Skriv din beskrivning här!

Hippie

Det är typ mitt nya jag. Jag och mitt hippieband <3 Haha ne men nu hoppas jag Alva kommer och hämtar mig snart för klockan är tio över och vi skulle vara där 6. Haha men man måste tänka att man blir lite sen när det gäller Alva ;) Tjao!

Stress ftw!

Jag dör! Hittar inga kläder som jag kan ha på mig...... Asså jag spring omkring i huset och letar finkläder som inte finns!! Snart tar jag på mig en utklädningströja och ett bananskal på köpet D: Nemen seriöst och jag ska vara där om en 3 kvart! Det här är sjukt. Enligt Fanny ska jag ha en klänning som är genomskinlig men neeeeeee :( Fan jag vet, jag går dit naken vavava? :D Ne det här är inte kul.. Jag har inte gjort något seriöst..

Grattis bästa Fanny Berglund ♥

Idag fyller Fanny byxmyndig! Jag hoppas du haft världens bästa dag och allt sånt där skit som man önskar folk! Även om vädret är sämre än sämst så ska vi ha jätteroligt ikväll :D Du är bäst och det är din dag! Puss på dig Ünderbar ♥

Lite sådär halv super damp

Japp. Såklart så fanns inte bikiniunderdelen som jag skulle ha kvar.. Bara i typ storlek 40, men sorry folks my ass is not that big! Sen blir jag ju lite irriterad på att jag inte hittar min himla överföringskabel heller.. Suck. Gud är inte på min sida dom här dagarna!
Ikväll så drar jag till Torsböle och Sofia följer med :D Det kommer bli fett kul för det var as längesen vi va med varann.
Nu ska jag sortera tvätt xo Hejdooooo.

Snabbt inlägg

Har nyss klippt färsigt gräset. Nu ska jag ta in tvätten sen ska jag in till stan för att köpa en bikiniunderdel. Berättar varför sen! Haha x) Höres.

Baada

Kom hem från nyänget för typ en timme sen. Jag, Clara och Emelie drog dit och chillade! I vattnet var det fett varmt och vi ägde ju på volleyboll, haha ;) Tog med mig kameran också men när jag skule använda den så märkte jag att det inte var nåt minneskort i den.. Duktig av lilla jag!
Nu har jag iaf nyss ätit och sett en film. The Last Kiss. Den var bra men slutet sög as hårt! Mamma och Mange kommer väl hem snart (I hope) så kan jag klippa gräset. Jipppiiiii eller..?
Får väl se vad jag hittar på ikväll :)
Btw så hittar jag inte min kamera sladd så jag kan inte föra över bilderna.. Sucken alltså D:

Meine resa

Yes nu tänkte jag berätta lite vad vi gjort och så. Sen kommer jag såklart lägga upp bilder senare! Tänkte inte ta allting i detalj för det blir så mkt så jag berättar om dom "speciellaa" grejjorna ;)

Iaf så var vi på Liseberg söndagen innan Gothiacupen började. Det var såklart helt awesomeeee där! Jag och Andrea sprang typ runt som dårar och åkte varenda karusell :D favoriterna är ju iaf Kanonen, Balder, Uppswinget och Atmosfear! Men jag kan inte säga att nån var tråkig för det var dom inte!
Vi gick även in på Hotell Gasten duktiga som vi var. Och jag är ju mörkrädd som jag vet inte vad och ja.. Ni kan ju förstå att jag dog väldigt mycket där inne. Jag skrek till och med när vi stod i kön och skulle lämna biljetten till nån typ clown! Dom bakom oss ba ööh? Haha. Men det var värt varenda öre som Mange peja :D
Sen börja det spöregna och då var det inte kul att åka tex. Kanonen för det gjorde fett ont i ögonen!
Det var liseberg dee!

Snyggingen är påväg hit, sen drar vi och badar!

At home folks

Tja alla småbarn!! Nu är jag hemma från en lång, tröttsam men också fett rolig husbilsresa :D Har typ nyss kommit hem och håller på att packa upp. Ingen orkar laga mat eller nåt så det blir att beställa pizza från Jasmins farsa haha ;) Jag skriver lite mer vad vi gjort senare!

Vättern

Hejsan!
Inatt så stannar vi vid vättern och övernattar här :) Hoppas ni har det bra där hemma spec alla mina vänner! Saknar er otroligt mycket ska ni veta! Men snart kommer jag hem. Jag har det iaf bra. Vädret är väl dock inte det bästa.. Efter maten så ska jag och Andrea iaf bada även om vädret säger nej :D Shoppat, varit på Liseberg, Universeum och massa mer har vi hunnit! Och Ester JA jag åkte Atmosfear så du behöver inte bli arg ;) Den var fett kul iaf. Andrea vågade även titta andra gången (y) Nu ska jag gå från internet och vi ska fortsätta spela stress som jag såklart äger ut henne på :D Höres!

Bilder från löshoppning

Ida här, Lina vet inte om att ja skriver här men hon ville förut att ja skulle lägga upp bilder från löshoppningen med Marulk och Bus-Johan. Jag har varit lite seg att fixa dom men nu har jag äntligen gjort det ;)

Det är blandat både hon och jag som fotat.











/http://idabn.blogg.se/

Hahaha.

Några tog visst Harry Potter lite mer seriöst än resten av alla....

/ Gästbloggning av Jessica ;p

Detta är ett gästinlägg

By ingen mindre än Jessica.

Japp, där fick ni reda på allt ni behövde hehe ;-)

Och nu ger jag er en riktig tankeställare kära läsare, vad kan lina göra just nu tro?
Hon kanske är i Götet fortfarande, eller på Ullared och shoppar loss?
Den som svarar rätt vinner 50 miljoner cash + min splitter nya självbiografi.
Aa fast ne, där ljög jag lite.

Och lina om du ser det här så ville jag bara säga ATT JAG SAKNAR DIG! ♥

Har inte så mycket mer att säga, Hare gött folket :-)


Hej..

..undra varrt vi är nu? Vi kanske just kommit fram till nåt kult ställe. Kanske åker vi husbil just nu i denna sekund. Kanske, men bara kanke så badar vi för fullt? Vem vet.. Nåt ni borde ta reda på kanske :)

Gästbloggning by Ëster.

Lina frågade om jag kunde gästblogga här i hennes blogg eftersom hon är bortrest. Självklart ställer man ju upp! Dock vet jag ju inte riktigt vad jag ska skriva.. Vad skriver man när man gästbloggar egentligen? :O
Jag heter iallfall Ester, snaart 15 år! Öhm jag och Lina rider i samma ridgrupp om ni inte visste det :D Hon är lite små galen den tjejen, men riktigt duktig på att rida! Hon rider Granit väldigt bra tycker jag och även många andra ponnier!
Är sjuukt avundsjuk på henne att hon ska till Liseberg, helt galet :( Vill också dit, åka massa karuseller och spy tills jag vet inte vad. Hhaha?
Hoppas att hon hare bra där nere, och om hon inte åker Atmosfear då blir jag rackarns sur på henne. Haha inte för att jag har sagt att hon ska åka den men hon måste åka den iallfall!
Slänger in en bild på Durum, söt plutt hästen!
Kika gärna in min blogg /EsterViktoriaOlsson! :)


Some pics


Hejdå Dövik!!

Nu drar jag och den Andrea ut mit meine husbil :D Fett kul det kommer bli asså! Och vi kommer bli tjocka på chips, godis och dricka om ni ville veta typ. Så förvänta er inte några snyggingar när vi kommer tillbaka ;) Hare dött här i övik!


Andrea is coming..

..HIDE!!!
Hahaha, gu va rolig jag är asså!! Nemen hon ör påväg hit nu iaf :) Idag har jag hunnit hämta mina glömda saker, klippt resten av gräset, duschat och slängt ner en massa filmer! Är alltid bra om man får lite boring eller kanske blir lite less på varandra? Vad vet jag ;) Längtar sjukt mycket tills vi far iväg nu. Bästa känslan typ. Men nu ska jag dricka lite o'boy så jag blir värsta superpigg :D
Jessica den coola ska hjälpa mig och gästblogga lite här för er btw! Men det får gärna vara fler :)

Haha, troll :)


On tha road

Godmorgon folket! Nu typ snart så ska jag och Mange fara iväg och fixa lite grejjs bla. Hämte min börs som jag glömde hos Jessica och min kofta som jag glömt hos Fanny ;) Hahah duktig man kan vara då! Sen kommer Andrea hit nån gång mitt på dan :) Som tydligen betyder typ 12, 13, 14! Haha det fick jag veta igår då (y) Men nu ska jag dra, hörs innan jag åker!


Gästbloggare sökes ba yeah!

Nemen jag tänkte såhär att om någon har lust att slänga in några inlägg på min blogg medans jag är borta så skulle det vara superb! Jag far då imorrn vid 5-6 tiden kanske och är bort till ca den 27. Men om någon har lust att göra det så är det bara att skrva en kommentar elr smsa mig om ni har mitt nummer :) Skulle vara helt awesome!


Sötbarn

Jag finns bredvid dig även när du inte kan se mig.
Jag håller din hand även när du inte kan känna min hand i din.
Jag viskar att du är värdefull även när du inte kan höra min röst.
Du ska veta att jag alltid finns vid din sida även när det inte märks. /A

Hittade den är underbara dikten eller vad man ska säga när jag kollade i mina anteckninga! Alexandra skrev den till mig när jag inte mådde bra i Jorm och det är något av det finaste någon har skrivit till mig. Du är en helt underbar människa och du är dig själv. Det kan ingen ta ifrån dig! Och du ska veta att jag älskar dig otroligt mycket och att du hjälpt mig mycket när jag mått dåligt. Jag vill aldrig förlora en vän som du. Du är min skyddsängel ♥

Packing all night

Tjenis alla småbarn! Hann vara i Bergom igår i typ 2 timmar.. Men det var fett chill där iaf! Badade också och det var asa varmt i vattnet :D Sen drog jag och Jessica till stan för att kolla på självaste Harry Potter! Fast när vi kom dit så hade inte våran reservering gått igenom eller nåt? Men vi fick 2 biljetter iaf (y) Filmen var iaf sjukligt bra :)
Nu håller jag på att packa för imorgon så drar jag iväg med husbilen med familia och världens bästa Andrea!! Kommer bli fett kul iaf. Men nu måste jag fortsätta höres hörrni ;)

To the city

Tjobre! Nu har jag klippt nästan hela gräsmattan. Klipper resten imorrn typ. Viktor skava komma hit sen drar vi in till stan tror jag :) Trevlanch vettni! Sen vid halv 5 typ ska jag och Jessica vara ultra duktiga :D Vill ni veta varför? Jo för vi ska cykla till Bergom. Fett coolt eller hur ;) Haha vi höres people.

Snygg bild, jao.

Sömntabletter, tack!

Nån som är vaken mer än jag? Tror knappast det.. Somnade typ 1 och vaknade klockan 6 (y) Och nu kan jag inte somna om.. Eftersom jag är uppe så tidigt så tänkte jag göra lite tidinställda tills när vi är ute med husbilen så det inte äe helt och hållet dött :p Sitter hos Mamma nu iaf så det känns ju skönt :) Idag har jag fullt upp typ helt och hållet! När dagen hunnit börja iaf. Ska typ klippa gräset nu så har jag gjort bort det. Vågar inte kolla ut och titta om gräset är jättelångt för det lär det vara och då är det asdrygt att klippa :o
Iaf så har jag mycket att göra idag. Ni får veta vad jag gör eftersom när jag hinner uppdatera ;)

Dumb and Dumber

Kollar just nu, precis i denna sekund, yes box ni har helt rätt jag kollar på rubriken! Reeeeeeeally? Vem kunde gissa det alltså? Inte jag iaf, höhö. Nemen helt seriöst så ska jag nog inte se hela för jag ska upp 06:15 imorrn :o För annars kan jag inte komma i land.. Men aja det är väl bara att gå och lägga sig igen när jag kommit till Mamma antar jag ;) Nu blev det reklam också.. Det sög ju :( Godnatt och höres imorrn! Typ..
weheartit.com

Sov lite länge kanske..

Vaknade kl 1 av att Wilma (min hund för er som inte vet) stod och slicka mig i ansiktet, HAHA! Men det var väl bra de. För man kan ju undra hur länge jag hade sovit annars ;) Håller iaf på att ät frukost nu eller typ snart iaf!
Vädret suger, Wilma sover i soffan, funderar på att lägga mig bredvid och kolla på tv (y) Hejdåååååp.
Man kan ju inte bada om jag säger så..

Shit Happens

Sitter och kollar på nån typ deckar film. Lite konstig men ändå bra typ. Vi skulle ju se Harry Potter men det blev inte så. Vi skulle göra om den till ett annat format så vi kunde se den på tvn ist för på datorn men det gick inte så bra haha! Vi får se om vi ser den imorrn ist elr nåt sånt ;) Nu börjar filmen igen så vi hörs imorrn. Inte för jag lär skriva nåt intressant då heller eftersom jag bara ligger här i stugan hela dagarna! Godnatt.


Slappardag

Idag har jag inte gjort något alls! Helt seriöst, det är typ hemskt xo Snart ska jag ut och springa iaf. Sen lär väl Ida komma hem snart antar jag? Vi ska iaf kolla på Harry Potter och dödsrelikerna part 1 ikväll :) Lite mer tv än hela dan skadar väl inte? ;)

Foto: Ida

Slut upp och ring ff!

Jävla försäljare! Jag hatar dom! Dom ringde hit kl 9 på morgonen man ba men tack så mycket för att du väckte mig äckel.. Iaf så har jag inget att göra. Tittar på simpsons litegranna och typ halvsover (y) Ska gå ut och sola snart tror jag.. Om jag orkar ;) Måste iaf duscha sen men ja jag har inget att säga så hejdå!

Ba å vänja sig..

Uppdateringen suger kan jag ju berätta för er som inte märkt det. Men jag har haft fullt upp med att umgås med Clara i 3 dagar och 2 nätter! Vi har haft det riktigt awesome iaf :D Så om ni vill veta lite kort (ser ju inte kort ut men det är det) vad vi gjort så down there ↓

Fredag: Clara och Maja kom ut hit vid typ 5 tiden kanske? Iaf så när dom kom hit så åt vi middag och fixade i gäststugan där vi skulle sov och i mitt rum där Ida och Maja skulle sova! Efter middan badade jag och Clara (1gång). Sen spelade alla fyra kort en stund och sedan gick vi ner och bastade/badade (2gånger). När jag och Clara bastat färdigt nån gång mitt i natten så gick vi och kollade på film. Vi såg Salt! Och mitt tips är att inte se den för den sög :o Hade typ ingen handling eller nåt. Men det är vad jag tycker det.
Lördag: Vaknade klockan 12, åt frukost, tittade på tv, letade efter Pappa, tittade lite mer på tv och till slut hittade vi Pappa (y) Haha. Då plockade vi fram vattenskidorna m.m. för att ja vad tror ni? Åka såklart :D Det var fett med kul asså! Ramlade några gånger också ba yeah (y) Kanske kommer lite bilder från det sen också om ni har tur ;)
Efter det så bastade och badade vi i typ 2 timmar (3gånger). När vi kom upp så var Maja och Ida borta. Dom hade farit till land. Då bestämde vi oss för att fota litegranna. Bilderna blev inte spec bra men vissa blev väl det!
När Ida kom tillbaka så bakade vi och medans kakan var i ugnen så badade vi igen (4 gånger)!
Söndag: Klev upp typ halv tolv, gick ner till bryggan och solade och badade (5 gånger). Sen kom vi på att vi kunde fara med fyrhjulingen till hällorna så då drog vi dit. Där vi vadå? Jo badade! 3 gånger (alltså 7 gånger). Solade lite till for tillbaka hit och bara softade lite innan hon drog hem. Har aldrig badat så mycket och länge sen jätte många år sen!
Jo ingen orkade ju läsa det där men jag tänker inte radera allt nu för då skrev jag allt förgäves..! Heh.
Ja hon är finast :D
Datorn fattar inte styckeindelning...

clara är kung den fan ja bästa av dom bästa bara så att ni vet det

hej
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Främmen kommer

Eller ja Clara och Maja iaf ;) Ida ska fara och hämta dom nu så kommer dom ut sen. Idag så har jag typ suttit inne hela dagen.. Suttit vid datorn, fixat naglarna (som för det första inte blev bra..) och spelat lite gitarr. Nu ska jag fixa nåt kul sen kommer dom väl och då blir det middag! Jag är as hungrig så det passar bra (y)


God(s)morning

As bra väder idag igen! Vaknade typ 10 av att grannarna kom in och kollade om en säkring hade gått, haha. Men nu sitter jag här alldeles själv för Wilma är i stan elr ja fastland iaf :p Hon mådde inte så bra igår. Hon gick runt och hostade och spydde nån gång. Vi trodde hon hade fått gräs i halsen men vetrinären sa att det kanske var levern. Det kan väl vara farligt? Hoppas inte iaf.. Clara kommer hit vid 4 tiden :)


Still getting butterflies every once in a while

Nu har vi varit ute och sprungit. Så duktig man kan vara då ;) Hoppade i havet direkt när jag kom tillbaka där jag även duschade. Nu sitter jag och kollar på American Pie 2 som går på 6:an. Haha det är nog den fulaste filmen av dom alla!
Imorrn så kommer iaf Clara hit :D Sover över gör hon också! Vem vet vi kanske får för oss att fota lite? ;) Men vi kommer iaf ha kul och på lördag så ska vi göra en jättekul grejj som jag längtat efter! Vad? Det får ni se då (a)
Just ja, jag fotade ju lite Idag också men jag kan inte ladda in bilderna på datorn än för jag har inget batteri i kameran.. Nu börjar filmen igen bye!

Sorry, but I'm under construction

Just ätit middag. Makaroner och köttbullar ftw! Om nån ville veta typ.. Ska iaf snart ut och springa i skogen med syrran. Tack Ida btw för inlägget! Jag tycker att bilderna blev väldigt bra. Blev väldigt nöjd med dom faktiskt :) Ne nu ska jag gå och byta om sen tar jag mig nog ett bad efter vi vare och sprunge. Hörs senare. Nån gång. I ett annat liv!

Saknar landet, staden, allt!

Klippte ihop en koet liten film från när vi var i Teneriffa och badade i poolen. Gud vad jag saknar stället asså.. Vill dit igen nu!! Eller iaf utomlands ;) Men here you go!


Idas studentbilder

Hejsan, Ida här. Lina ville ja skulle lägga upp några av bilderna från när hon fotade mig och Marulk för nån dag sedan, eftersom hon är i stugan, fast hörde att vi fått internet där nu men hon har ju i vilket fall inte bilderna;) Dom blev verkligen jättefina! Lägger bara upp dom med studentkläderna nu eftersom det bara är dom jag fixat och kollat igenom.















Hoppas jag inte tråkade ut er :)

//http://idabn.blogg.se/

kommer även komma upp fler bilder här

Känner mig rik (y)

Tjenna! Sitter här och steker i solen med datorn i knät och hunden bredvid! Kan det bli mer najs? Knappast :D Nu har vi fixat eget internet hit till vår lilla stuga. Vet ni vad mer min underbara Pappa har köpt!? Han har köpt en stor, fet jävla platt tv!!! En snygg jävel! Fan vad jag svär nu asså men jag är värsta glad :D Allt är typ perfekt idag. Ska bara bada lite till och kanske baka lite så är allt magnifiques! Haha. Nu ska jag fortsätta med en film jag håller på att klippa ihop. For you guys :)

Haha..

Solsting snart

Jag håller på att dö här i solen så jag ska lägga ner pluggandet ett tag och bada lite! Det är typ as varmt i vattnet så det blir najs :D Sen ska jag nog fota lite. Hörs senare foks!

Pluggaaaar

Vädret är stört skönt här ute på Burön! Så folks kom ut hit :D Just nu sitter jag och pluggar till moppen. Trevligt värre typ.. Men det går väl. Wilma har typ fått gräs i halsen för när jag vakna imorse stod hon och spydde (y) Hon hostar och håller på nu också och kliar sig hela tiden i gräset! Jaja det blir väl bra hoppas jag. Nu ska jag fortsätta plugga :)

Internet!!!

Sitter på Burön och har just sett färdigt en film. Det var nån thriller sa dom men den var inte ett dugg läskig, lite konstig men ändå väldigt bra :) Vi ska af skaffa internet hit ut. (Just nu så lånar jag grannarnas, Tack).Det känns skönt! Kan gå in här ibland men framför allt så kan jag plugga till moppekörkortet! Ska snart gå ner till vår stuga och kolla 2 and ½ men. Löööööööööve på serien <33333333333333333333333 Haha.. Nemen seriöst nu ska jag bara kolla facebook godnatt!
Blir att fota massa imorrn! Och såklart bada. Har blivit jävligt brun idag btw (y)

Dom här rubrikerna..

Tjobre! Har kommit hem från stallet där jag fotade Ida och Marulk på ängen. Jag tror det blev många väldig fina bilder! Har inte kollat på dom på datorn än men. Fotade när hon hade studentklänningen och studentmössan också. Sen vi är med det då men vad säger man? Bättre sent än aldrig :D Haha nu ska jag packa sen drar jag till stugan. Hare gött är inne på fastlandet. Blir dålig uppdatering om ni inte fattade det? :(

Fototime

Nyss duschat och nu ska jag iväg för att fota Ida och Marulk när dom rider på ängen. Ikväll drar jag antagligen ut till stugan och bara softar på stranden eller liknande :) Vet inte när jag kommer hem. Blir antagligen på typ lördag eftersom Pappa ska till chang ching landet Kina då! Kom gärna och hälsa på mig där ute on tha Burön :D

Sovmorgon (y)

Haha vaknade halv 1.. Men är det sommarlov så är det eller hur? ;) Vädret är iaf rätt bra idag. Tittar på tv och äter frukost nu iaf om nån vill veta xo Ska snart gå och duscha för jag känner mig värsta äcklig :( Men vi hörs!

Nattbloggning ftw liksom

Sitter här och åter igen chillar med musiken som dunkar i lurarna! Fast denna gån så sitt jag i sängen min.
Iaf så vid 8 tiden så fick jag iaf gå till Bella. Vi hade det väldigt trevligt ska ni veta ;) Damp hade vi också.. Vid 9 (?) så gick vi ut och bada i deras uppvärmda pool ba thumbs up (y) Haha vi tog verkligen fram småbarnen inom oss! Älskar dig sjuka unge ♥ Du är nästan lika sjuk som mig nu ;) Vi såg även en film. Beastly hette den tror jag? Och om ni inte har sett den så gör det för den var jävligt bra :o Måste köpa den filmen så jag kan kolla på den när jag vill (a)
Nu ska jag sova gonatt!
Bild från tjejkvällen.
Och nu undrar ni säkert hur jag gör för att bli så otroligt vacker men sanningen är att ni kan inte göra nåt för att bli lika fin, sorry guys :)

Music in my heart ♥

Har varit på max och käkat med the familia (y) Och nu chillar jag gärnet med musik i hörlurarna! Kollar på musik videos och sånt. Tyckte ni skulle få se denna ↓ Så jävla skön låt asså! (Asså jag har hört låten förut men inte kollat på musik videon :p)


Svar on a kommentar

Svar: Hahahah! Ja, jävla mongolider vi är (y) HAHAHAHAHA

Mjukisglassus

Jaop. Sitter just nu i denna sekund och äter rubriken (y) Göttans you know! Kom nyss hem och ska kolla om jag kanske kan vara med nån männich i detta superväder elr så kanske alla e och badar? Vem vet? Inte jag iaf.
Nu ska jag tydligen duscha Magnus med vattenslangen när han har mckläderna på sig! Haha..

Shake that ass man!

Fan vad jag degar i soffan alltså! Värsta fin vädret och så sitter jag här ba hej.. Ska iaf följa med Magnus på nån mc affär nu så kanske jag får igång mig själv och hittar på nåt sen! Höres :)

Fuck detalj minne säger jag bara!

För det är alltid nåt man inte vill minnas..

Haha tönt..

Tjabba! Sitter här i soffan, dricker te och kollar på high school musical 3 HAHA! Kan man bli töntigare? Tror inte det va ;) Får se vad jag hittar på sen. Går antagligen ut iaf! Back to the movie, haha!

Lite movies

Godmorgon allihopa typ. Idag ska jag nog bara slappa hade jag tänkt! Förutom om jag kanske ska klippa gräsmattan hos gammel mormor mot lite pengar. Fast om det är jätte soligt så klipper jag nån annan dag! Tänkte ni kunde få se två filmer från när vi hoppade med hästarna igår:


Oh yes I'm a dreamer. But I make my dreams come true.

weheartit.com

Efter jag hade klippt gräset så bestämde jag, Jessica och Jasmin oss för att dra till Hamptjärn och bada. Fick skjuts dit av min snälla syster (y) Vi träffade där även Frida och Rebecka som vi umgåsdes (?) med där en stund! Trevligt ;)
När jag kom hem vid 10 tiden så kollade jag på det okända. Ganska chill program ändå. För jag tycker det är spännande med andar och sånt även om jag också är lite rädd (a) Men jag skulle aldrig kunna bo kvar i ett sånt hus där det händer sånna saker! Usch.. Men nu ska jag sova godnatt.

Sommar igen!

Värsta super vädret idag ju! Skulle egentligen vilja cykla till Hamptjärn och bada med nån ikväll men vi får se hur det blir med det. Mamma håller på med maten där nere nu tror jag? Vi ska iaf grilla. Göttans :D Efter maten så måste jag klippa gräset.. Känns jävligt drygt om jag säger så!


Hoppning

Det blev som jag trodde. Vi red bort till Svedjeholmen och hoppade lite på plan där. Johan var jätteduktig! Han är väldigt bra på avstånd m.m. Så det gick väldigt bra. Hoppade som högst 60 cm. Han gjorde lite bockningar och bus ibland men jag höll mig kvar iaf ;) Höll på med lite dressyr en stund i slutet också. Marulk var också väldigt duktig. Han har blivit otroligt mycket bättre på avståndet! Förut hoppade han av för långt innan hindret. Men det såg jättefint ut när dom red idag. Lyckad ridtur för andra gången idag (y)
Ni ska få se bilder från när vi bada i tjärn och när vi löshoppade dom så fort Ida har redigerat dom :)

Guten morgen

Jag vet ni gillar tyska, jaop! Jag är vaken nu iaf (y) Ska snart fara och rida med systern min. Vet inte riktigt vart vi ska rida. Kanske far bort till svedje och testar dom nya hindren som Anki har köpt. Det skulle vara kul! Känner mig faktiskt rätt sugen på att hoppa lite med buspojken ;) Ja jag märker väl om jag ramlar av denna gång också, haha! Nu ska jag gå och klä på mig. Tjao!
äh ni får nå bilder sen..

Mitt i natten tur

Det var trevlanch i Gottne iaf. Ganska dålig musik men de dög. Träffade även Viktor där! Kuligt värre :) For därifrån vid typ halv 12. När vi kommite hem så tog jag och Ida en liten barbacka ridtur upp till tjärn och tillbaka. Det var värsta mysigt! Wilma (min hund) följde även med och sprang efter oss.
Kom hem för typ en halvtimme sen och nu tänkte jag sova. Får se vad jag hittar på imorrn, godnatt!

Byes

Vet att jag inte uppdaterat typ ett enda skit. Sorry man men that's life you see. Ska dra och kolla på Gottnerocken i Gottne (logiskt..) om typ 2 sekunder. Så jag skriver med när jag kommer hem. I promise! Hoppas jag hittar nå gött folk att chilla med där ;)

The computer will die soon

Jaop. Kom hem från Fanny för ett tag sen. Vi hade as trevlig kväll igår. Sjöng sing star, åt chips och bara allmänt chillade. Tackar meine freundins! Klev upp nån gång imorse och inte långt efter frukosten så anlände Jessica da maaan! Sen vi typ 4 så gick vi två hem. Nu är jag hemma och hoppas att jag snart får lite as göttans mat :D Sen får vi se om Jessica joinar mig tonight!

Svar från Fanny

jessica om Bloggrape by CiggMan!:
har jag gett dig smeknamnet elr äre jessica olofsson?


Svar: Du hahahahah!