Skriv din beskrivning här!

Ja må hon leva uti 200 år!



Min älskade gammelmormor fyller hela 100 år idag! Presenter, brev från kungen och massor med mat. En glad dag idag!

Trettonde juni tvåtusenfjorton.

 
One Direction. Närmast scenen. Underbar vän. 260 dagar. AAAH! Det kommer bli oförglömligt. 
 

När lycka åter igen surrar i luften ska jag kliva fram starkare än någonsin.




Dagarna passerar men det är bara det dem gör också. Passerar. Samtidigt som ångesten äter upp mig innifrån så är jag lyckligast på jorden. Hur nu det går till. Ibland ler jag med mitt hjärta. Den dag då jag alltid ler med hjärtat har jag nått mitt mål. 

Om du vill vara med mig.

 
Dagarna blir inte riktigt som jag tänkt dem just nu men jag överlever trots allt. För det är skolfoton som ska tas, noveller som ska skrivas och småtjaffs. Men idag har jag varit glad ändå. 
Var och sjöng lite gospel med Miriam och lite annat folk i efs under kvällen. Det var roligt men inte så bra för min redan hesa hals.. Men lite sömn och te på det så ska det bli bra!

Det är när man tänker det blir farligt.

 
Säkrast att bara stänga av.

Höst i fjällen.

 
Måndag igen och jag känner mig trött efter en hel i Åre hos syster. Det blev en trevlig helg som vanligt. På lördagen vandrade vi i fjällen. Det var varmt i luften och blött på marken. Skorna blev genomblöta och mina vita sockar är inte så vita längre. Men det var en lyckad vandring enligt mig!

Vi har tagit vårat tredje och sista steg.

Trött och sliten i kropp och huvud efter en ändå hyfsat lugn helg i Trillevallen/Vålådalen. Glad är jag också förstås. Efter att ha fått umgås med härliga människor och lyssnat på jobbiga men intressanta föreläsningar så blir man på bra humör.

På bussen hem har jag och Miriam mest pluggat inför prover imorgon men vi hann även se en film. Sen jag kom hem runt sju så har jag försökt pluggat också. Nu fortsätter lösandet av den mycket uppslukande pjäsen Kung Oisipus!