inte riktigt nöjd iaf. I och för sig har jag inte sprungit på väldigt länge men ändå.
Nu har jag precis fått i mig lite mat och vid datorn väntar läxa!


Ler med mina sista krafter.

 
Med massa väntan låg jag igår på sjukhuset eftersom jag hade ramlat med cykeln. Fick slangar i armen och dom burade in min nacke i massa skydd. Röntgade huvud, nacke och axel men allt var helt sån tur var. Till sist blev det att sy igen håler i hakan. 6 stygn. Tufft vet ni!
Idag har jag insett att jag knappt kan borsta tänderna, prata, äta eller dricka. Så idag har jag fått i mig en drickyoghurt med sugrör (trots att det gjorde dödens ont) och en mosad banan. Inte alls hungrig. LESS.

Lugnet sprids ända ut i fingerspetsarna.

Oändlig värme som är allt annat än svensk sommar och doft av solkräm som kopplas till utlandsresor. Vill frysa tiden ett tag och bara vara.
Motorcykelns dag i övik och vi åkte en tur. Åkte förbi ett otroligt vackert ställe. Kunde inte sluta le så fint var det.
Nu arbetar solen så fint med att skapa en bränna. Med lite musik och glass så mår jag riktigt bra!


Sommar du är välkommen nu.

Promenerade till skolan för första gången sen jag fick fel på knät idag. Med Victoria och Matilda så blev det en varm men trevlig prommis.
Engelska nationella i skolan gick ju inte riktigt så bra som jag trodde det skulle men what to do? Slutade efter det så promenerade hem med Victoria i solen och nu är jag hos pappa, kollar post och blommor och bara tar det lugnt.


När jag var 5 år fick jag ett nallepannband.

 
Vaknade till ett deprimerande väder, men dimman flög förbi och lämnade kvar glädjen i mig. Drog mig till en skoldag med suckande över äcklig lunch, beundran över duktiga klasskamrater och ett leende på läpparna.
Efter att ha legat hemma i soffan och läst gjorde min hjärna ett beslut. Springa? Springa! Åh nej.. Utan kondis, friska kroppsdelar och ork tog jag mig ca 4,5 km. Inte nöjd alls. Men whatever liksom? NU: sova!

Söndagsfunderingar.

Söndag. Har mest bara tagit det lugnt idag. Ätit en dunderfrulle, glidit runt i hörnett på longboarden. Suttit på bron i solen och blivit lite röd om kinderna. Monterat studsmattan och räfsat gården. En ganska slapp dag den där söndag.

Tre tröjor jag fick med mig hem från Stockholm.


Sommarvädret.

Sitter just nu och väntar på tjejerna som är inne och shoppar på smockfulla hollister. Jag rymde trängseln.
Igår gick vi på en hel del affärer och shoppade. Spenderade eftermiddagen och kvällen på gröna lund där vi fick springa som galningar för att hinna med allt. Köade i 1h 30min för att åka den nya eclipse som inte alls var värd kötiden. Men vi hade roligt iaf med ca 22 grader hela dagen!
Lite mer shopping nu sen drar vi oss hemåt.


Huvudstaden.

Godmorgon! Då menar jag verkligen att det är en god morgon. Trots att jag var tvungen att kliva upp klockan fem. För jag är nämligen på väg till vår lilla huvudstad med Andrea och hennes familj. Kommer att bli riktigt roligt! Nu ska jag försöka sova lite här i bilen.


Du sprider glädje sa de.

Tappar bort mig själv i en dålig bok medan solen framhäver fräknarna på näsan. Drömmer mig bort till sommaren som kommer bli bra. Tillsammans med vännerna med de finaste leendena kommer jag må bäst av alla.
Inatt drömmer jag om allt jag saknar. Du är alldeles för långt borta för att jag ska må bra idag!


Jag vill bara börja om igen.

Igår åkte jag och mamma upp till Umeå i det soliga vädret. Införskaffade mig en ny mc hjälm och ett behövligt skal till min mobil.
Hemma så blev det middag, övningskörning och film. En bra lördag. Idag blir det till att plugga, plugga, plugga. Måste komma ikapp i skolan nu. Bara 31 dagar kvar. P A N I K!


Tisdag?


I månadsskiftet.

Hade en riktigt bra Valborg med massa folk här hemma. Spelade spel och promenerade ut aprils sista sekunder.
Sara stannade över natten. Vi låg och pratade om allt möjligt tills fönsterljuset var lika starkt som sänglampan. Blir tidigt i säng ikväll!