Skriv din beskrivning här!

Jag väntar..

Sitter och väntar på Jessica och Viktor som typ vilken sekund som helst kommer nu! Men tiden har gått jävligt sakta sen kl 4 jag har typ sprungit omkring i huset och dampat, sjungit och dansat lite ätit sutte vid datorn sen har det gått runt så :D
Hejdå :)


Bra uppdatering...fast nee!

Tjena mitt bena!
Har nyss duschat (y) Har inte gjort så mkt dom senaste dagarna så jag orkar inte berätta om dom! Men idag så har jag typ inte gjort nåt.. Duschat som jag sa. Nu tror jag att jag ska leta upp några andra kläder och blåsa håret! Ca kl 6 så kommer Jessica och Viktor! Det blir chill :D Får väl se vad vi hittar på för kul (a)

Jessicas vackra *host* äckliga hand :O


gonatt..........

dagen har varit bra det är inte det jag baraa orkar inte :)

Drar till Papi!

Håller på att packa nu så har inte tid att skriva.. Chill kväll hos Clara men nu ska jag dra så skriver mer hos Pappa! Känner för att skriva av mig idag så det lär bli långt..


Claras place!

Kom typ nyss hit till Clara efter en himla najs dag i Skulebacken :D Jag lånade ett par skidor av Clara hennes gamla dom var super najsiga att åka med! Tog med mig system kameran upp i backen också så det blev lite bilder ;) Men när jag skulle knäppa i liften så tog jag upp den ur kameraväskan men då lossnade linsskyddet och for ner i snön :O Helt seriöst vem hade inte satt på den bra? :( Men det spela ingen roll för Emelie Pemelie hittade det :D Nu ska vi gå och basta hare najs!
Gammal härlig bild ;) Måste göra om dagen :O

Skule nästa!

Är nästan helt klar med allt jag ska ha med mig nu. Så kvart över 9 kommer Clara och hämtar mig! Vi ska hämta Stina och Emelia också och sedan dra vi ner/upp till skulebacken och regerar :D Jag tänker ta med mig min kamera upp i backen också nu när jag har skidor idag motför i saxnäs när jag åkte snowboard.. Men strunt i det bilderna kommer iaf bli chill :D Nu ska jag packa det sista sen kommer dom nog snart ;)

En ful oredigerad bild från bussen till ö-vik..


Ccccccp med xtra c

Idag har vare en konstig dag.. Jag har frysit väldigt mkt, vare jäkligt lätt irreterad.. (förlåt) men samtidigt så himla glad! Cp dag helt enkelt ^^ Hade ridning idag också ju. Cavaletti. Trodde jag skulle få Granit eftersom Helen sa att jag skulle få det för jag skulle tävla honom på söndag. Men jag fick Lucifer ist. Men det gick faktiskt rätt bra han var väl lite seg som vanligt men det var jätte längesen jag red han :O Han var ganska stel med men skit samma! Nu ska jag sätta mig vid tvn hejdå :)

I'm back on track.

Kom hem vid typ kvart i 6 och for direkt till träningen. Det gick bra var inte världens jobbigaste idag iaf :P Men nu har jag iaf ätit och duschat! Hade verkigen jätte kul i saxnäs! Fanns inte en enda stund som jag inte var glad tror jag :D Ville stanna där mkt längre.. Orkar inte skriva nu om vad vi gjorde det får bli imorrn med alla bilder :) Nu ska jag se film och äta mina pringles ;)

Jag har problem med nys bilder............:O


Dålig uppdatering, jupp!

Det kommer bli dålig uppdatering tills på söndag kanske måndag för det lär inte finnas något internet dä och även om det fanns det så vill jag inte sitta där för att blogga så ja :P Men nu ska jag sova gonatt! :)

Vacker? Jag vet :D

Lämna oss inte!

Har just ätit middag och håller just nu på att packa! För imorrn blir det att fara upp till saxnäs med min konfa grupp och en av domsjö grupperna! Det kommer bli as najs :D Jag tar med mig snowboarden som många andra och vi ska ba äga sönder backen licksom ;) Vi kommer sova 2 och 2 i varje rum. I rummen så kommer det finnas en minikyl, badrum med toa och dusch :D Fett chill med eget badrum! Imorrn på skolan blir det till att säga hejdå till Eric ;( Helt seriöst jag vill att du ska vara kvar! Man kunde typ snacka med dig om allt och du var bara allmänt schysst! Kommer sakna dig pisss mycket :( Men nu ska jag fortsätta packa sen blir det plugga HK.. Wihoooo :thumbup:


Teatern äger!

Kom just hem från teatern! Alva var med idag också och det var jätte kul idag :D Hade min system kamera med mig också så det blev mycket fina bilder ;) Haha men dom får ni se nån annan gång när jag är hos mamma.. Imorrn far jag dit förresten men då hinner jag inte fixa det för då måste jag packa för i övermorgon så drar jag på konfaläger i saxnär :thumbup: Det kommer bli jätte najs! Snowboard ftw :D Hejdå.

Godmorgon!

Könde att jag hade lite tid att skriva i bloggen på morgonen idag! Sitter här och dricker proviva och håller nästan på att somna :thumbup: Jag vet att det är lite till frukost men jag är trött och har dålig aptit på morgonen. Så därför tar jag med mig en drickyoghurt till skolan också när :D Tycker det var väldigt smart av mig ;) Idag efter skolan så drar jag, Alva och Victoria in till stan innan teatern. Blir säkert fler som hänkar men vi märker väl ;) Nu ska jag göra mig klar hejdå !

Hahahhahah

Asså jag måste bara säge att jag älskar lillabloggen.ses videoinlägg! Helt seriöst så jävla skön humor :D Sitter iaf och dricker proviva nu och kolla på Ana Gina Show ;) Okej fölåt.. Förlåt jag ljög.. (Liar Liar, se den filmen med Jim Carrey) Jag dricker inte proviva.. Jag är hemsk! Skona mig skona mig! Okej helt seriöst fan vad fjollig jag är nu ska jag hämta proviva Goodbye my friend med spiceegirls? huh :O

Renhjärta?

Har just ätit och ska kolla på film nu tro jag. Vet inte vad jag åt tror det var renhjärta :O Gu jag får sån här spy känsla.. Men om jag ska tala sanning så slänge jag faktiskt det mesta schh säg inget (a) Förlåt Pappa :( Iaf så tycker jag att det är bra att min mobil inte går att ladda :thumbup: Fast nee.. Och jag har klippt gräsmattan för den här skiten :S Helt seriöst den går sönder hela tin och jag gör ju inte ens nåt med den! Pist off. Nu ska jag gå och dricka proviva så jag får bort smaken i munnen. Tack gode gud om det går!

Neej.. neej inte olik mig neeej :[ <------arab gubbe

Alla ♥ dag .....

Alla hjärtans dag idag då! Roligt :D fast nee.. Gillar inte den och fråga mig inte vrf tack! ogilla dagen men gilla dagen! Kan man säga så? Nu gör jag det iaf :) När jag vaknade orkade jag inte gå till skolan funderade på att stanna hemma men jag klev upp och duschade och då mådde jag bättre kunde dock inte äta någon frukost. Buhuu ;( Det var nåt spec med den här dan allt kändes så skönt lite folk på skolan elr nåt? Ingen som ville till blå? Ne jag vet inte :O Tyck iaf Rickard kan ta och bli frisk! Det märks när du är borta ska jag säg. Men nu ska jag ta och ha en bra alla hjärtans dag = sörja att jag inte har nån kille :D Alla singlar får vara med ;) haha sjukt..

Trött, trött, död..

Ni ska bara veta hur trött jag är i typ hela kroppen! Det var as jobbigt på friidrotten idag plus att jag är lite förkyld (tack rickad :D). Vi hade iaf styrketräning idag och slutade med stafett och det var då jag dog ;) Sista gången vi körde skulla vi maxa två varv och i slutet jag typ sprang i slowmotion :O Haha sen ramla jag ihop (med vilje alltså) för det kändes bra (a) Nu hungrar jag ihjäl här snart så jag ska ta och göra mig några varma mackor se ya bitches :D ( fyfan va töntigt det där var..)

Jag vet ni älskar när det är samma bilder  ;)

Hemma och snart inte :PpPpPpP

Kom just hem från backen och håller just bnu på att laga mat till mig innan jag far på träning! Det gick faktiskt bättre i backen än vad jag trott det skulle göra :D Jag kommde ihåg från ifjol hur man svängde ;) Fast klart jag ramlade ibland men det gjorde Alva med. Nu är jag iaf hemma och Pappa skjutsar mig och Emelie till träningen ca halv 6 tro jag men? Men nu måste jag kolla maten hejdå :)

Slalom, slalom babe!

Okej inte riktigt.. Sitter nu ovh äter frukost. Ca kl 10 så far vi och hämtar Alva och då drar vi till bjästabacken :thumbup: Vi ska åka snowboard så rubriken ljuger lite (a) Jag har ju fått en egen så får väl se hur det går idag då ;) Hoppas det går awsome :D Nu ska jag ta en till macka hejdå!

Gullbarn!

Har inte varit inne på datorn på 2 dagar :O Faktickt lite stolt :$ Men det har ändå kännts tomt elr nåt sånt Haha. Fick världens gulligaste kommentar av bästaste Clara Eriksson! Haha älskar dig gumman :') I torsdags gjorde jag inte spec mkt jag for på träning (själv) efter det drog jag och mamma och köpte en snowboard till mig :O Kanske inte världens snyggaste men vem bryr sig licksom? Jag har en snowboard och jag är överlycklig och ska testa den imorrn tro jag ;) Efter det flyttade jag hit till pappa.
Igår sovde Victoria och Rickard över här! Vi kollade på film och hade det allmänt chill :) Hände väl lite konstiga saker men det göre i konstigt sällskap :D Haha nämen jag älskar er båda två!
Idag så drog jag och Alva till stan vid halv 2 och kollade på kläder m.m. Nu är hon och äter på Mamma Mia! Jag lagar korv och makaroner.. Haha dom hämtar upp mig här när dom ätit och då ska Alva hjälpa mig att plugga till provet sen ska vi mysa och se film byyyyeeee :D

repris bild på babe!

Happy, happy, happy!

Detta är min gladaste dag på länge! Vet inte vrf igentligen.. Jag är bara glad! För er som undra så börjar mitt liv att komma tillbaka! Har världens bästa vänner och är bara allmänt lycklig :) Nu när jag tänker på att jag ska skriva om min dag så ja jag kommer inte ihåg skolan förutom rasterna :O Läskigt...! Aja tog bussen ner till konfan efter skolan med Alva vi kom bara 3 minuter försent *stolt* Sen när jag kom hem så gjorde jag hemlisar och lyssna på musik medans. Btw jag har fått en mössa idag :D Nu behöver jag inte köpa en ;) Haha. Nu ska jag kolla om det är nå plugg som behövs göras.. Hejdå :)

Sleep tight!

Gonatt allt fölk! Imorrn blir det konfa igen! Blööh inge kul :( Men jag ska iaf tjata igen om att vi ska fara till Jormvattnet :) Nu ska jag sova och lyssna på musik!


Awsometown!

Gick hem till mig efter skolan med Alexandra och Alva gick hem till sig. Vi skulle ta bussen 25 över men Alva sa att hon inte skulle hinna så då tog vi den inte. Men Alva tog den iaf och vi fick inte tag på hon och hon hade ingen mobil! *Suck* Men vi fick iaf skjuts av Magnus in och hittade sedan Alva inne på subway :thumbup: Vi gick omkring och kollade lite på stan sedan. Jag och Alva hittade två as snygga klänningar på H&M på REAn som vi inte köpte hahah! Men jag tror inte jag skulle använt den så mkt så :P Teaterläraren var sen sjuk också xo Men då gick jag och Alva tillbaka till H&M och köpte ett par chinoos till mig ;) Haha skulle köpa fejk töjning också men det var slut Alexandra får smsa när det finns :D

Fin jag är. Ser ut som jag har glugg :O


Helluuuu!

Jag drog till Victoria BJÖRNLEEEER efter maten :) Vi gjorde lite hemlisar ((a)) och läxa... Men det gick bra och så! Vi fikade också och jag smakade Proviva Hallon/Granatäpple och den var asgoood! Snäll Mamma köp den :D Nu ska jag måla min nyckel tror jag ;) Hahahahahhaha Gonatt my loooovers ♥

Stallet nu.

Ska bara äta lite yoghurt först sen går jag och byter om! Dressyr med Alice idag :) Känner mig faktiskt ganska peppad för det gick bra förra gången men vi ser väl ;) Uppdaterar när jag kommer hem :D

Friidrott.

Är hemma nu, har duschat och har till och med hunne se på Solsidan :thumbup: Älskar det programmet :D Emelie kom iaf och joinade mig någon gång på dan! Vi gjorde lite läxa och sen gjorde vi piiiiiiiiiip :) Snart klar med den biten iaf. Sköööönt för det var jävligt jobbigt!
Friidrotten gick sådär. Kände mig rätt dålig ^^ Vi tränade häcklöpning och  längdhopp. Det är lugna veckan så det var inte lika jobbigt som förra söndan :) Det var ganska bra faktiskt tycker jag för jag vill inte ha nån träningsvärk :O Nu ska jag göra nånting byeeeeeeee!


Godmorning.

Vaknade vid 10 tror jag elr mamma väckte mig ^^ Åt frukost och sen så började jag göra hemlisar! Seriöst det kommer bli bäst. Ska iaf fortsätta med det nu. Tråkigt att göra det själv bara :P Ikäll blir det friidrott, jobbigt kommer det bli! Hoppas jag inte får lika mkt träningsvärk som förra söndan o.o aja, Hejdå :)


Watashi wa ima shiawaseda.

Gick hem från Victoria typ kvart i 4 tror jag. Victoria och Fanny jag har kommit på en asbra grejj om Victorias hemlighet fast min x) Fattar ni? Haha. Berättar sen! Sen gick jag och mamma ut och gick i typ 40 min. Gick förbi konsum och köpte dricka och tuggummi :D Sen blev det Melodifestivalen när jag kom hem ;) Och ostkaka till det. Nu ska jag typ sova gonatt :)


BOOOOOM!

Watch out.. Här kommer en bildbomb ;)
(Kunde inte redigera bilderna.. Så jag snodde lite redigerade från FannyBabes blogg! Hoppas det är ok^^)

























Peace Guys. A


Melodifestivalen!

Finns inget bättre ord än älskaaaaaaaaa!!! ♥

Fredagen.

Jag, Victoria och Fanny drog hem till mig efter skolan och hämtade lite grejjs. Tog sedan bussen hem till Victoria och gjorde en najs grejj (a) Rickard kom någon gång på kvällen och då kollade vi på filmen Valentines day (y) Efter det drog rickard till grån tror jag? Vi fortsatte fetta oss med chips och dricka, snackade och kollade sedan på halva Grease! När vi vaknade åt vi frukost sen kollade vi resten av Grease och sedan The Proposal ;) Hahah mkt filmer :D

Älskade dagen/kvällen/natten ALLT! Älskar er mäst bruuuudzen :love: Bästa vänner!

Bilder i nästa inägg :)

Schools out forever? Snälla (a)

Hej! Nu har jag kommit hem från skolan som var väldigt jobbig till en början.. Hade huvudvärk och kunde bara inte koncentrera mig! Förlåt alla som jag var sur på :( Men nu har jag iaf ätit och så. Om ca 20 minuter så far vi och hämtar Emelie sen bär det av till friidrotten haha ;) Hoppas det går bra för jag har fortfarande massa träningsvärk sen i söndags xo Inte kul men det får fan ta och funka iaf :D Hejdåå!

Jo det var längesen!

Såhär der iaf jag ut idag! Har inget att skriva om så det blir en dagens outfit ist. Måste igentligen plugga svenska men jag har typ migrän så ska gå och lägga mig och titta på film nu..

 

Mobba bilden bäst ni vill!
Halsduk - Gina Tricot
Linne - No fucking idéa
Jeansleggins - Cubus



Och sist en vacker *host* bild på fejjan på köpet ;)
peace out. A

.......

HEJ


Nu ska jag berätta..

..en sjukt rolig historia :D Den är värd att läsa jag lovar! Here it comes:

Den unge prästen var så nervös inför sin första nattvard att han inte ens kunde prata ordentligt. Inför sin andra nattvard söndagen därpå berättade den äldre ärkebiskopen hur man kunde göra för att slappna av lite. Han föreslog följande: Nästa gång, ta ett par droppar vocka i ett vattenglas och drick det. Du kommer genast att märka hur lugn du blir.
Söndagen därpå gjorde prästen som han blivit tillrådd och kände genast hur avslappnad han blev. Nattvarden flöt på fint och han stammade inte alls. Efter nattvarden hittade prästen ett brev från ärkebiskopen på sitt rum.

Käre fader,
nästa gång ska ni lägga ett par droppar vodka i ett vattenglas, inte ett par droppar vatten i ett vodkaglas. Jag tänkte berätta några fel jag lade märke till, så att de inte upprepas nästa söndag: Den lilla skålen bredvid altaret är inte en toalett. Försök att undvika att luta er mot statyn som föreställer jungfru Maria och speciellt att krama henne och känna henne på brösten. Budorden är 10, inte 12. Lärjungarna var däremot 12, inte7. Och ingen av dem var dvärg. Vi hänvisar inte till vår herre Jesus Kristus som "JC and the boys". Vi hänvisar inte heller till Judas som en "jävla skvallertacka". bin Ladin hade ingenting med Jesu död att göra. Syndarna hamnar i helvetet, inte i hästarslet. Fader vår ska läsas mot himmlen, inte genom att göra vågen. Den typen som satt i hörnet på altaret som ni hänsisade till som "bögen" och "mögelkäftat transvestit", var jag. Jag hoppas att dessa saker skall rättas till tills nästa nattvard.

Med vänliga hälsningar

Ärkebiskopen

HAHAHAHA!

Kul att jag inte skrev nåt igår..

Tjenna :D Kom just hem från teatern som jag har börjat i nu! Det var jäte kul och jag ska vara en Hippie! Bilder längre ner ;) Gick på stan med Alexandra, Axel och Viktor. Sen drog dom och då gick jag och Alexandra och käka på Subway :thumbup: As gott! Hittade inget på stan dock! Som vanligt.. Alexandra köpte hårfärg :D Det kommer bli asnajs :) HejdååååååååB!




Jag heter Moster PEA©E :D