Skriv din beskrivning här!

Tjock, tjockare, tjockast.

Jag och Andrea gick hem till mig efter skolan och skull därifrån ta bussen men busschaufförjäveln bara gasade och körde förbi :O Asså fan vad sur vi blev så vi fick gå till stan.. Kollade på kläder litegranna med Alexandra men hittade inget kul. Helt jävla proppmätt efter allt fika på teatern blev jag sen! Men gott vare :D Efter teatern så bestämde jag och Alva oss för att gå hem. Typ cp men kuligt vare ;) Nu har jag nyss duschat och nu ska jag ringa mina morbroder!

Fan vad jag kommer sakna dig och Jessica! Underbara ungar <3

Kolakakor för faen

Bakade kolakakor tills imorgon dåra. Godaste kakorna helt klart :D Vi ska ha typ vrålfika elr vad det het har tappat ordet o.o Iaf alla ska ta med sig en sorts kaka var sen ska vi bara fetta oss rejält (y) Tummen upp för det liksom! Sitter och spelar lite gitarr och skriver lite låtar sådär en helt vanlig måndags kväll. Ska väl snart sova också antar jag så Godnatt!

Haha minnen!

Bloggisjeffel

Lite seg här på bloggisfronten.. Men jag har knappt tid elr ork att blogga just nu. Kom iaf precis hem från ridninge och det var galet haha! Speedad häst alltså :O Men nu ska jag typ baka till teatern imorrn tjoba!!

jasmin är bäst

som rubriken lyder!!

Maybe it's not about the happy ending. Maybe it's about the story.

Nu ska jag typ sova tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Det var chilligt värre att träffa kusinerna och bys igen för det var typ längesen :D Imorrn är det skola igen.. Kliva upp tidigt precis som jag har gjort hela helgen :( Men aja är as trött måste verkligen sova.. Slänger in en gammal bild från i sommras :)


Soooova

Tjabba nu har jag precis ätit. Pizza in my ♥!! Men nu ska jag dra till kusinerna en stund. Kuligt värre :) Skriver mer när jag kommer hem! Förlåt för alla bildlösa inlägg btw...

Jag är en skolkare

Sitter på moppekursen och typ ja är inne på internet jobbar lite och bara chillar :D Det var typ kul ute i trafiken. Att köra moppe alltså ;) Jag var ju bäst såklart.. Haha? Iaf så ska vi tydligen vara kvar här längre :O Känns ju kul.. Får väl se vad jag hittar på när jag kommer hem. Testsaken på internet laggar ihop så jag kan inte träna (y) Haha asså det är faktiskt drygt!

High way to the olymp

Jappjapp, den är höööööööööööööööögt upp

versta kewl §§§§§§§§§§§§§§§§§§
Jessica af persika här. som ni kanske märker är jag med linis... mysigt, öhöhöhö.
men nu blev jag tvungen att cykla hem =( hejdå bloggen..............................

Ferdiggggg

Nu har jag klippt the gräsmatta gott folk! Haha, jag fick lite cp damp på klipparn i slutet men det får man leva med :D Jessica smsade nyss och hon tänkte joina mig här nere i hörnett! Super duper kul asså :D Haha jag ska föra över lite gammla bilder på min dator tror jag :)

FUCK OFF

Håller på att klippa gräsmattan och det är verkligen inte kul!! Gräsklipparjäveln stannar ju hela tiden också! Så jag kan inte ha musik för jag måste lyssna när den håll på att stanna, cccccp :O Men det är typ för att gräset 50000000 km högt.. Men jag har typ lite mindre än halva kvar nu så det är lugnt får väl se vad jag hittar på sen om jag är med nån kompis (om jag får förståss..) eller om jag är hemma. We'll see 8) Nu ska jag gå ner och typ käka :)
Jag vet att ni gillar mina sånna här random cp bilder så varsigod:

Moppekurs

Sitter just nu på moppekursen och har inget att göra.. För jag glömde mitt sånt här rosa kort som man har för att plugga på internet. Ingen fatta jag vet! Klarade iaf körningen här på plan! Det var typ massa koner överallt och det var värsta svårt men bäst som man är så klarade jag det :D Nu är det bara trafiken kvar som jag troligtvis kommer att göra imorgon. Men nu ska jag hämta varm choklad ;) Höres när jag kommer hem.


Sorry man

Förlåt för att jag typ inte uppdaterat något idag men jag har liksom inte haft tid :P Iaf så följde Viktor mig hem efter skolan :D Sen vid typ halv 6 drog han och jag for på moppekurs (snark). När jag kommit hem så cyklade jag och Alva i regnet bort till Viktor j där Jessica och Viktor var också :) Vi såg typ på film, fast jag och Alva hann inte se färdigt hela.. Påväg hem hoppade hela Alvas jävla kedja! Det såg s kul ut och jag kunde fan inte luta skratta x) Men nu ska jag sova gonatt.


Kul att man skriver mkt :)

Nu kom jag hem och nu ska jag fara igen :D Ska dra till sundispundis. Hörs när jag kommer hem elr nåt sånt ;)

Clean

Nu har jag städat klart och skrivit lite mera på mitt prov. Mitt rum är superfint nu :D Fast nee.. Måste börja måla snart ju :O Aja, imorrn är det fredag och då ska jag va med Viktor efter skolan tror jag? Och sen klockan 6 så är det moppekurs igen! Men det är ju bara 3 gånger kvar nu iaf. Måste hitta filmen Alice in wonderland också för vi ska typ se den på skolan imorrn och Clara kunde inte ta med sin :P Men nu ska jag sova, fredis :)


Asså bra kondis man har, haha

Kom precis hem från friidrotten och ska snart hoppa in i duschen! Det märktes verkligen att jag inte varit på träningen på länge. Kände mig värsta dålig x) Det gick iaf bra att rida Johan också! Elr ja ganska iaf ;) Han var rätt busig och ville inte riktigt gå dit man ville elr fatta galopp. Men han var en duktig liten polle :D Nu ska jag duscha sen ska jag städa D: Men det ser förjävligt ut helt seriöst..
Före:
Fin webcam bild..

Domsjö konfirmation

Ännu en bildbomb!

Typ färdig!

Nu har jag bara en fråga kvar på mitt noprov sen är det slut ehlt och hållet på läxa :D:D Fan vad skönt asså! Längtar någe djävulskt till skolavslutningen också. Så himla less på skolan just nu asså -.- Iaf så ska jag ta bussen till stallet kl 4 tror jag och rida Bus Johan. Det är ett russ tror jag? Han står iaf där Ida har Marulk :) Får väl se vad jag gör fram tills dess. Kanske kan fota lite elr hoppa studsmatta (a) Aja hörs senare!

Hahaha!

Godermorgon allihopa! Har precis gjort färdigt soprovet och tar nu en liten paus innan jag börjar med noprovet.. Var ju som sagt hos tandläkaren idag och lagade ett hål. Men det var typ inget läskigt alls ju! Hahah det gjorde inte ens ont :D Och det tog typ en kvart. Fattar inte vrf alla är så rädda för tandläkaren :O Aja iaf så har jag inte tid att sitta här nu. Hörs senare ;)


Värre än skolan

Moppekursen är typ värre än skolan man typ somnar hahha! Men det gick iaf bra. Gick hem därifrån btw :O Det tog typ lång tid men ändå inte haha.. Imorgon ska jag till tandläkarn!! Läskigt helt seriöst. Ska laga himla hål D: Men jag är as trött så nu ska jag sova godnatt ;)

Städa, äta, plugga, kurs...

Det är fan mkt nu xo Har gjort lite på mitt prov men jag ska fortsätta senare för nu måste jag äta innan jag far på moppekursen som börjar klockan 6. Efter den måste jag städa! Pinsamt ifall mitt rum ser ut såhär ju, haha.. Aja hade inte så mycket mer att säga. Skriver när jag kommer hem vida ca klockan 9 :)

Så jävla härlig bild!

Dream a better dream and work to make it real

Matteprovet gick bra tror jag. Kändes så iaf för det vr bara sista frågan som jag tvekade på och jag tror att den var fel :P Så har jag tur får jag 1 poäng ifrån alla :D Imorgon är det friidrott igen! Det komma bli kul eftersom det var yp 3 veckor sen jag var där :O Lär ju inte vara lite ur form heller nej nej! Nu ska jag fortsätta med mitt so prov och göra det klart :)


Anorexia vafan

Tjabbaaaaaa.. Onsdag idag då, första onsdagen utan konfa! Så nu är jag typ ledig fast ändå inte för jag har moppe kurs kl 6 till typ 9 :O Matteprov idag som sagt! Hoppas jag får typ mvg, vilket jag inte kommer att få ;) Sen innan moppesaken blir det att skriva prov ftw! Nu drar jag höres ;)

Musik är den bästa medicinen

Klockan är 22.59. Om ni ville veta liksom ;)
Åt nyss kvällsfika men jag är fortfarande hungrig o.o Vet inte vad det är för fel på mig men jag är typ hungrig hela tiden och det irriterar mig som fan eftersom när jag är såhär jävla hungrig så kurrar min mage :S Iaf så saknar jag min bok som fortfarande ligger under OJ :O haha ligger hos pappa (a) Måste hämta den typ imorrn! Aja, önska mig lycka till på provet imorgon! Godisnattis :D

Vem orkar komma på tyngdkraften liksom?

Jag blir inte bara lite less på all läxa som man inte fattar något av.. Är färdig med matten och novellen iaf. Men den här jävla non!! Vrf, vrf ska man veta vrf vi kan stå på jorden utan att lyfta från marken? Och vrf saker faller neråt och inte uppåt? Vad hjälper det hur vi lever liksom? Blir bara jävligt less.. Det är också kul att typ 90 % av det jag "lär" mig i skolan lär jag mig hemma o.o Bara för att vi har dåliga lärare. Nu ska ni få slippa läsa mina klagomål hejdå.


Jesus here

Yeah liksom! Sitter just nu och läser igenom min mattebok eftersom vi har prov imorgon. Det känns faktiskt bra, jag tror att jag kan allt! Idag hade vi iaf teater uppvisning och det gick mycket bättre än jag trodde det skulle! Jag kom iaf ihåg alla mina repliker ba yeah :D Nu ska jag springa ner till den andra datorn och renskriva min novell och sedan skicka den till våran no lärare. Hörs senare hörrni :)

Jag älskar att vara normal!

:')

jag höll det jag lova (y) give it up for me. nu ska jag gå och dö en liten stund om ni inte har något emot det. syns när jag uppstått!!

Nej

Jag kan inte skriva nu. Vet inte vad jag tänker ens!

Maybe.

Sola skiner :D Haha måste bara säga en sak. Igår så drack Alexandra en klunk troca med typ en matsked salt i och massa peppar för 3 kr!!! 3 JÄVLA KR :O Hon är ganska sjuk!
Iaf så har dan varit fett seg men jävligt rolig ändå :) Asså david.. haha! Nu ska jag typ äta tror jag? Sen drar jag på ridningen, peace out mannen!
Ful och oredigerad bild men wtf!
Har lovat mig själv en sak btw D:

Someone needs to help me stand around you

Godmorgon gott folk ;) Idag är det måndag och jag har mkt att göra så låg uppdatering jap jap. Drar ju till skolan om ca en halv timme sen blir det ridning typ direkt efter. Jag måste dessutom gå tidigare från ridningen för jag ska på moppekurs liksom ba typ! Nu ska jag göra mig klar så att jag inte blir sen :D

Bara en allmänt vacker bild :)

Jippie kayey mother fucker

Kom typ nyss hem. Idag så har jag som sagt grävt jord och sen drog jag till domsjö och såg på konfimation elr ja jag kan inte riktigt säga att jag såg för jag såg inget där jag satt :P Efteråt så drog jag, Jasmin, Alexandra, Viktor och Viktor till mickes och köpte mjukglass elr dom gjorde så då satt vi och chilla :D Sen drog the boys. Lite senare joinade Jessica oss en stund, kul kul ;)


Fan vad jag e bra!

Hahha jag har hjälpt mamma och gräva upp brännässlor! Duktig vi är då :D Nu ska jag cykla till domsjö för att kolla på folks konfirmation hörs senare :)

Bildbomb


Konfirmerad!

Nu är det slut på det också! Ledig på onsdagarna (y) Haha. Har fått många fina presenter så tack för dom :D Bla. en moppe :D:D:D, pengar och smycken! Och vi hade ju bästa vädret :) Har iaf nyss ätit och har egentiligen lust att göra nåt kul men jaa.. Men jag har typ inget att säga förutom hejdå ;) Bilder från igår och idag kommer sen :)


Sliperiet

Jaa det gick ju ganska bra idag iaf! Haha. Men det sluta ju halva 10 så det sög ju :O Iaf så är det ju konfirmation för min del imorrn dåra. Kommer faila stort känner jag :D Jag är bara trött och lite såhära besviken fast inte besviken det finns inte ett ord för känslan hahahah! Don't feel sad about that :) Nu ska jag ta lite kvällsfika och sen sova hårt som fan!!


You wanna fuck life with me?

Asså jag är så jävla less på allting!! Skolan kan ta sig i röven.. Sen har vi konsert imorgon och konfirmation på lördag som inte kommer gå bra :( Fast ni kan jju komma på dom iaf, om ni vill. Konserten är 18.00 på sliperiet :D Och konfan 14.00 i hållänget kyrkan. Sitter och väntar på att Fanny ska ha duschat klart så ska jag ringa henne typ. Har nå så djävulskt ont i magen dessutom!! Fuck it om jag blir sjuk. Vad fan ska jag ha på mig imorrn då? :O Asså vafan.. Kul att jag inte tänker på nånting! Nu ska jag borsta tänderna.
Stört inlägg, jag lider med er.
Tyckte det passa med en störd bild till det störda inlägget :)

At Alvas place

Sitter hos Alva nu och pluggar tyska. Är as hungrig.. Jag vill ha chicken nuggets från max nu och vet ni vad?? :D Emelies mamma är bäst för hon ska fara hämta det åt oss!!!

Blööh

Fin rubrik, jepjep! Har nyss duschat och ska snart äta frukost. Idag blir det att träna ännu mer på konserten och efter skolan far jag till stan med morsan :) Hoppas man hittar något kul dåra. Kanske byter ut min konfasak om jag hittar nåt bättre. Nu ska jag äta hejdå!

Alla gillar punkter

Alexandra kom aldrig med 5 i bussen. Utan jag tog 5 i bussen och sen åkde vi för långt så vi fick åka ända bort till stallet och tillbaka HAHAHA! Kan man bli duktigare? Sen hade vi det treligt värre hemma hos henne :D Det rolig var att vi for dit for att vara hemma med hennes brorsa men han var inte där xo Haha. Nu ska jag sova (y) Somorgon till halv 11 imorgon, sjuuukt drygt.. Godnatt!

Clara gumman har brytit nyckelbenet! Stackars unge, jag tänker på dig<3

Can you hear my heart beat faster?

Hes, huvudvärk, hungrig, weeeh! Fast maten är ju på gång där nere så :D Gick inte så bra på sliperiet idag.. Tror inte vi körde nån låt jag var med på utan fel, haha! Konfan gick väl rätt bra iaf fast aa vissa saker är ju bara lite cp ;) Nu ska jag springa ner och käka sen kommer Alexandra med 5 i bussen :D ciao!

Knarka alvedon

Tjabba. Siitter här i morgonrock ba yeah! Försöker hitta skjuts till sliperiet för jag fattar intehur jag ska kunna ta med mig synten annars :O Iaf så ska jag typ byta om sen är jag klar värsta onödig att jag klev upp vanlig tid! Kommer typ knarka alvedon hela dan idag eftersom vi först ska vara på sliperiet hela dan och ha genrep sen har vi typ genrep på konfan!! Men jag måste klara mig för jag ska vara med Alexandra efteråt :D
Klara er utan bild asså.

Godnatt alla små rumpnissar

Nu ska jag sova! Elr snart iaf för jag sitter och pratar med Alva på skype nu. Sitter och lyssnar på musik också och så liksom ba tyyppp :) Goder natter!

Seriös man kan va då!

OMG

Ni fattar inte hur skönt det känns att vara färdig med alla prov!! Jag är överlycklig :D Ville bara säga det hejdå :)

Great, fucking great.

Asså jag glömde min jävla bok hos pappa, fuck off! Måste hämta den D: Iaf så känner jag mig duktig *host*! Okej jag har snart gjort färdigt provet så det är ju bra men iaf kolla här:
• Jag får inte tag på Jacquelinn o.o
• Jag trodde det var nå fel på spotify me det var mig det var fel på, HAHA!
• Asså jag pratar ju typ fan inte med dig.....
• Att jag äns skriver det här hahahahahhahahahahahahah.
Iaf så har jag varit på stan idag. Letade kläder till konfan men hittade förståss inget!! Sen drog jag på teatern ofc. Kunde typ alla mina repliker ba yeah :D
Fanny jag älskar dig bruden, du är bäst♥

Make them wondering why you still smiling

Klev upp för ett tag sen så jag har hunnit ätit fukost och så. Idag blir det att bara traäna massa låtar på skolan inför konsären! Gissa ont i huvve och hes man komma bli då! Fast jag klarar mig haha! Nu ska jag kolla om Jacquelinn är vaken och byta om hörs senare :D

Guten nacht, Alva

Rubriken? Ja bara för att Alva stava fel på sin blog mohahah! Jag är typ klar med industriella revolutionen provet nu! Typ bara 2 elr 3 frågor kvar :D Lycklig elr vad! Ska lämna in kristendomen imorrn. Har suttit och diggat massor av musik medans jag pluggat, as chill! Imorrn måste jag kolla med Jacquelinn hur det blir på onsdag om hon kommer upp hit elr ej. Hoppas, hoppas, hoppas hon får asså :D Hörs imorrn!

Stekar brudarna här da ba yeah!

Plugg..

Har inte tid att sitta vid datorn ska bara lyssna på musik samtidigt som jag pluggar. Men jag tänkte jag kunde gå in hit och säga hej iaf :D Så nu blir det nog inge mer uppdatering idag har bestämt mig för att vara färdig med provet idag! Iaf frågorna sen får vi se hur det blir med tankarna..

Låtfan

Jag sitter här och försöker skriva en låt men det går ju som det går.. Jag får utbrott och börjar på nya hela tiden haha. Kul och vet elr? ;) Nee så hejdå.

Haha.

Kul att jag satt vid datorn hos pappa sen cyklade hit och satte mig vid datorn här (y) Kul liv man har alltså! Sitter iaf just nu och lyssnar på gårdagens "dagens låt" enligt Jessica och bara chillar ;) Nu är jag typ as hungrig, hoppas vi ska äta snart! Tror det blir pizza ba yeah :D   

Yeah

Kom hem från the burön för ett tag sen och jag är bara såhär lite glad :D Nemen jag vet inte vad jag ska skriva om.. Lördagen var bäst även fast det regna och det var iskallt i havet, haha! Jessica skrev ju vad vi gjorde igår så jag behöver inte skriva det idag igen :P Ska hitta på nå kul nu tror jag. Hejdåra :)

Asså, minnen ♥


VILKEN JÄVLA BRA DAG

Hej alla muppar, Jessica bloggar på linas blogg :-)
Just nu är det så att lilla lina sitter på burön medan jag sitter hemma hos mig och äter popcorn... haha rätt wierd tänker ni då? men det va så att lina bad mig skriva ett blogginlägg, o eftersom jag är så snäll så gör jag väl det ;)

Dagen började med att jag gick till linas pappa..... bara därför så va hon ju hos mamma så då fick jag ju maka mitt arsle dit hehe >.< sen så kom viktorbarnet o vi tre satt och kollade på värsta gayfilmen haha, den va komisk :D
sen runt kl 3 for vi i linas minimala bil till burön.
vi körde fyrhjuling, bastade och badade, mycket trevligt! :D
mitt premiärdopp iår då, frös häcken av mig men det vare värt haha.
DAGEN HAR ALLTSÅ VARIT ASBRA + massa till saker som jag inte orkar skriva.
lina tänkte bara säga att hon älskar den här dagen så jävla hårt, och de gör jag med :)
hahahaaaa.. lång text det blev nu då. en fet hiss till alla som orkade läsa!


sen kom en random bild på snyggbarn från skolavslutningen förra året.

Peace


Vår lilla ö.

Okej hela är ju inte vår men rätt stor del iaf. Drar iaf till Burön idag då med Viktor och Jessica :D Vi kommer chilla stenhårt och ha det allmänt skojj! Jag har duschat m.m så vi far om typ en halv timme tror jag.
Igår så var jag iaf med Jessica, Matilda och Fanny! Puss på dom brudarna och tack för kvällen :D
Nu ska jag packa hörs på söndag.
Random bild från Åre

Yep yep.

Typ dålig uppdatering idag och det lär det bli hela hlegen D: Blir nog ett inlägg imorrn och ett på söndag kväll. See you.

Hell yeah Sverige!

Asså jag trodde ärligt talat att jag skulle dö! Jag höll typ på att börja grina och skämdes ihjäl och då mitt i allt så ropa dom upp SVERIGE! Asså ni ville inte va där för jag skrek som fan :O Nu blev jag glad, heja oss! Haha. Asså dom var tvungen att ropa upp oss sist :O Nu ska jag sova gonatt :)

-

"Hjälp! Hallå? Är det någon där? Släpp ut mig! Mörkret blir trängre. Väggarna närmar sig. Jag skriker."

När jag behövde dig som mest av alla gånger fanns du inte där.

Pictures stuck in my head.

Kom nästan nyss hem. Haha min och Victorias pjäs blev ju bra.. Imorrn är det sista dan på praoen! As chill :D Sen blir det att fara tillbaka till skolan och spela gärnet på alla låtar så att man kan dom tills fredag nästa vecka :O Iaf så behöver en modell till en motljus bild som ska till skolan. Så om nån har lust så säg till :D
Tjarå så länge.
Har ni sett den bilden? Isf får ni leva med att se den en gång till :D

Sooova..

Drygt att kliva upp såhär tidigt för att cykla hela vägen till svedjeholmen för att leka med små barn!! Usch. Imorrn är det iaf sista dan!!! Det är as skönt :) Sen är det helg igen. Får väl se vad man hittar på :D Nu ska jag cykla iväg så jag får cykla med Victoria hela vägen idag ;)

Yesman

Kom precis hem från domsjö dit jag cyklade med Jessica! Duktiga var vi för vi cyklade väldigt mycket ;) For iaf hem till Chrisse och Rickard en stund och ba chillade. Kallt har det blivit igen D: Inte bra, inte bra. Nu ska jag ta lite kvällsfika och sen får vi se om jag duschar.. Kanske gör det imorgon får se. Gonatt folket

Våran fina höga kusten bro ;)

GästbloggarN

Tjohejsan :-)
Jessica akbar Johansson här. Detta är mitt andra gästblogginlägg, bloggade även på Fannys blogg tidigare idag. Klicka här för att komma till henne blogg.
Iallafulafall..... Skoja, det ska stå snygga.
öhöhöhöööööö dålighumor.se
Nejmen just nu så sitter jag och lina hemma hos henne och hon äter köttbullar, makaroner och felix tomatketchup, too much information tänker ni säkert nu men jag är rätt så detaljerad av mig. Eller ja, ni fattar...
Nu så ska vi göra nåt kul bestämde jag! :-D
Hejdå alla linas bloggfans









Bilderna inga fick se när dom bästa uppvaktade mig :)

Don't worry, be happy.

Hejsan hoppsan sa karlsson på taket! Nemen..
Kom precis hem och ska väl snart kila iväg ner till Hållänget för att ha konfa :D Har inte varit där på jättelänge känns det som så det ska faktiskt bli kul! Sen efter konfan blir det att vara med min Jessica!! Vii komma ha kul :D
Imorrn ska jag och Victoria ha teater för barnen på dagis :O Bockarna Bruse! Haha vi ser väl hur det går på två personer. Hörs senare, peace out man!

Man är ju inte bara het man är ju hetast.

Godmorning people

Klev upp 7 och det är väldigt sent men iaf så sitter jag här vid datorn! Haha men jag ska bara klä på mig och borsta tänderna sen är jag klar :) Förresten så har jag inte plattat håret sen i torsdags! Asså helt ärligt så är jag duktig :D Men nu måte jag draaa till badrummet!


Måste, måste, krav och krav.

Nu ska jag sätta mig och försöka skriva lite på mitt prov. Sen har jag ju ett till prov och en fotouppgift att göra så jag har egentligen inte tid att sitta här men.. (som Tony Erving o.o) Jag fattar typ inte och jag vill fatta! Något som också är väldigt kul är att vi har svårare prov än dom som går i trean pågymnasiet :O Man ba jahaaa, hur tänker ni egentligen? Vi går liksom i åttan! Himla dryg.. Fotouppgiften skulle jag kunna bli av med rätt snabbt har säkert massa bilder som funkar men nu har jag ju ett sånt här äckligt krav på mig själv att dom måste vara jättefina. Fast det är nog rätt smart iaf så jag kan få bra betyg på någonting på bilden iaf.

Jag vet, att det är en vacke bild men så känner jag just nu!


Dag 30 - En bild av dig själv och tre bra saker som hänt under de senaste 30 dagarna

Yes tänker nog både ni och jag? Äntligen den sista på 30 dagarslistan ;) Det var rätt så konstiga frågor emellanåt. Iaf, jag kommer inte ihåg när jag började med den här så jag måste kolla.. Oj det var mycket! Det här komma bli svårt D: Hmm..
1. Räknas påsklovet som en grejj? För isf säger jag det! Det fanns inge jag gjorde på påsklovet som inte var kul och jag hade fullt upp kan jag lova. Det var "poolparty" hos Jasmin, filmkväll, Claras fest, Sofia Jonsson, Sundsvall och Åre! Ett superlov helt enkelt :D
2. Att jag fått en egen dator :D Haha. Nemen helt ärligt det är as chill!
3. Och sist typ den mysiga kvällen på nyänget! Haha gubben med veden x) Och bästa människorna :)
Så då var jag färdig med alla mina sånna här "dagar" if you fatta :D

Dag 29 - Favoritböcker

Jag läser inte så mkt just nu det blir mer på sommaren när man är i stugan och bara chillar ;) Men jag har 3 böcker som jag kommer att tänka på nu som jag tycker är väldigt bra. Det är:
Vargbröder - Dom är väldigt långa och jobbiga att läsa ibland men dom är über bra! Jag har typ alla men jag har bara läst till hälften av trean och jag kommer inte ihåg nåt nu så jag lär börja om i sommar (a)
Hemligheten - Den boken är både spännande, hemsk och smått romantisk. Den handlar iaf om en tjej som är adopterad. Hennes adoptivföräldrar berättar inget för henne så hon bestämmer sig för att ta reda på det själv och rymmer hemifrån med sin bästa kompis.
Flickan i rött - Den här boken tänker jag inte säga nåt om för om nån av er mot förmodan skulle läsa den så skulle jag avslöja allting :P Men den har typ mysterier som man måste lista ut själv.
Kul att veta? Haha :)

Nej inte alls pinsamt..

Tjenamoss, haha. Idag är det supersoligt igen precis som igår! Bara att det blåser rätt mkt idag men det gör inget tycker jag :) Har precis ätit upp min goda nutellaburk :D Eller ja inte burken då men det fattar ni väl? Det är två saker jag funderat på ett tag nu..
1. Varför har jag en paljett i pannan?
2. Varför har jag inte tagit bort den?
Helt cp. Nu ska jag ut och fota lite granna tror jag.


Tårar, osynliga tårar.

Trodde jag kommit tillbaka till nuet men jag vet inte vart jag är. Kan inte tänka och jag har 2 prov jag måste göra men det går inte. Tårar rinner utan anledning. Eller dom har väl en anledning men jag vet inte vad den är. Vet inte vad jag skriver men det skiter jag i.

"En vattendroppe trillar ner från min kind. En till och en till. Det är som om jag skapat regnet. Jag är tom. Alldelles tom. Jag kryper ner i sängen. Gömmer mig, gömmer mig från det mörka svarta som jag inte förstår mig på. Jag kramar Nalle och önskar att allt ska bli bra. Tänk om det aldrig bli bra, tänk om det aldrig varit bra. Tänk om det är bra, att det är såhär det ska va. Alla kanske känner så? Men jag har trots allt aldrig varit som alla andra."


Dag 28 - Bild av vad som alltid är i din väska

Okej jag har ingen bild på den men jag har alltid min börs i min väska ;)

Dag 27 - Den roligaste händelsen i ditt liv

Just nu är det roligaste som hänt mig.. Haha asså jag kan inte säga en sak! Allt är ju typ kul :D

Marulk

Ska följa med Ida till hennes stall och rida hennes häst Marulk :D Det kommer bli as kul! Fast jag hinner typ inte skriva nåt måste byta om så hörs när jag e tillbaka :)

Dag 26 - Bild på snyggaste kändiskillen

Hahah nu blir det goooogle bilder här då och jag tänker fan inte välja en st person..!



Faaan vilka fula bilder..................................................... men typ in move är dom snygga :D

Asså det e ju tyyyyp lov nu (a)

Förutom att det är prao då men oj vad jobbit! Det är bara att säge oj hihi va roligt om du gömmer dig någonstans så kommer jag och letar efter dig till alla små barn på dagis ;) Haha! Sitter iaf och chilledillarbillarpillar med Andrea oh Jessica nu vi har nyss *host* sett Titaniccc om ni ville veta? Klart ni ville :D Jag har damp så nu ska den gå ut i verkligheten för jag sitter bar helt tyst..

Dag 25 - Bild av utsikten från ditt hus

Asså haha fyfan va fult x) vem fan vill veta hur utsikten från mitt hus är? Aja..
Vi säg att det där e den ;)

Dag 25 - Bild av utsikten från ditt hus

Asså haha fyfan va fult x) vem fan vill veta hur utsikten från mitt hus är? Aja..
Vi säg att det där e den ;)

Jävla sovmorgon..

Börjar halv 11 idag vilket jag tycker suger! Slutar hellre tidigare. Iaf så har jag varit uppe sen 8 = onödigt. Omprov idag då.. Hoppas jag klarar det håll tummarna :D Nu ska jag platta håret sen far jag. Man kan ju samla lite tid ifall man skulle komma försent nån gång ;) Hejdå.


Hahhaha, fyfan x)


Dag 24 - Favoritmat

Hoppade över dom 2 senaste :P Haha! Min favorit mat..? Eeh asså jag vet inte helt seriöst men något som jag alltid kan äta det är hamburgare (y) Så det får bli min favorit mat hahahah x)

Dag 21 - Den som du beundrar

Snodde bilden från alexandras blogg (a)
Iaf s¨beundrar jag Alexandra så otroligt mkt! Du är en jätte stark person och du vågar säga vad du tycker. Du har dessutom hjälpt mig så otroligt mkt, vet inte vad jag hade gjort om inte du hade stått vid min sida! Jag vet att du även hjälpt många andra och det är väldigt häftigt enligt mig. Helt seriöst så är du en ängel utan vingar på jorden! Jag är så tacksam att jag lärt känna dig! Min fina, underbara Alexandra! ♥

Dag 20 - Profilbild på facebook


Dag 19 - Profilbild på bilddagboken


Dag 18 - Bild på det djur som betyder mest för dig

Asså sorts djur elr det djur jag känner? I vilket fall så är det min hund Wilma :')
Gammal och dålig men fortfarande söt bild :)

Dag 17 - Favoritsport

Asså den här var faktiskt svår för jag har typ ingen speciell favoritsport men jag kan säga 3 tycken som jag tycker är väldigt roliga iaf!
Friidrott: Såklart för annars hade jag inte gått i det. Mina favorit grenar i friidrott måste nog vara höjdhopp, häck och längdhopp :)
Ridning: Samma sak hade inte gått i det annars. Det jag älskar allra mest med själva ridningen är att hoppa högt! Det känns som slomotion över hindrerna!
Artistisk Gymnastik: Kan inte säga bara gymnastik för så är det inte. Gillar bara när man håller på med t ex. bom, barr, hopp m.m.
Heh..

Dag 16 - En bild av din handstil

Det får bli en repsis bild!
j
Jag vet att den e hemsk :(

Dag 15 - En bild på det du sist köpte

Asså jag har varit himla lat med den här saken så nu när jag är sjuk tänker jag komma ikapp (y) Men jag orkar inte knäppa nån bra bild så det får bli den här fula..:
Den e mkt snyggare irl ;)

Tack, tack och åter igen TACK!

Jag är inte ett dugg arg på dig Katrin! Tack.. I vilket fall så ska jag börja renskriva min novell nu tjohoooo! Fast om jag skyndar mig så har jag ju tid med annat sen som typ mer läxa, HAHA :( Nu ska jag fortsätta med min andra läxa som inte är klar hejsvejs..
Haha asså kolla på bilden!

Bläääääääääääääää

Kul det känns att man spydde på gårn igår :S Fyfan vad pinsamt! Tror inte att nån såg iaf.. Skulle ju egentligen haft omprov idag ju! Fan att jag missa det helt seriöst :( Mange har lite annorlunda damp där nere nu ;) Vill att jag ska äte frukost så vi hörs senare!
Man måste ju bju lite på sig själv asså!

En seg film

Skolan kändes exakt som en film idag på skolan en as seg jävel! men jag har inget att säge förutom att dagen är äcklig hejdå :D


Bloggtorka..

Just nu har jag ingenting att skriva om.. Typ bara att jag hade riding idag. Trevligt. Vi longerade och tränade balansen. Jävla träningsvärk jag komma ha imorrn asså! Ska iaf redigera lite bilder från Åre och Sundsvall. Sen blir det kanske en bildbomb därifrån dååraae! See you later :D
Jag har skaffat skype btw! Värsta cool jag är asså :O

Home sweet home

Nu försvann allt jag skrivit oc det var mkt så nu blev jag pist off..
Torsdag: Vi kom fram till Åre, gjorde ingenting, spenderade kvällen hos familjen Saarinen!
Fredag: Vi åkte slalom, familjen Saarinen åt middag hos oss, jag och Alva sprang omkring på stan, fylle show utanför stugan :thumbup:
Lördag: Slalom igen, drog ner till brasan utan den lata Alva, satt uppe länge!
Söndag: Städade, åkte bil och nu är vi hemma :D
Imorrn är det skola igen.. Kuuuuuul! Sitter vid min EGNA dator btw :D Gonatt!