Skriv din beskrivning här!

Ledarutbildning

Efter en fem timmars bussresa är vi äntligen framme i Trillevallen. Incheckning, byten av rum och suttit lite förbjuder ute på taket har vi hunnit med. Nu väntar vi på att klockan ska bli kvart över fem då första arbetspasset börjar. Känns bra att vara tillbaka!

https://cdn2.cdnme.se/1429696/6-3/pic_5220aff19606ee62e0bbfc07.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1429696/6-3/pic_5220aff19606ee62e0bbfc07.jpg" class="image">


ÖKA

Tog en powerwalk på drygt en mil med Victoria och Andrea. Himla härligt och uppiggande.

Eftersom det är onsdag så avslutar jag kvällen med pretty little liars till kvällsfikat. Idag var en bra dag!


Hösten är välkommen nu.

Vandrade omkring i stan tillsammans med Jeremia efter skolan. Kollade på allt och inget. Käkade på subway satte oss på bussen och åkte hem. Hemma låg vi bara och slappade. Premiär för Jeremia att kolla på Harry Potter.


One way or another.

Godmorgon! Ridningen igår gick mycket bättre än väntat så jag kände mig riktigt nöjd.

Idag känns som en bra dag och jag ska ha första danslektionen. Vet dock inte om vi ska dansa idag men. Slutar klockan elva. Känns sjukt skönt! Nu ska jag kila till bussen.

 

Ta nya tag.

Kvällen igår spenderade jag under äppelträdet och i kyrkan. Underbart att få träffa alla människor på KU igen.

Tisdag och jag orkar inte gå till skolan. Men just nu är Kristin på väg hit och det blir nog en trevlig promenad till skolan.


Måndag.

Måndag och skolan har börjat på riktigt. Startade dagen med en god frukost och drog mig iväg till skolan. Känns både bra och dåligt med skola som alltid.

De senaste dagarna har jag hunnit med att skaffa tandställning, fylla 17, umgåtts med vänner, firat stugsista i Umeå med vänner, familj och pojkvän.

Efter skolan idag har jag varit med Jeremia och ikväll far jag och träffar alla saknade människor på KU!


Som om jag aldrig slutat.

 
Vi kallar det sommaruppehåll. Den tid då det stått helt stilla här. Har aldrig hittat tiden till att sätta mig och skriva ett inlägg. Men idag bryter jag tystnaden med ett hej. Hej! 
 
Denna tisdag har bestått av övningskörning till Torsböle dit jag drog med mig min saknade vän Isabell. Pratade om allt och inget, doppade oss lite halvt i sjön och kastade rövinbär som på den gamla tiden. 

Nu är jag hemma för att få i mig lite mat innan det bär av mot terminens första (egentligen andra) ridlektion. Känns bra att få komma upp på hästryggen igen. Höstens rutiner börjar falla på plats och jag kunde inte må bättre!